Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yazılan scp yi clientlarda görüntüleme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yazdığım bir scp yi istenilen zaman oyuna her giren kullanıcının client inde açılmasını istesem bunu nasıl yapabilirim mesela nbl scp lerdeki af sistemini örnek alalım?
Teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
şöyle demek istedim mesela....
mesela bi anket yapıldı evet hayır iptal diye 3de buton var.
her oyuna girenin bu menüyü görmesini istiyorum sanırım arkadaşın söylediği gibi olucak yani başına o satırı eklicem.
tekrar teşekkür ederim
Mesaj tarihi:
şimdi biraz kafam karıştı diyelimki şöyle başlayan bir dialog var

[dialog d_deneme]
....
....
....

şimdi bu böylecene bi scp diyelim ben nereye neleri eklersem bu dialog oyuna girince açılır?
Mesaj tarihi:
Eger Her Acilista Gorulmesini Istemiyorsanda Anket islemi Sonunda bir tag atarsin Ve scriptin basinada bunu kontrol eden bi if dongusu yazarsin eger tag degeri 1 ise dialogu gostermeden cikis yaptirirsin gibi bir mantikla cozulur diye dusunuyorum..[hline]Absolute & Lonely....
Mesaj tarihi:
eyer bidaha oyuna gırenın görmemesini istiyorsan bi tag hazırlamalısın gene o menu gelir mesela .tag.menusectim 1 yaparsın sonra oyuna girdiginde o menu geldiginde mesela 1 yapar söyle bir msj eklersin src.sysmessage Daha onceden oy verdiniz. gibisinden daha detaylı anlatmamı ıstersen söyle acıklıyım --***--
[dialog d_deneme button]
onbutton=0
src.sysmessage menuden cikis yaptiniz.

onbutton=1
src.(noktadan sonra artıka dam oyu nasıl verıcekse dialogmu hazırlıyacaksın ne yapacaksın sana baglı)
src.tag.oysectim 1

onbutton=2
src.(aynı oy muhabbetı 2. oy sıkı)
src.tag.oysectim2

ve böyle böyle tag vericeksin sonra bir tag check scripti hazırlıyacaksın sonra iste adam tıkladıgında check edicek falan eyer cok detaylı istersen özelden anlatırsın takıldıgın yerlerı
  • Yeni Oluştur...