nba Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 EA LA'in Westwood zamanından beri kendilerini takip eden oyunculara özel olarak gönderdikleri haberde resmi olarak yeni bir C&C oyununun yapımına başladıklarını açıkladılar. Generals için tasarlanmış olan Sage Engine'i kullanılarak hazırlanacak olan oyun Red Alert evreninde geçecek[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kaynak?[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 daha önceden söylenmemiş miydi bu? yoksa o başka bi oyundu da ben mi karıştrıyorum?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 o Tiberian Twilight olmasın?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerkek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Yalan Hemşerim inanmayın böyle şeylere.. :) Nerden de uyduruyonuz böyle şeyleri... Hem kocaman adam oldunuz hala oyun mu oynuyonuz... Cık Cık Cık ...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 E.A den hayır gelmez ki... Seriyi rezil edicek bir oyun çıkartır bunlar. Aman yılbaşına yetişsin, aman çocuklarda oynayabilsin, er yıl yenisini çıkaralım, vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Gelsede oynasak diyecem ama yalan gibi[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 aslında güzel olurdu ben generali beğenmemiştim ama yalan gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Tiberian Sun'a bir devam isteriz hakikaten :) Red Alert 3 fena olmaz aslında ama konu ne olacak merak ediyor insan :)[signature][hline]Final Fantasy 7-8 bulunanlar pmden irtibata geçerse bir şekilde almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ea'ın allah belasını vermesin ya, şimdi belkide oturmuş tiberian twilight'ı oynuyodum.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yok yalan diğil oynasana.com dan öğrendim[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 oynasana.com nereden öğrenmiş hatimmi indirmiş işin şakası bi yana çıkarmasın EA falan oyun zaten güzelim C&C serisini perişan ettiler bari bu kadar şerefli oyunu biraz daha çamura yatırmasınlar[signature][hline]"Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bende gördüydüm bir iki sitede ra 3 geliyor harbi gözümüz aydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 gelio fln diyip milleti gaza getirmeyin, hiç bi açıklama yok ea'da. o bikaç site 6 aralıktaki bi e-mail'den gaza gelmişler başka bişe deil.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar