zepan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 arkadaşlar meslek olarak ne seçmeliyim shammy e uygun alchmy ile bisi demisti oyudna bi arkadaş ama emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 LW[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Para kazanıcaksan Skining mining alıcaksın yok pvpde işime yarasın diyorsan mininh/engin amcamlardan olucaksın. Yada ben potion tüketcem deli gibi ama para vermiyim diyosan herbalist alchemist olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sakin LW secme deycek hic bi armor yok yane sabah aksam kasip AD, TF, TB kasip recipe alcaksan belki ama o zaman yerine enchanter kas daha basit onerim mining skinning yada herbing den birini alman herb alırsan alchemist olup fire res shadow res pot uretip MC guildlerine satabilrisin baya gidiyo mine skin alıp full para aksabilecegin gibi engineer olup elenebilirsinde su andaki aklim olsa mine skin alirdim ama engineer kastim o akdar elenmeye bsladim silemiyorum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 skinning çok kolay 300 oluyor her kestiğin beastin derisini alıyosun ben 300 skinningi sildim yerine mining aldım Bs mine kascam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sikining ve minning kafama yattı para dah cok lazım sanırım yanlız bi sorun var arkadaşlar ben henüz çok yeniyim oyunda bu trainer nerde bide oyunda n ye bastıgımız da skil sayfası açılıor orda 1.elemental 2.burda ne yazıodu şimdi aklımda degil 3.resucite mi ne di bişi yaziodu shamanda en etkili skiller hangisinde hangisine yoğunlaşım umarım çok sıkmamıştır sorularım gerçekten wow tutkunu biri olarak bilmemek ayıp değil diorum şimdi den teşekkürlerimi iletiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Yukarda yeni başlayanlar için birçok yazı bulabilirsin Shaman hakkında , öncelikle onları okumadıysan mutlaka bir oku. Ondan sonra herhangi bir büyük şehirdeki guardla konuşursan istediğin mesleğin trainer yerini sana hartiada işaretlicektir. Böylece kolayca ulaşabilirsin gideceğin yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 n'ye bastığın zaman açılan yer talent sayfası. Level 10 dan sonra her level atladığında 1 tane verebiliyorsun talentlerine. Shaman talent yazıp aratırsan forumda bi çok farklı talent biçimini görebilirsin.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 çok teşekkür ederim yardımınız için . Peki ben o talent lerden yaqnlşlıkla birine verdim ileride benim için sorun olrmu yani istemedigim bi skill e verdim şimdi direk o sayfadaki skillerle gitmem gerekmez demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Shaman trainerdan para karsılıgında skillerini unlearn edip tekrar ogrenebilirsin, sorun olmaz.[signature][hline]Dennis Burning Legion - Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 lw iyi aslinda hem oyun basinda iyi para getiriyor hemde ilerde recipe falan ah de iyi para eden seyler yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar