Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Kesin onceden açılmıştır . Kardeşim damage vermek istiyen niye mage olmazda priest olur ? bg ye girdim bir tane priest var 29 ama gorseniz 1 kere bile heal atmadi diyoki heal etmekdense dmg vermek daha iyi dio.Bu yasta sinr sahibi yapicaklar beni :D[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Shadow ise eger karşıya dmg verirken kendini healliyebilir.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya tamam shadow fln ama hiç mi bir insan heal atmaz.[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Priest karakter açıp heal etmiyorsa (shadow mhadow annamam ben) o kişilikte bir sorun var derim ben..[signature][hline] Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin Laughing Skull - 31 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Sen priest ini korumazsan tabii ki seni heallemez veya healleyemez. Bg lerde ilk priestlere saldiriyorlar zaten. Heal in cast süresini de 4 sn oldugunu düsünürsek priest in canini kurtarmasi icin üstüne gelen adama saldirmasi gayet normal. Shadow priest de gayet fazla damage verebiliyor ve mage den farkli olarak kendini healleyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 shadow priest bence direk dmg dealer yani healı kendine kardeşim[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya dungeonda deilsiniz ki. bg orası. neden mage deil de pri açar diyorsanız dmg vermek için çünkü, priest mageden daha dayanıklıdır kolay kolay ölmez shildi heali felan yani. haa mesela şöle olur base savunmasındasınız diyelim 1 mage 1 pri var, orda saldırı olursa priest mage e heal atar ölmesin diye. ama çoğunlukla hatta nerdeyse her zaman 5vs5-10vs10 olaylarında priest pala druid felan hiç heal atmaz ve kimse de bişi demez/diyemez. zaten 2 kişi olunca bile o mage priyi koruma amaçlı olarak adamlara dalmazsa priestin üstüne bırakırsa agrooyu pri gene bişi yapamaz. zaten casterların ömrü kısadır savaşta :) kısa sürede ne kestilerse kardır, yoksa yani savaştan en az onlar çıkar, "genellikle"[signature][hline]Europe - Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 işte base deyiz ya graveyard ın hemen orda ? Warsong Gulch da[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ahah heal atmıyo diyemi kızıyosun:) valla mage actım mage le oynamak iyi bir yetenek istiyor. taktik oynarsan kendi levelından 2 lvl adamı aynı anda hit almadan bile kesersin.[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 BG'de tarafın başarısının, heal atan yada atmayan priest ile ne kadar aşikar değiştiğini fark edememiş olan kör arkadaşlara sevgilerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben de bir mage olarak kılıç kullanabiliyorum ve gidip rakiplerimin kafasına vurmayı daha mantıklı buluyorum. LöL[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 02 Ekim 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: muzcu, 02 Ekim 2005 17:42 tarihinde demiş ki: ama çoğunlukla hatta nerdeyse her zaman 5vs5-10vs10 olaylarında priest pala druid felan hiç heal atmaz ve kimse de bişi demez/diyemez. lol dimi onlar dps class 10vs10da heal atmayan priesti imkanim olsa bgden kovarim(hatta charini silebilmeyi bile isterdim) direk o anki dovusun kaderini belirleyecek bir olay[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 valla bende shadow priesttim zamanında ama damage/heal olayını dengeliyodum en azından.bgde shadowformda gezen priest hem kendisine hem grubuna zararlıdır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ya olay çok basit istersen shadow ol ister dansöz solo nereye kadar gidebilirsin?!? gidersin Bgye 128388912 tane dot atarsın 10 tane kill alırsın ama 8123912 kere emekletirler seni [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 02 Ekim 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 madem priestsin beni iyilestir diye bir sey yok . herseyden once size ne ? ha bg de bunun mantigini tartismayada gerek yok . istersem iyilestiririm istersem saldiririm .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 priest chari olan biri olarak soyluyorumki bg de saldiri son planda olmalidir priest icin. Amacin etraftakileri canli tutabilmek olmali. Ha sen pickup groupla giriyorsan ve rastgele takiliosan HK ftw mantilitesiyle bisiler yaparsin ama bizim serverda mesela shadowform gezip heal atmayan priesti kiniyorlar ve gruplarada almiyorlar :) Priestin onceligi heal atmaktir, insanlar senden bunu bekler, daha sonra dispell, silence vs. en son olarak saldiriya gecer. Ozellikle AB de son oynadigim donemlerde Mind Control ile ucurumdan atmak disinda hic saldiri yapmiyordum ;) ve inanin oyle olunca ve grup taktigi yapinca daha zevkli ve daha duzgun oynaniyor.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ben tek başıma giriyorum mesela,grup için invite larida kabul etmiyorum.benim zewkim pvp yapmaksa gozumun onunde 100 kere kesseler heal atmam.kesebildigimi kendim keserim mantigiyla ve zewkiyle oynuyorum tabi.ama priest bi grupla beraber girmisse ve muhtemelen de priesti heal için almıslarsa gruba e hatalı tabi.ama sen yanında priest gorup invite ettiysen adam seni takmayıp kafasına gore oynayabilir.soylede bisey var ben lvl 50 yada 48 de senior sergeant tim.priest dmg veremiyor diyen arkadaslarada burdan biseyler cagrıstırmak istiyorum yani...[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: huun, 02 Ekim 2005 20:02 tarihinde demiş ki: madem priestsin beni iyilestir diye bir sey yok . herseyden once size ne ? ha bg de bunun mantigini tartismayada gerek yok . istersem iyilestiririm istersem saldiririm . Burada "gruba yararlı priest" tartışılıyor. Yoksa bende warrior olarak instance'ta çiçek toplayabilir, yada BG'a girip oturup manzaranın tadını çıkarabilirim. Kızanlarada nanik yaparım kimse bişey diyemez.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 priest > mage priest her zaman mageyi keser gerek mana burnu gerek absord sheildi olsun bende wsg av de falan kimseyi heallemem dmg atarım anca arkadaşım falanla birlikte girdiysek ona heal ataraım[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 mage priesta kesılebılır ama area buyulerle priesttan daha etkılıdır,ayrıca hiçbir pri mage kadar damage veremez toplamda(sonuc).combution dan sonra blastwave damage sıralamasında 1. yapar mage i direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Dün Avde healerler işini çok iyi biliyordu , priestinden tut shamanı,druidine kadar herkez birbirine heal atıyordu.Öldüğüm çok az olmuştur.Çok iyidi :)[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Burda bir shadow priest olarak durum benim için farklıdır. 1. Seçenek: Her zaman healer olarak bakarım kendime o yüzden elimden geldiğince partimden ayrılmam ve herkeze heal atarım. Güzelce her kezi ayakta tuttukça(bazıları ölebilir tabi) ben hk alırım güzel bir anlaşmadır bu. 2. Seçenek: Her zaman ki gibi healer modda başlarım taa ki;partim, beni bot, ruhsuz insan sanıp adamlar bana dalarken hiç bir şey yapmayana kadar. Druid beni heallemez ben kaçarken adamı tutmaz bir de üstüne heal diye bağırır, mage frost novasını kendi için cömerÇE kullanır poly yapmaz onun yerine bana saldıran adamın yanından geçer ve kalabalığa dalıp ae atmaya başlar. O zaman direkt Shadow ve bir daha o gün boyunca bir daha heal atmak mı tövbe. 3. Seçenek; İlk bg yi kazanırız score tablosuna bakarım 100 kişi öldürmüşümdür 1 kere ölmüşümdür 50 kişi öldürüp 40 kere ölen adam sırf benden fazla killing blow yaptığı için benim üstümdedir; o zaman hırs yaparım bir daha ki bg lerde kolay kolay heal atmam hatta damage bile vermem sadece killing blow üzerine oynarım. Ne yapalım insanız bizde de hırs var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben druıd halimle dayanamayıp heal abanıyorum adamlar nasıl o kadar güçleri varken heal atmıolar anlam veremiyorum....[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 killing blow olayı nedir bu arada aynı anda flnmı ne ?[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 son vuruş demek kill eden blow.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar