SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 eskiden beri stadyumların görkemli yapıları beni en derinlerden etkilemiştir, bugün gazetede bi stadyum gördüm allianz arena diye inanılmaz hoşuma gitti bu LİNKE tıklarsanız çok çeşitli ve hayvan gadar boyutta resimlerine ulaşabilirsiniz. (dikkatinizi çekmiştir adam bi kaç renk oluyo oynayan takıma göre, yuhaa) [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 03 Ekim 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 kısaca saol [Bu mesaj thug_life tarafından 03 Ekim 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bu stad aşmış bir stad abi.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 türkiye de o stadı yaptıracak bi beşiktaş var dicem şimdi burda kavga cıkacak onun için demiyorum[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bu stadda maç yapmaya kıyamaz insan ya. Sanat eseri gibi olmuş.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 deme zaten :P Bizim (GS'nin) yaptıramayacağımız kesin. FB de yapabilir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 @thug, demişsin diyeceğin kadar daha ne diyecen?! Niye yaptıralım ki böyle bi stadı?![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 o renkler galiba sahaya ciktiklari forma rengiyle degisiyor, siteyi okumadim tahmin ediyorum. kirmizi ve sari formalarini gordum ama o renk mavi formalarini gormedim. stat acaip guzel.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 off diyorum öle bi stad olsa ne üçlü çekerdik bee[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bayern münih oynarken kırmızı münih 1860 oynarken mavi almanya milli takımı oynarken beyaz oluyor ayrıca arena auf schalke'de görülesi bir stad. dışı bu kadar janjanlı değil fakat dünyanın en iyi stadlarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Manchester United Stadı 1909 da kurulmus Oldtrafford. [spo1=Oldtrafford][/spo] [spo2=Oldtrafford 2][/spo][signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana[Bu mesaj Mavi tarafından 03 Ekim 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 umbro mu nike mı =P[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Dünyanın tüm stadları burada[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Dextra, 04 Ekim 2005 03:59 tarihinde demiş ki: umbro mu nike mı =P Harbiden nasil olmus o heralde koltuklar yer degistirmiyordur dimi?[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 eskiden umbro'ydu şu anda nike. old trafford iyi güzel fakat üstteki resmin çekildği tribün sadece 1 katlı. koskoca yan tribünün o kadar küçük olması pek yakışmıyor bence old trafforda. orayı yenileyip karşıdaki gibi 3 katlı yapmaları lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: paspatur, 04 Ekim 2005 08:34 tarihinde demiş ki: Dünyanın tüm stadları burada Eh artık AB'ye girince Türkiye'yi Orta Doğu'da göstermezler herhalde. Gerçi bi 20 senesi var ama.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: menemenci, 04 Ekim 2005 11:08 tarihinde demiş ki: bana maracana stadının fotografını gosterebilecek biri varmı?? http://www.cities-in-brazil.com/rio-de-janeiro/maracana-stadium.php[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bildiğim kadarı ile dünyann en büyük stadı bu Azteca Mexico City: (114.000 kişi)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdırarap atasözüoldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Maracana stadı 199.254 kişilikti (ama ayakta).Ancak 1998 yılında stad güvenli olmadığı için kapasite 70.000 e indirildi (oturarak) Maracana;[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdırarap atasözüoldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Maracana Stadium Are you a soccer fan? If you really enjoy watching, cheering or playing soccer then Maracana Stadium is the place to go. Maracana is the largest Stadium in the world and it's located in Rio de Janeiro. The official name of the Stadium is Mário Filho, named after a famous sports journalist from the 1950s. Who's been honored with the naming of the most famous soccer stadium in Brazil. The capacity of this Stadium is 140,000 people, and when Brazilian soccer teams are playing, the stadium fills up. In August 31st 1969, Maracana beat the record for capacity, reaching 183,341 people. This was during the game between Brazil and Paraguay in which Brazil won 1-0. Today the capacity is limited to 105,000 for security and safety reasons. [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 04 Ekim 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar