Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskrimi çok seviyorum ama

uyarer05

Öne çıkan mesajlar

ben varım eski eskrimci....yani bırakalı 6 ay falan olcak...ama tekkrar başlıcam
9 ay eskrim yaptım...acayıp komplike bir olay...konsantrasyon+hız+esneklik+refleks+acı hissizliği+acıma duygusu yoksunluğu+ güç gektiriyo...
ama var ya...en güzel tarafı bunlara sahip olmasanda bunlara kavuşuyosun...bu arada popo ve bacak şeklin değişiyor....ilk 1 senende her maç yaptığında göğsün ve sağ kolun morluklara hatta yeşillere bürünüyor...ama bundan haz alıyorsun...karşılaşmayı kaybetsen rezil olsan 13 yaşında çocuğa yenilsen (başıma geldi), türkiye sondan ikincisi olsan(diskalifiye nedeniyle oldu), herkez küçükken başladığından daha deneyimli ve sen en kötüleri olsan da(rutinim bu benim) vazgeçilmez bence...bırakalı 4-5 ay oldu ama ünide bidaha başlıcam...[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
çok küçükken başlanıyor ve arkadaşın dediği gibi başlarda zorluk çekilmesi muhtemeldir. altınyurt'ta voleybol oynarken yan salonda eskrim dersleri verilirdi. baya izlemişliğim vardı ama hiç merak edip yapmadım. ilgin varsa altunizade'de altınyurt klübünde ders veriliyordur muhtemelen. oradan alabilirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...