Creus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 t a k k . . .- 10th july 2005 we can now announce that the title of the new sigur rós album is takk..., which is icelandic for "thanks". it will be released september 12th on EMI records. we at sigur-ros.co.uk got a chance to listen to the album recently and for our money it's the best thing the band has ever released. we can't wait for the world to hear it. the tracklist on takk... is as follows: 1. takk... 2. glósóli 3. hoppípolla 4. með blóðnasir 5. sé lest 6. sæglópur 7. mílanó 8. gong 9. andvari 10. svo hljótt 11. heysátan ------ *Gözleri dolar..* *Heycanla bekler*[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 harika haber, heyecanla bekliyoruz..mogwai ne zaman çıkartıcak yeni albüm, bilen var mı?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yarin konserlerine gidiyorum,buyuk ihtimal bu albumdende calicaklar bolca. diger konuya cektigim resimleri koyucam ,hernekadar dinleyeni azda olsa burda :) biraz sigur ros birazda babazulanin yeni album,cok super oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ohhaa konser mi nerde yaşıyosun?yaa ben de istiyorum..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 frankfurt konserine gidicem bugun aksam 20.00 de . buarada yeni albumden parcalar torrent olarak internette var .http://oink.me.uk burda sigur ros diye aratin.uyeli bir sitelik,acc alamassaniz bana ozel msg atin size torrenti yolliyim. Here's the new songs Sigur Rós is performing on their current tour that will appear on their new album, "Takk...", recorded live in Amsterdam: 01 - Introduction 02 - Glósóli 03 - Sæglópur 04 - Sé Lest 05 - Miláno 06 - Gong 07 - Andvari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gittim geldim, super bir konserdi. fotograf cekmek yasakti ne yazikki. sabaha kadar calsalar izlerdim herhalde, yeni albumden parcalar caldilar ,ozellikle setlist aciklanirsa sitede bakicam ,sondan bi once veya iki once caldiklari yeni parcalari dehset guzeldi. konser oncesi beraberlerinde calan 4 kiz 45 dakika boyunca caldilar, testereyi keman calinan alet ile calmasi sonrada testereyi baget ile calmasi olayi bitirdi zaten. gelinirse birdaha kesinlikle kacirilmamasi gereken bir grup/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gelselerde izlesek ya..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 testere mi? o olay gerçek mi yani??[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 oha nasıl ya gelsinler burayada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: sir, 20 Temmuz 2005 11:02 tarihinde demiş ki: testere mi? o olay gerçek mi yani?? gercek bildigimiz testere. bayada guzel ses veriyordu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 oha ya çizgi filmlerde, delicatessen filminde falan görmüştüm de inanmamıştım "hadi ordan" demiştim..hayatım değişti şu andan itibaren testere çalmaya adıycam kendimi.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yaaa şansa bak beaa.. Ölmeden önce yapmam gerekenlerde 17. sırada sigur ros konseri :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 http://www.drrnwbb.com/bt/ sigur ros dvdsi ,konser kayitlari icin torrent sayfasi uyelik istemiyor.hizda gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: GEd, 21 Temmuz 2005 19:45 tarihinde demiş ki: http://www.drrnwbb.com/bt/ sigur ros dvdsi ,konser kayitlari icin torrent sayfasi uyelik istemiyor.hizda gayet iyi. !!! müthiş!!! link için çok sağol! :D:D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sigur Ros çok enteresandır yaa.. inanılmaz insanlar.. Radiohead ile yaptıkları bi çalışma vardır sahnede modren dans topluluğu ( hangi dans topluluğu olduğunu unuttum :( ) varken altta onlar canlı ve doğaçlama şeklinde müzik yapmışlardır ve bu müzikleri yaparken Sigur Ros dans balerinlerin filan kullandığı patikimsi şeyleri müzik yaparken kullanmışlardır.. nasıl ve ne şekilde kullanmışlar anlaması zor ama başarmışlar.. dinledim ve onayladım.. inanılmaz.. onnar inanılmaz : ) hastasıyız.[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kasimda bidaha geliyorlar. bidaha gidicem izlemeye.yetmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 nispet yapıyor adam yau!ck ck söyle buraya da gelsinler![signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sigur Ros mail grubunda soyle bir mail vardi : said: Dun gece evde Sigur Ros'un "Olsen Olsen"ini dinlerken birden icimden sema donesim geldi. Dans etmeyi hic ama hic sevmem ama nedense semayi birden bu parcaya cok uygun buldum, kendimden gecmiscesine donmek istedim. Sonra dusununce de Sigur Ros'un "psychedelic" ve "meditatif" muzik yapisina gercekten de cok uygun oldugunu dusundum semanin da ozundeki meditasyon kavraminin. >Daha da otesi, Galata Mevlevihanesinde Sigur Ros-Kudsi Erguner ya da Sigur Ros-Mercan Dede ikililerinin verecegi ve semazenlerin donusleriyle suslenecek bir etkinligin ne kadar guzel ve essiz olacagini dusundum biri organize etsin tryede getirelim adamlari :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 aaa ağlarım ama ya böyle bişey olursa!!müthiş olur hakkaten![signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 http://oink.me.uk/browse.php son album burda torrent olarak. ayrica Sigur Ros mail list adresi veriyim hazir post atarken :) http://launch.groups.yahoo.com/group/srtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 saolasın :) dün akşam rockncoke'ta cure sahneye çıkmadan önce sigur ros çalıyodu, var ya o an içimden cure çıkmasın bu herifler çıksın dedim. zaten donuyodum soğuktan iyi geldi. türkiye konseri haberini de vermen dileğiyle..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu topic altında post kasmaya devam :) yeni albümü dinliyorum şimdi 3. kez dönüyo playlistimde, harika olmuş yine! yer yer çok dinlendirici, yer yer de ani patlamalarla insanın tüylerini diken diken ediyolar. ama özellikle beni derinden etkileyen bir parça var (isme gülmeyin sakın) Hoppipolla adlı 3. şarkı. bambaşka yerlere götürdü resmen, rüya alemine falan sokuyo insanı. herkese şiddetle öneriyorum bu grubu, hemen her albümünü edinin! ben burda orjinal görürsem alıcam kesin.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 takk ayni zamanda isvecce, norvecce ve danimarkaca da tesekkurler demek. fyi.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 guzel album ama ben nedense untitled 6 ya takmis durumdayim.o bitince bi ara takk i bastan sona dinliycem tekrar tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yeni albümde Glósóli adlı 2. parça beni inanılmaz etkiledi.. ya bu adamlar gerçekten bişiler yapıyor ve bu sorumsuz insanlar, hain,pis,kaka çocuklar insanlara neler yaptıklarının farkında değiller.. ölüyorum günlerdir bu albüm yüzünden... hainler.. hastanızım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar