Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shaman help

zepan

Öne çıkan mesajlar

sakin LW secme
deycek hic bi armor yok
yane sabah aksam kasip AD, TF, TB kasip recipe alcaksan belki ama o zaman yerine enchanter kas daha basit
onerim mining skinning yada herbing den birini alman
herb alırsan alchemist olup fire res shadow res pot uretip MC guildlerine satabilrisin baya gidiyo
mine skin alıp full para aksabilecegin gibi engineer olup elenebilirsinde
su andaki aklim olsa mine skin alirdim ama engineer kastim o akdar elenmeye bsladim silemiyorum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sikining ve minning kafama yattı para dah cok lazım sanırım yanlız bi sorun var arkadaşlar ben henüz çok yeniyim oyunda bu trainer nerde

bide oyunda n ye bastıgımız da skil sayfası açılıor orda

1.elemental
2.burda ne yazıodu şimdi aklımda degil
3.resucite mi ne di bişi yaziodu shamanda en etkili skiller hangisinde hangisine yoğunlaşım umarım çok sıkmamıştır sorularım gerçekten wow tutkunu biri olarak bilmemek ayıp değil diorum şimdi den teşekkürlerimi iletiorum
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda yeni başlayanlar için birçok yazı bulabilirsin Shaman hakkında , öncelikle onları okumadıysan mutlaka bir oku.

Ondan sonra herhangi bir büyük şehirdeki guardla konuşursan istediğin mesleğin trainer yerini sana hartiada işaretlicektir.
Böylece kolayca ulaşabilirsin gideceğin yere
Sosyal ağlarda paylaş

n'ye bastığın zaman açılan yer talent sayfası. Level 10 dan sonra her level atladığında 1 tane verebiliyorsun talentlerine. Shaman talent yazıp aratırsan forumda bi çok farklı talent biçimini görebilirsin.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Dunemaul Level 4* Troll Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...