agunduz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bunlardan elimde var fakat durabilityleri bitmiş durumda ve tamir edilemiyor zaten giydiğimdede özlliklerimde bir değişme olmuyor acaba bunları tamir etmenin yolu varmı varsa nasıl. Bir diğer şeyde bunlar quest item bunlar nasıl bulunuyor yada yapılıyor yolunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun.Eğer tamir edilemiyorsa bunların işe yarıyacağı başka bir iş varmı? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 dostum onlar tamir edilemez zaten kendin yapıyorsun onları ve yaparken yazıyor tek kullanımlık die yapmak için hell hound ve haunga warrior kesmen gerekiyor bunları verion terziye o sana dikiyor:) tabi para da istiyor bu arada genelde savaşlarda işe yarar diye duydum bu armoru ne kadar doğru bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 onlar durability si bitene kadar kullanabilecegin armorlar bitince atıoyosun cöpe. Gidip hell hound kesiosun talisman of destruction kaatları dusuruo questleri okursan orda yzıo 7 tanesi + 1 crystal fln pauldron yapıo sanırım moradonda proconsul de yaptırıosun aynı zamanda pauldron u talia armor a donusebilio talisman of talia kaatlarını kullanarak yapabiliosun ayrıntılı bilgi icin BKZ. proconsul ve Arama butonu.[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Maradonda manner kasarken lvl6X bi warrior yarması geldi ciklerdeki tüm iron barları topladı talisman içinmiş CZ de çok işe yarıyor dedi resist ekliyormuş tabi bunun için 25*30 armor harcıyormuş dediğine göre. bende denicem o kadar talisman için lvl atlıcak kadar haunga warrior öldürmem gerekecek :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 shelller +8 deil ki ondan da emin deilim defans verir fazladan destr. çok fazla defansı var[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar