nba Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 EA LA'in Westwood zamanından beri kendilerini takip eden oyunculara özel olarak gönderdikleri haberde resmi olarak yeni bir C&C oyununun yapımına başladıklarını açıkladılar. Generals için tasarlanmış olan Sage Engine'i kullanılarak hazırlanacak olan oyun Red Alert evreninde geçecek[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kaynak?[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 daha önceden söylenmemiş miydi bu? yoksa o başka bi oyundu da ben mi karıştrıyorum?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 o Tiberian Twilight olmasın?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
nerkek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Yalan Hemşerim inanmayın böyle şeylere.. :) Nerden de uyduruyonuz böyle şeyleri... Hem kocaman adam oldunuz hala oyun mu oynuyonuz... Cık Cık Cık ...:)
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 E.A den hayır gelmez ki... Seriyi rezil edicek bir oyun çıkartır bunlar. Aman yılbaşına yetişsin, aman çocuklarda oynayabilsin, er yıl yenisini çıkaralım, vs vs...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Gelsede oynasak diyecem ama yalan gibi[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Salo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 aslında güzel olurdu ben generali beğenmemiştim ama yalan gibi geldi
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Tiberian Sun'a bir devam isteriz hakikaten :) Red Alert 3 fena olmaz aslında ama konu ne olacak merak ediyor insan :)[signature][hline]Final Fantasy 7-8 bulunanlar pmden irtibata geçerse bir şekilde almak istiyorum.
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ea'ın allah belasını vermesin ya, şimdi belkide oturmuş tiberian twilight'ı oynuyodum.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
nba Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yok yalan diğil oynasana.com dan öğrendim[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine
taros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 oynasana.com nereden öğrenmiş hatimmi indirmiş işin şakası bi yana çıkarmasın EA falan oyun zaten güzelim C&C serisini perişan ettiler bari bu kadar şerefli oyunu biraz daha çamura yatırmasınlar[signature][hline]"Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny"
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bende gördüydüm bir iki sitede ra 3 geliyor harbi gözümüz aydın :D
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 gelio fln diyip milleti gaza getirmeyin, hiç bi açıklama yok ea'da. o bikaç site 6 aralıktaki bi e-mail'den gaza gelmişler başka bişe deil.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Öne çıkan mesajlar