circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben heves ıcın cıkmam abı :)..Hoslanma bana ters asık olursam cıkarım zaten...Asık olupda cıkarsam bırakmam valla :9 Edik:hadi eii geceler herkese :) [Bu mesaj circirbocugu tarafından 02 Ekim 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bncde öle olmalı zatenn!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sana da ii geceler de bu topikten sonra gene görürsün sen o kızı. yani demek istediğm heves çıkma isteği, kız hevesi değil :D[signature][hline]i can't give up to love natalie ühühühühühühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 acıkmışsın sen[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 afiyet olsun :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 heheh valla Gormedım olle:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bak görüomusun dün rüya görmedim =( rüyadan bahsede bahsede:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hehhehe demekkı bahsedınce gormek yalanmıs :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bahsednce görmüorum ztn düşününce ama dün gece o kdr çok yorgundumki hiç bişi düşünmeden yattım direk o yüzdndir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Valla dusunmeyın ya bosverın bazen o sankı benı dusunuyomu dıyorum bırden yatıorum..Bı arkım da karsılıksız sevınce kızdan nefret ettırırdı kendını mesela dostlar dıyelım kızı bugun gıcık ettım artık nefret edıo derdı sora kendısıde kız konusmayınce 10 ghunde unuturdu ne adamdı bea:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 eheheheh çok iimiş. kimse benim kadar senaryolu rüya göremez zaten. mesela: amcamın oğluyla oturuyormuşuz. kızın bir gelip bana siyah teneke kapak veriomuş sırıtarak (güzel bi kız) (kola kapağıymış o) ben de alıp bakıp atıom. kız gidiyo üzülüp ben de noldu diorum kuzenime :D. o da diyo "olm kapaığın içinde şeker vardı onu yalıcaktın kabul etmiş olcaktın" burda koptum işte uyanınca :D :D :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 nınem boyle abuk seyler gordugumu duyunca popon acık kalmıs gece derdı.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben de nataliyi görüyom her gece ama kötü değil[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar