Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 En sonunda Bon Jovi'nin yeni albümü çıkıyor.. "Have A Nice Day" 20 Eylül'de ABD'de çıkacakmış.. Sabırsızlıkla bekliyoruz.. İşallah Crush gibi hayal kırıklığı olmaz...[signature][hline]Touch of death is never gentle...Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hobaaa hadi bakalım.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hadi bakalım, popülizmin kurbanı oldular gerçi ama olsun bon jovi bon jovidir...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Merakla bekliyorum valla özletti kendini Jon abi.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Vallahi ben beklerken sürekli 100,000,000 Bon Jovi Fans Can't Be Wrong'tan parçalar dinliyorum.. İşallah saçmalamaz Bon Jovi...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Son albümden bi tek HookMeUp ile Misundestood a bittim..Diğerlerini salladım..İşallah eskisi gibi süper (crush) albüm beklioruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Malach yapma etme.. Crush en kötü Bon Jovi albümüdür bana göre.. Hiç onların tarzı değildi ki Crush? Hele Bounce albümünde Right Side of Wrong parçasını es geçmen ayrı bir zopa sebebi..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bed of Roses isteriz[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 BonJovi crush da modernleşti..Kimi sevdi kimi sevmedi bunu..Ama ortaya çıkan yeni sound hoşuma gitti...Tabi yeni bir "Dead or Alive" kim istemez ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 geçin ya... Piyasa oldu çıktı hipnalar... Önceki albümler dinlenirde bunlar ııh.. 2000 senesi 80 cileri bozuyo ya... Motley crue,Alice cooper Sıçışları süperdi son albümlerinde. [signature][hline]Köylüler Rullaz.. [Bu mesaj Erutan tarafından 22 Temmuz 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bir türlü bitmedi download pff.. Henüz dinleyen yok mu?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 cok şekerdi klibi[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Her ne kadar eskileri aratsa da parça fena değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 klibi çok güzel, özellikle smileylinin hastası oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 walla ben pek dinlemedim bon jovi...bilemiycem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 say isn't so nunda klibi efsaneydi ama şarkı dandikti baya bence. işallah iyidir bu albümleri ben çok severim jon abi ve tayfasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Gene süper bir album yapmışlar.. Parçaların sözleri mükemmel her zamanki gibi.. Hemen hemen tamamı hareketli parçalardan oluşuyor zaten.. Çok güzel ya.. Yok mu hiç dinleyen ne ilgisiz adamlarsınız!!11![signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ben dinledim ve beğendim.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bence albümdeki en güzel parçalardan biri de Welcome To Wherever You Are.. http://rapidshare.de/files/5832077/Bon_Jovi_-_Have_A_Nice_Day_-_03_-_welcome_to_wherever_you_are.mp3.html İmzamdaki son iki satır bu parçadan zaten :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes [Bu mesaj Slat tarafından 03 Ekim 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar