Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lockpicking Skill Rogue

Picci

Öne çıkan mesajlar

Affınıza sığınarak böyle bir topic açıyorum fakat aramada bulduğum hiçbir konu beni tatmin etmedi.

Benim 2 lockpicking skillim ve thieves tool um var kendim satın aldım quest yapmadım.
Ratchetteki korsan gemisine girdim fakat odadaki kutuya skilliniz yetmiyor diyor.

Şimdi ben lockpickingi nasıl nerde kasacağım?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Picci, 03 Ekim 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
Ratchetteki korsan gemisine girdim fakat odadaki kutuya skilliniz yetmiyor diyor.

Şimdi ben lockpickingi nasıl nerde kasacağım?

Kutumu kutularmı? Çünkü ben 1-100 arasını oradaki 4 kutuyu açarak tamamladım. Papağanın olduğu odadaki kutu 100-175 arası işe yarıyordu.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue
Bloodscalp
Sosyal ağlarda paylaş

Sistem lvl*5 şeklinde yani lvl 28*5=140'a kadar çıkarabilirsin lockpicking'i. Ben 300 yaptıktan sonra patch ile birkaç değişiklik yaptılar ve skill'ini geliştirebileceğin yeni yerler eklediler. Ama yine de ben bildiğim kadarını anlatayım sana,

175-225: Scarlet manastery kapıları / Cozzle's Lockbox(Stranglehorn Vale Venture Co. evdeki kasa-quest) / Swamp of Sorrow-Temple of Alta Akar civarındaki suyun(Pool of Tears) altındaki kasalar

225-275: Searing Gorge kuzey doğusundaki geçit kapıları / Tanaris - Lost Rigger Cove'daki kasalar

275-300: High end instance kapıları

Ayrıca 225'ten sonra Reinforced Steel Lockbox / Mithril Lockbox / Thorium Lockbox / Eternium Lockbox / Heavy Junkbox gibi kasalar (pickpocket ile moblardan yürüterek veya çevredeki oyuncuların bulduklarını açarak)[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue
Bloodscalp
Sosyal ağlarda paylaş

175-230 sm cath ve armory kapıları. 230-250 lockboxlar , 250-280 heavy junkboxlar ( lbrsye girip bütün mobları sıradan pickpocket yapıyordum sonra çıkıp resetliyordum kolay oluyo bu şekilde toplamak) 280-300 strat city side kapı veya brdde shadowforge keyle açılan kapılar ( brdde girince 3 kapı var hepsi garanti skill verir, 7 resette 280-300 tamamlarsın)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Sosyal ağlarda paylaş

SM kapilarini 1 kere actiktan sonra resetlenmesini bekliyorsunuz, defalarca acamiyorsunuz artik. Alliance isen Lakeshire'dan yukari devam ettiginde bir elite keepe(adini unuttum) giden bir yola giriyorsun, orda sagda bir mill gibi birsey var, onun icinde lockbox lar var, 100 e kadar orada kasabilirsin. Horde isen Rachet'in cok yakininda bir korsan gemisi var, onun icine girip kaptanin odasina git, ordada 5 lockbox var 100 e kadar orada kas. Daha sonra cesitli zonelarda dented lockbox lar koydu Blizz 1.5 veya 1.4 patchiyle, tam hatirlayamiyorum. Moblari keserken bu lockboxlari oranin lockpick sinirini asana kadar acabilirsin.

Soyle bir liste buldum sana yardimci olabilecek..

Hillsbrad Foothills - Durnholde Keep

Redridge Mountains - Lake Everstill

Ashenvale Forest - Zoram Strand

Stonetalon Mountains - Windshear Crag and Associated Mines

Wetlands - Murloc Camps

Desolace - Sar'theris Strand

Badlands - Angor Fortress

Swamp of Sorrows - Pool of Tears

Searing Gorge - The Slag Pit

Tanaris Desert - Lost Rigger Cove

Azshara - Bay of Storms

Eastern Plaguelands - Tyr's Hand (elite)

Umarim yardimci olur..[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...