Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Kobe geçirdiği ameliyat sonrasında kaldığı otelin bir çalışanına tecavüz etmekten suçlanıyor. Eğer suçlu bulunursa 4 yıldan başlayacak bir cezaya çarptırılabilecekmiş. Eğer böyle bir durum olursa yazık olur Kobeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 neresine yazık olcakki eğer orasıda türkiye gibi bişeyse parayı veren düdüğü öttürür hesabına döner[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 21 July 2003 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Eğer kastettiğin kefaletse o konuda pek bir fikrim yok. Ama bazı suçların kefalete dönüştürülemediğini biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 o adamın karısı yok mu :)[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Karısı var Vanessa diye 21 yaşında bence çoook da güzel bir karısı var ama yapmış adam. Kobe olayın tecavüz değil zina olduğunu söylemiş asın toplantısında, üstelik karısı da ynaındayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 basın toplantısında çekilen resimde kobe ve eşi var resme bakıosun, sonra kobe ye içinden "oha gözün doysun" diyorsun olay bu.[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 nba'de bi sürü oyuncunun üstünden uyuşturucu falan da çıkıyo. ama kolay kolay 4 yıl hapse mahkum edemezler. çok ciddi kanıtlar olması lazım sanmıyorum yani hapse giriceğini, girerse de çok üzülmem biraz piç çünkü kobe. ama t-mac girerse mesela çıldırırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sızce gırme sansı varmı gercı suan 4 ıla 20 yıla kadar hapıs cezası ıstenıyor ama... kobe bıttı sanırım artık[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 oleeeeyyy! sonunda kobe nba den gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 girerse yazık olur adamın kariyere heh[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Akıl var mantık var O adam girebilirmi sizce? hemde amerika gibi bi yerde Zaten bi dedikodudur gidiyo bilmemkaç bin dolar verip kurtulmuş davadan falan diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 amerikanın hukuk sistemini bilmiyoreum ama nba in kuralları çok est ve daha şimdiye kadar sadece 2 kere kural ihlali yapilmış oda 1970 küsürlerde eğer kobe öyle bişi yapmışşsa (ki umarım yapmıştır çünkü hiç sevmiom o adamı hatta nefret ediom) bi şekilde cezasını çeker şöyle veya böyle hiç olmazsa la seyircisi onu istemeyeektir eh takımda istenmeyen oyuncuyu tutmaaz tabiiki gecen yıl mı ne Aİ nası birisini silahla tethit ettiği için zeva çektiyse kobe de çeker die düşünüyorum[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 valla basketbolu iyi oynuyo ama çirkef bi adam... hiç hoş değil...[hline]Al Sana Karpuz... 77103821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 demin aceleyle okudum adam basin toplantisinda ben sucsuzum diye aglamis uahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 hayır, suçluyum diye ağladı yaptım, aldattım ama karşı tarafın da isteği vardı. dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ya tecavuz olacagını sanmıyorum. unlu bi basketbolcuya ordaki kızlar tabiki sulanacak biri ileri gidip adamı baştan cıkarmıştır,sonra para istemiştir tehdit etmiştir kobeyi medyaya yayarım diye oda kabul etmeyince dava açmıstır bence boyle bi şidir. adam neden ihtiyaç duysun ki tecavuze elde edemeyecegi kadınmı var sanki :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 hyr sucsuzum die aglamis direk cnn den okudum hatta konu basligi I'm innocent adam demis ki yaptim ama karsi taraf da isteksiz degildi yani aldattim ama tecavuz degildi bu arada cezasi 4 yil hapis ya da 20 yil nerede oldugunu bildirme olduu icin basketi birakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bugunmu dun mu ne okduum o dava acan kız ın arkadası cıkmı$ demı$ o bunalımda fılandıye kac senedır olay herhalde kobe nın lehıne donmu$[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 benim için bişi farkmez[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Dondurmusler demeye calistin herhalde... said: jacabo, 23 July 2003 20:54 tarihinde demis¸ ki: bugunmu dun mu ne okduum o dava acan kız ın arkadası cıkmı$ demı$ o bunalımda fılandıye kac senedır olay herhalde kobe nın lehıne donmu$[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 para owns![hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: jacabo, 23 July 2003 20:54 tarihinde demiş ki: bugunmu dun mu ne okduum o dava acan kız ın arkadası cıkmı$ demı$ o bunalımda fılandıye kac senedır olay herhalde kobe nın lehıne donmu$[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize bi arkadaşı mda çıktı kızın yaşadıklarını anlattı flan kobenin aleyhine döndü gene olay, ben de sevmem kobeyi ama hapse de girmesin adam yazık; ama bi bildiğim var hapse girmese de artık eski performansından inanılmaz bi düşüş olcak..[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar