Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: _Mordrac_, 25 Eylül 2005 22:02 tarihinde demiş ki: Bende dergisi var arabayi alirken vermislerdi onun ustunde var cafein'in aradıgı resim ama nasıl koyarım buraya :) orj kopyayı.. ya da renkli fotokopisini istesem... çok mu şey istemiş olurum? [/anlatım bozukluğu][signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 İnsafınız kurusun yahu :) Altı üstü bir copy center'a götürüp .JPEG formatında alacaksınız. Hatta evde tarayıcı varsa o bile gereksiz, tarayın, imageshack veya photobuckettan paylaşın buraya link atın. Aaaa içimi kuruttunuz bea :D[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 tüh makinam olsa gidip serviste gördüğüm posterin fotosunu çekip yollardım :) neyse aklımda en azından, bi dahaki sefere...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Özür diliyorum,bir Subaru fanatiği olarak bu resmi koyma isteğime hakim olamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 FORZA SUBARU !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Subaru über orası tamam da.. Resimleri de kolayca bulunuyor. Delikanlıysanız benim aradığım resmi bulun oooolm![signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 audiiiii audiiiiii audiiiii[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 selam, audi almanyadan resmin yüksek çözünürlüklü bir kopyasını istedim. elime geçtiği anda haber verir ve kopyasını gönderebilirim. diğer audi sever arkadaşlar ile tanışmak isterim. hatta mümkünse haftasonları bazı etkinlikler yapalım ;) saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 omg!!! omg!!! tamam.. harika..[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar