Revell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bende ilk uo ya başladığımda üye olmuştum. Ah nebula ahh[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bana Procast Hacker Team Kurucusu Ve Tek Üyesi Vermişti Adresi :-P [spo1=Bknz]I FUCK ALL AREA MASTERS U ARE SON OF A BİTHC[/spo][signature][hline]o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 DAoC sayesinde. Daha doğrusu Macbeth sayesinde desem daha doğru olur.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bana bellow ogretmisti sagolsun[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hep burdaydım zaten, uo tr den önce gamer.com mu ne yabancı bi sitede bi yerde dandik bi forum vardı böle kırmızı siyah sarı renkli falan, sora uo tr açıldı, hatta o forumum son msgı popeyenin ultima tr açıldı oraya gelin bundan sora gibi bişiydi :) ehu ilk günlerde 10-15 kişi miydik ne :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Dwinz adlı arkadas caırmıstı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Taa neverwinter nights zamaninda gelmiştim buraya daha fazla bilgi almak için felan. burdaki arkadaşların sayesinde o zaman türkiye'de yokken expansion packleri almıştım internetten :) ne günlerdi... Bu arada NWN2 çıksa da NWN bölümü tekrar açılsa keşke.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ultima tr[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ultima tr okumak icin giriyodum sonra scriptsharing için girmeye başladım. 4-5 account açtım hepsi yalan oldu sonra tüm başlıklara yayıldım.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 SNN UO açılırkene UO CD'si falan yoktu tabii Türkiye civarlarında, o ara SNN'de BlackRose hayrına CD dağıtıyordu, ben de Gameshow'da, Level'da falan görmüştüm hoşuma gitmişti oyun, ondan CD'yi istedim. SNN'ye girdiğimde hiçbir şey bilmiyordum tabii, Moonglow valisi Vasmussen'e birkaç soru sorduktan sonra beni ultimatr'a postaladı :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Gameshow önce SNNden duymuştum sanırım.. Sene bindokuzyüzikibinler... Morukladım yahu...[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Uo vardi o zamanlar. Yeni yeni turkiyede populer oluyordu. ultimatr.com araciligi ile geldik buralara.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 radyodan duydum.. aahahahahah[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 AGT sitesinin kapanan forumu yerine verilen linklerden biri burasıydı öyle geldim, uo ile alakam olmazdı[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Way bea o günü dün gibi hatırlarım.. Snn kapananı 3-4 ay olmuştu.. kendimi level forumlarına atmıştım..Orada bi konu açılmıştı en uzun kou hangisi diye orada demişlerdiki paticikteki yarın kar yağacakmı konusu.. way bea.. baktım harbi etkilenmiştim ve kendimi paticikte buldum. tabi level forumlarını da bırakmamıştım ama o modlar yokmu oradaki bir bırakış o bırakış...[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 okul arkadaslarımın %90ı burdaydı(thelegbra, xarion wildpervert,proxa owz:P,taz, than) gelmek farz olmustu, gelirgelmez gorsel sanatlara resim koymustum, begenmişti herkes mutlu olmustum, o gazla belli bir sure daha devam ettim resme sonra , salladım işte[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Dragonfire kişisi şu forumun masaüstü bölümüne bakıver demişti öle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 pepelek ten ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 google de gezerken buldum[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
covert Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 google sağolsun...[signature][hline]Birgün herkez BEŞİKTAŞLI olmasın, bırakın o ayrıcalık BİZE kalsın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Heffer'dan duydum.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 uo-nebula-ultimatr[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ilk önce ultima oynadığım vakitler ne şkilde olduğunu hatırlamadığım bir biçimde ultimatr yi keşfetmiştim. Sonra DAoC serveri açılığ açılamayacağını araştırırken pepeleki buldum. En son Ethernass tayfası(neter sharky era apache fln) konusu açılmıştı sitede bakim bir dedim. o gün bu gündür bakar oldum siteye :P[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Osman2005, 02 Ekim 2005 19:38 tarihinde demiş ki: bizim okulda bir iki eleman tualete yazmışlar ordan üye oldum.. lol :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bende abimden duydum :D[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar