Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticigi nerden duydunuz?

vimpir

Öne çıkan mesajlar

hep burdaydım zaten, uo tr den önce gamer.com mu ne yabancı bi sitede bi yerde dandik bi forum vardı böle kırmızı siyah sarı renkli falan, sora uo tr açıldı, hatta o forumum son msgı popeyenin ultima tr açıldı oraya gelin bundan sora gibi bişiydi :) ehu ilk günlerde 10-15 kişi miydik ne :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

Taa neverwinter nights zamaninda gelmiştim buraya daha fazla bilgi almak için felan. burdaki arkadaşların sayesinde o zaman türkiye'de yokken expansion packleri almıştım internetten :) ne günlerdi... Bu arada NWN2 çıksa da NWN bölümü tekrar açılsa keşke.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

ultima tr[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

SNN UO açılırkene UO CD'si falan yoktu tabii Türkiye civarlarında, o ara SNN'de BlackRose hayrına CD dağıtıyordu, ben de Gameshow'da, Level'da falan görmüştüm hoşuma gitmişti oyun, ondan CD'yi istedim. SNN'ye girdiğimde hiçbir şey bilmiyordum tabii, Moonglow valisi Vasmussen'e birkaç soru sorduktan sonra beni ultimatr'a postaladı :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Sosyal ağlarda paylaş

Way bea o günü dün gibi hatırlarım.. Snn kapananı 3-4 ay olmuştu.. kendimi level forumlarına atmıştım..Orada bi konu açılmıştı en uzun kou hangisi diye orada demişlerdiki paticikteki yarın kar yağacakmı konusu.. way bea.. baktım harbi etkilenmiştim ve kendimi paticikte buldum. tabi level forumlarını da bırakmamıştım ama o modlar yokmu oradaki bir bırakış o bırakış...[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

okul arkadaslarımın %90ı burdaydı(thelegbra, xarion wildpervert,proxa owz:P,taz, than) gelmek farz olmustu, gelirgelmez gorsel sanatlara resim koymustum, begenmişti herkes mutlu olmustum, o gazla belli bir sure daha devam ettim resme sonra , salladım işte[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..
Sosyal ağlarda paylaş

uo-nebula-ultimatr[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk önce ultima oynadığım vakitler ne şkilde olduğunu hatırlamadığım bir biçimde ultimatr yi keşfetmiştim.
Sonra DAoC serveri açılığ açılamayacağını araştırırken pepeleki buldum.
En son Ethernass tayfası(neter sharky era apache fln) konusu açılmıştı sitede bakim bir dedim. o gün bu gündür bakar oldum siteye :P[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...