Sorucu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Arkadaşlar yazdığım bir scp yi istenilen zaman oyuna her giren kullanıcının client inde açılmasını istesem bunu nasıl yapabilirim mesela nbl scp lerdeki af sistemini örnek alalım? Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Squalll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Client'larda görüntüleme olmaz oyuna girince olur bunun içinde scripte ON=@Login yazısını eklemek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 scp yi ekranda görüntülemek? ne demek istedin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 şöyle demek istedim mesela.... mesela bi anket yapıldı evet hayır iptal diye 3de buton var. her oyuna girenin bu menüyü görmesini istiyorum sanırım arkadaşın söylediği gibi olucak yani başına o satırı eklicem. tekrar teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 tables.scp içine ekliyecen ama her seferde çıkar ve herkes tıklar onun için scp bazlı bişeyler yapman gerek[hline]wat iz dı matrikis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 şimdi biraz kafam karıştı diyelimki şöyle başlayan bir dialog var [dialog d_deneme] .... .... .... şimdi bu böylecene bi scp diyelim ben nereye neleri eklersem bu dialog oyuna girince açılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ON=@Login dialog_hede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Her girişte ankete katılır o zaman.Anketinde anketliği kalmaz :P Bişey eklemek lazım, fekat, fekat nedir, nedir?[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Hımm Ceday anladımda son bi soru daha bunu scp nin başınamı eklicem nereye eklicem bu On=@Login dialog_hebe 'leyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 spheretablesın altına.. kullandıgın skillclass ın altına..ırk sistemi yoksa 0 dır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Hımm anladım teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Eger Her Acilista Gorulmesini Istemiyorsanda Anket islemi Sonunda bir tag atarsin Ve scriptin basinada bunu kontrol eden bi if dongusu yazarsin eger tag degeri 1 ise dialogu gostermeden cikis yaptirirsin gibi bir mantikla cozulur diye dusunuyorum..[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Oh be Bi türlü aklıma gelmediydi. 2 ay scriptten uzak kaldık direk paslanmışız.[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 eyer bidaha oyuna gırenın görmemesini istiyorsan bi tag hazırlamalısın gene o menu gelir mesela .tag.menusectim 1 yaparsın sonra oyuna girdiginde o menu geldiginde mesela 1 yapar söyle bir msj eklersin src.sysmessage Daha onceden oy verdiniz. gibisinden daha detaylı anlatmamı ıstersen söyle acıklıyım --***-- [dialog d_deneme button] onbutton=0 src.sysmessage menuden cikis yaptiniz. onbutton=1 src.(noktadan sonra artıka dam oyu nasıl verıcekse dialogmu hazırlıyacaksın ne yapacaksın sana baglı) src.tag.oysectim 1 onbutton=2 src.(aynı oy muhabbetı 2. oy sıkı) src.tag.oysectim2 ve böyle böyle tag vericeksin sonra bir tag check scripti hazırlıyacaksın sonra iste adam tıkladıgında check edicek falan eyer cok detaylı istersen özelden anlatırsın takıldıgın yerlerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Tamamdır eyvallah hepinize teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar