Picci Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Affınıza sığınarak böyle bir topic açıyorum fakat aramada bulduğum hiçbir konu beni tatmin etmedi. Benim 2 lockpicking skillim ve thieves tool um var kendim satın aldım quest yapmadım. Ratchetteki korsan gemisine girdim fakat odadaki kutuya skilliniz yetmiyor diyor. Şimdi ben lockpickingi nasıl nerde kasacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 AH'den practice lock alabilirsin...[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Picci, 03 Ekim 2005 21:26 tarihinde demiş ki: Ratchetteki korsan gemisine girdim fakat odadaki kutuya skilliniz yetmiyor diyor. Şimdi ben lockpickingi nasıl nerde kasacağım? Kutumu kutularmı? Çünkü ben 1-100 arasını oradaki 4 kutuyu açarak tamamladım. Papağanın olduğu odadaki kutu 100-175 arası işe yarıyordu.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue Bloodscalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Olayı çözdüm yanlış odadaymışım peki 175 ten sonrasını nerede kasıyoruz? ne tavsiye edersiniz? birde limit bende 140 onu nasıl arttırıyoruz rogue trainerdanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sm ye git oradaki kapıları ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 limit level atladıkça artıyor 5er 5er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Sistem lvl*5 şeklinde yani lvl 28*5=140'a kadar çıkarabilirsin lockpicking'i. Ben 300 yaptıktan sonra patch ile birkaç değişiklik yaptılar ve skill'ini geliştirebileceğin yeni yerler eklediler. Ama yine de ben bildiğim kadarını anlatayım sana, 175-225: Scarlet manastery kapıları / Cozzle's Lockbox(Stranglehorn Vale Venture Co. evdeki kasa-quest) / Swamp of Sorrow-Temple of Alta Akar civarındaki suyun(Pool of Tears) altındaki kasalar 225-275: Searing Gorge kuzey doğusundaki geçit kapıları / Tanaris - Lost Rigger Cove'daki kasalar 275-300: High end instance kapıları Ayrıca 225'ten sonra Reinforced Steel Lockbox / Mithril Lockbox / Thorium Lockbox / Eternium Lockbox / Heavy Junkbox gibi kasalar (pickpocket ile moblardan yürüterek veya çevredeki oyuncuların bulduklarını açarak)[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue Bloodscalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 175-230 sm cath ve armory kapıları. 230-250 lockboxlar , 250-280 heavy junkboxlar ( lbrsye girip bütün mobları sıradan pickpocket yapıyordum sonra çıkıp resetliyordum kolay oluyo bu şekilde toplamak) 280-300 strat city side kapı veya brdde shadowforge keyle açılan kapılar ( brdde girince 3 kapı var hepsi garanti skill verir, 7 resette 280-300 tamamlarsın)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 SM kapilarini 1 kere actiktan sonra resetlenmesini bekliyorsunuz, defalarca acamiyorsunuz artik. Alliance isen Lakeshire'dan yukari devam ettiginde bir elite keepe(adini unuttum) giden bir yola giriyorsun, orda sagda bir mill gibi birsey var, onun icinde lockbox lar var, 100 e kadar orada kasabilirsin. Horde isen Rachet'in cok yakininda bir korsan gemisi var, onun icine girip kaptanin odasina git, ordada 5 lockbox var 100 e kadar orada kas. Daha sonra cesitli zonelarda dented lockbox lar koydu Blizz 1.5 veya 1.4 patchiyle, tam hatirlayamiyorum. Moblari keserken bu lockboxlari oranin lockpick sinirini asana kadar acabilirsin. Soyle bir liste buldum sana yardimci olabilecek.. Hillsbrad Foothills - Durnholde Keep Redridge Mountains - Lake Everstill Ashenvale Forest - Zoram Strand Stonetalon Mountains - Windshear Crag and Associated Mines Wetlands - Murloc Camps Desolace - Sar'theris Strand Badlands - Angor Fortress Swamp of Sorrows - Pool of Tears Searing Gorge - The Slag Pit Tanaris Desert - Lost Rigger Cove Azshara - Bay of Storms Eastern Plaguelands - Tyr's Hand (elite) Umarim yardimci olur..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar