slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 1-2 ekimde olcak biletler biletx belki ilerde daha büyük daha iyi gruplarin geldiği bişi olur izmirde de adam gibi bişiler dinlenir maksat kaynaşmak az müzik dinlemek ise buyrun gelin 35mil çadırınızı kapın gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Kararga' la, Ege Çubukçu' nun işi ne orada ya[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Çünkü onlar izmirli :) .. ama Rock'n konserlerinde ne işi var .. eheh Turkiyeye Rap'İmi sevdiriceklermiş yine amaçlarımı oymuş? Buarada bilmiorum dikkatinizi çektimi ama Artık turkiyedede böyle Festivaller Baya çok oluyor .. ve harika bişi bu ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hmm festival gibi olması çok güzel ama bir tane bile dinlenebiliteli isim yok ya : ( -evet evet yüzsüzüm ;p-[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben trdeyken yapmazlar zaten boyle seyleri :( cok da yakin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 efes jazz fest. nı tercıh ederım =) gerci ne fest.i ne konserı bana, nese gidenlere iyi eglenceler $imdiden.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 böhüe fuarda görmüştüm bunu ilk. neyse seneye bi daha yapsınlar giderük. şimdi öss boi olmalıyız yürü pyro.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 valla 7/24 öss çalışıyorum gidemem yani hiçbi yere. başımı kaldıramıyorum valla of of. yerse.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 7/24 sözel calı$makta adamı sıkar herhalde lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 /moo[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 allah duman geliomuş sırf onun için gidilir be :) sadece kombine gibi bi ihtimal yok mu? illa kamp mı alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 linkte var seçenekler ne bilim belki gidip konuşursanız öylede bişiler yapabilrler ayrıca organizasyonların para kaldırması için böyle saçma şeyler olabiliyo naparsınız katlanılcak... jazz fest daha iyi harbiden guselde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 nihaahaha!! gidicem işte gidicem gidicem gidicem :-)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yaa gidilecek bir kaç grup var en başta manga ve pamela onlara gitmek lazım kesinlikle :P Eğer gidicek olan varsa paticik olarak gidelim(herzaman ki klasik dilek)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 dantes biz canla gitmeyi planlıyoruz abi ;) ayrıca izmirde buluşma neyim olmaz =d olursada yalan olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 manga pamela icin gitçekseniz hiç gitmeyin, açın mp3 dinleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: slayer__, 19 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki: dantes biz canla gitmeyi planlıyoruz abi ;) ayrıca izmirde buluşma neyim olmaz =d olursada yalan olur anca gitcez tabi olm!! kaçar mı bea!![signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 uplayım gelmeyi düşünen varsa cumaya kadar 35 kağıt kombine biletler alsancakta d&r dan alabilirsiniz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben gitmeyi düşünüyorum da bursa dnr'da var mıdır acaba bu arada zaferde dnr vardı demi :) en son 2-3 sene önce bi uğramıştım ehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sanırım bende gıdecem zaten bızım yazlık var konser cıkıslarında bıze mangal yapmaya gıderız uehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gideriz ayıpsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sarp yoktu meydanda uzun süredir, ilginç olmuş karargah ile ege cubukcu batırmış biraz işi bu özdere, gümüldür ün o taraflardaydı deigl mi? izmire 1 saat arabayla hani?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Arabayla yarım saat fln :)) slay orada bi görüşmeyelim keserim kafanı :D[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yaa şaka bi yana burada verilcek paraya yazık bence.buradaki bilete 35m vereceğimi 30m yada fazla vererim İzmir Rock Festifaline kombine alırım daha iyi.Bence oraya verin paranızı daha fazla eğlenirsiniz.Çünkü gerçek rock grupları orada olucak.en baştada Therion. :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 dream tvde yayni var suan. rap grubu falan ne isse artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar