Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gazetelerin Spor Sayfası Başlıkları

elektrot

Öne çıkan mesajlar

El Feneri Milliyet
Zirveye El Koydu Hürriyet
Fenerbahçe El Yordamıyla - AnELka çevirdi Sabah
'Tanrı'nın eli Fener'i tuttu Vatan
Fener elle güldü Kocaman bıraktı Star
Elle gelen düğün bayram 2-4 Fanatik
El elden üstündür: 4-2 PasFotomaç
Nicolas Anelka, Maradona'ya özendi Zaman

Fenerli arkadaşlar hemen savunmaya geçmesin, sadece biraz gülelim diye yaptım, bazıları gerçekten komik.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "

[Bu mesaj elektrot tarafından 02 Ekim 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"Fenerli arkadaşlar savunmaya geçmesin" dedim ama "Diğer arkadaşlar da laf sokmasın" demeyi unutmuşum.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.

[Bu mesaj elektrot tarafından 02 Ekim 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"73' Sağ kanattan Mehmet'in ceza sahasına yaptığı ortada topa Anelka ve Özden birlikte yükseldi. Özden'in kontrol etmek istediği topa Anelka elle müdahale etti ve top filelerle buluştu. Pozisyonu iyi süzemeyen hakem golü iyi verdi"

fenerbahce.org dan alintidir. (fenerbahce klubu resmi sitesi)
"Pozisyonu iyi süzemeyen hakem golü iyi verdi"

iyi ki verdi demek istedi herhalde yazan kisi :)
ortalik biraz durulduktan sonra mac hakkindaki ciddi yorumlara baslayalim :p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.

[Bu mesaj Patos tarafından 02 Ekim 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla maç bitti de bu gece telegol yüzde yüz futbol vs gibi programlar eğlenceli olacak gibime geliyor bu gece evde tv izlenir :d zaten bir tek pazar geceleri tv izleniyor o da bu programlar sayesinde[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi

[Bu mesaj fortinbras tarafından 02 Ekim 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tmm o gol olmasaydı penaltı var.. neden bun ukimse görmüyor çünkü işinize gelmiyor. varsa yoksa elle atılan golü söylüyosunuz birinizde çıkıp anelkanın birde penaltısı var ama verilmedi diyemiyor.. neden?

çünkü işinize gelmiyor. geçen seneler karambolspor ve beşiktaşın bir çok golü vardı böyle. son dakka penaltıları golleri.. bu senede çok var.. kasarsak çok rahat buluruz..
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar aglasanızda sonuc degişmeyecek kasmayın o yuzden.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Fenerbahçeli olarak mağlubiyete alıştırmıştım kendimi. Fener kötü oynuyordu. Kaybetsek bile üzülmeyecektim fazla çünkü bileğimizi büken Aykut Kocaman'dı. Haketmişlerdi.

Ama dakika 73'te Anelka'nın yaptığı faulü hakem görmeyip gol verince gerçekten üzüldüm. Yenilsek daha az üzülürdüm.

Ama geri kalan 17 dakikada Fenerbahçe 3 gol daha atınca nispeten içim rahatladı. Gerçi eminim, eğer o şaibeli gol olmasa Fener bu maçı zor çevirirdi. Neticede 3 gol daha atmasını bildi, tertemiz goller...

Şimdi kalkıp kimseye 'siz de yıllarca şaibeli galibiyetler aldınız', 'arif 90+8'de kendini atıp penaltı kazandırdı da kazandınız' tarzı saldırılarda bulunmayacağım. Çünkü Fener de ilk kez haksız galibiyet almıyor. Biz de yıllarca Anadolu takımlarının hakkını yedik. Aynı Galatasaray, Beşiktaş gibi...

Bir Fenerbahçeli olarak dün akşam çok üzüldüm. Mağlup olsak daha az üzülürdüm. Ama kimse kalkıp da 'Federasyon satılmış, hakemler satılmış' demeyin. Çünkü hepimiz biliyoruz ki yıllardır 3 büyükler aynı nispette küçüklerin hakkını yedi.

Bir Fenerbahçeli olarak dün akşam çok üzüldüm...[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonik, 02 Ekim 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
ne kadar aglasanızda sonuc degişmeyecek kasmayın o yuzden.

Ya ben aynı golü Konya Fener'e atsaydı neler olurdu, onu merak ediyorum.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 02 Ekim 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
said:
Cintonik, 02 Ekim 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
ne kadar aglasanızda sonuc degişmeyecek kasmayın o yuzden.

Ya ben aynı golü Konya Fener'e atsaydı neler olurdu, onu merak ediyorum.

Aman sen bişiyi merak etme.. merak edersin bi naparız sonra.. aa.. :-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...