sir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ve işte! rock müziğin tartışmasız en önemli isimlerinden Roger Waters'ın, 10 yıldır üzerinde çalıştığı opera geçtiğimiz hafta piyasaya sürüldü. fransız devriminin 200. yılı için yazılan bir operadan esinlenerek yazdığı bu opera önümüzdeki haftalarda italya'da sahnelenecekmiş.albümü henüz ülkemize geldi mi bilmiyorum, dün ntv'de haberini gördükten sonra p2p programlarıma daldım ve şu an çekiyorum.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 en kısa sürede edinilmeli.hmmmz hmmmz[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ohannes nası bulacam ben bu kayıdı????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sir bagimlilik yapar tagi koy bir tane de... saatlerdir dinliyorsun hani:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ha bir de demeden gecemeyecem: sir says: olm sir says: ROGER WATERS LAN[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar