uyarer05 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 eskirimi çok seviyorum ama yeterince bilgim yok.çok ilgimi çekiyor.aramızda eskirimci varmıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben varım eski eskrimci....yani bırakalı 6 ay falan olcak...ama tekkrar başlıcam 9 ay eskrim yaptım...acayıp komplike bir olay...konsantrasyon+hız+esneklik+refleks+acı hissizliği+acıma duygusu yoksunluğu+ güç gektiriyo... ama var ya...en güzel tarafı bunlara sahip olmasanda bunlara kavuşuyosun...bu arada popo ve bacak şeklin değişiyor....ilk 1 senende her maç yaptığında göğsün ve sağ kolun morluklara hatta yeşillere bürünüyor...ama bundan haz alıyorsun...karşılaşmayı kaybetsen rezil olsan 13 yaşında çocuğa yenilsen (başıma geldi), türkiye sondan ikincisi olsan(diskalifiye nedeniyle oldu), herkez küçükken başladığından daha deneyimli ve sen en kötüleri olsan da(rutinim bu benim) vazgeçilmez bence...bırakalı 4-5 ay oldu ama ünide bidaha başlıcam...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sen ne yaptın amon? epe flore kılıç?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 epe...zaten antalyada flöre yok...istanbulda bildiğin gidebileğim yer varmı?ama okulun vardır...fakat şimdi genelde spor bölümündekiler gider ben ezilirim[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 çok küçükken başlanıyor ve arkadaşın dediği gibi başlarda zorluk çekilmesi muhtemeldir. altınyurt'ta voleybol oynarken yan salonda eskrim dersleri verilirdi. baya izlemişliğim vardı ama hiç merak edip yapmadım. ilgin varsa altunizade'de altınyurt klübünde ders veriliyordur muhtemelen. oradan alabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar