Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quattro 25. yıl hödösü resmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
_Mordrac_, 25 Eylül 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
Bende dergisi var arabayi alirken vermislerdi onun ustunde var cafein'in aradıgı resim ama nasıl koyarım buraya :)

orj kopyayı.. ya da renkli fotokopisini istesem... çok mu şey istemiş olurum? [/anlatım bozukluğu][signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
İnsafınız kurusun yahu :) Altı üstü bir copy center'a götürüp .JPEG formatında alacaksınız. Hatta evde tarayıcı varsa o bile gereksiz, tarayın, imageshack veya photobuckettan paylaşın buraya link atın.
Aaaa içimi kuruttunuz bea :D[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
tüh makinam olsa gidip serviste gördüğüm posterin fotosunu çekip yollardım :)

neyse aklımda en azından, bi dahaki sefere...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Subaru über orası tamam da.. Resimleri de kolayca bulunuyor.

Delikanlıysanız benim aradığım resmi bulun oooolm![signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
selam,

audi almanyadan resmin yüksek çözünürlüklü bir kopyasını istedim. elime geçtiği anda haber verir ve kopyasını gönderebilirim.

diğer audi sever arkadaşlar ile tanışmak isterim. hatta mümkünse haftasonları bazı etkinlikler yapalım ;)

saygılar.[signature][hline]paramecium
www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
  • Yeni Oluştur...