mondain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 dinlediniz mi hiç under the violet moon şarkısını blind guardian gibi bi grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ritchie blackmore.. süperdir atmosferiktir masaüstü oyunlarında dinlemesi zevkli olur[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 blind guardianla uzaktan yakından alakası yok hiç bi şekilde.. :) candice night we ritchie blackmore süperler tamma da, müzik tarzları farklı. ancient sojourn kadar dinlendirici az şarkı wardır. ama candice in soyledii her şarkı dinlendirir..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben rhapsody i hpesinden daha çok severim[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben de blackmore's night hastasıyım da, hakkaten blind guardian ile alakası yok. belki sadece "under a violet moon" dinlediyse, guardian'ın ballad'larına benzetmiştir. gerçekten çok dinlendirici.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Hmm hiç dinLememiştim..Hemen asıLiym download a ii oLdu teşekkürler.. Rhapsody e geLince!! SUx :P böhüü...[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben sik sik dinliyorum under a köççek's moon u harbi cok guzel parca. bana hep 1560 li elizabethli yillarda ingilterede acik bir alanda gece yapilan bir ziyafette eglenen erkekleri ve kadinlari hatirlatiyor. tOAst yOAurselveas diyor kadin eski ingilizce ayagina yatmak icin o cok dikkatimi cekiyor. du bi dinliyim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bence ritchie blackmoore deep purple da ve rainbow dayken daha iyi di ... lazy deki guitarina hastayimdir[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 blackmore's night güzeldir fakat rhapsody'de onun kadar güzeldir bence özelliklede rhapsody'nin Where Dragon Fly şarkısı blackmore's night'ın under the violet moon'u kadar güzeldir.fakat under the violet şarkısının yeri başkadır bende:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. [Bu mesaj Belphegor tarafından 13 June 2003 11:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 böle genç kardeşlerimizin ritchie blackmore dinlemesi keyif verici. Bi de onun "Ders alacak olsam ondan ders alırdım" diye tabii ki tevazu yaparak söylediği insan vardır ki o da Greg Howedur. Ayrıca yine dinlenmesi gereken şahsiyet: Steve Morse Aslında keşke bi yerden spastic ink de bulup dinleyebilseniz.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ritchie blackmore olayın içindeyse güzel olmamasını bekleyemem.. (rainbow, deep purple) severim güzeldir. sizde sevin![hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Home Again Wish You Were Here Ocean Gypsy Şarkılarını tavsiye ederim..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 aaaaaa çok hoşuma gitti ağlayasım geldi wish you were here ı dinlerken[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 patlarsın oyle :p her sesi kapa ancient sojourn şarkısını aç flütle gitarın düetine odaklan kendinden geçmessen bak yazıorum :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Luca Trulli olmasa rhapsody olur mu? Olsa bile italyanlardan metal grubu cıkar mı:Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Rhapsody RULAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ gerçekten güzel Blcakmore da Wish you were here güzel de o harbi Pink Floyd coveri değil di mi :)[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Blind guardian sevmem blackmore's night severim. Aynı deyil demek ki. Enya da severim bak o ayrı.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bu grubun ben bi home again inden haberdarım başka sağlam şarkılarını listelesenize ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Sly-One, 20 June 2003 12:13 tarihinde demiş ki: patlarsın oyle :p her sesi kapa ancient sojourn şarkısını aç flütle gitarın düetine odaklan kendinden geçmessen bak yazıorum :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar deniyorum :)...[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Gitar hocamın tavsiyesi üzerine bugün cdsini aldım bakalım şimdi yeni açtım dinlemeye başladım güzel gibi umarım pişman olmam aldığıma... Bu arada yeni konu açıcaktım nasıldır fln die aramaya inandım ;)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 madem up`lamissiniz, iki mükemmel enstrumental parcasini tavsiye edeyim, bulmasi zor gerci: lullaby breton dance ikisi de birbirinden zevkli ve dinlendirici[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bundan 5-6 sene once cebimdeki son parayla orjinal albumlerini almistim :) wish you were here severim bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya ilk defa dinliorum ama cidden güzel bayaa dinlendirici bence...sefdim ben bu grubu :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Blackmore's Night - Shadow Of The Moon[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 shadow of the moon albumlerinde play minstrel play parcasinda yan flutde Ian Anderson (jethro tull) [Bu mesaj GEd tarafından 10 Haziran 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar