Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Karusum elmorad şehrinden start oluyorum şimdi ben Kel moradmı oldum :D [spo1=:S][/spo][signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Abicim sen savaşta iken orayı bastın orada kaldın o yüzden orada start oluyon. Not:oradaki insanlara dikkat et town çekme sadece savaşı bekle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 :D ne alaqa ben bu ss yi aldıımda savash falan yoktu daha başlamamıştı bile :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: NoN33dSome1 Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yaw bende bugun habire kendi charıma giriyyom bi karşıma 52 ranger çıktı galatasaray_59 mudur nedir dedim soyayım hadi dedim boş ver sonra bir daha girdim kendi accountumla bu sefer 42 mage çıktı karşıma bi türlü kendi adamımı goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 :D la o benim başıma gelseydi keşke sende sürekli aynı şeyi yap elbet +60 char tuttururdun[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: NoN33dSome1 Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ehuda_''tr'' kısmından zaten senin bu postları kasma kabiliyetin anlaşılıyo[signature][hline]Server:Beramus Nick:joaquinn Class:AssassiN LvL:61 Clan:Weiwuer NP:103xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 şahsen ben anlamadım.. :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Sen yeni bir ırk yarattın bence :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Beverly, 02 Ekim 2005 00:29 tarihinde demiş ki: ehuda_''tr'' kısmından zaten senin bu postları kasma kabiliyetin anlaşılıyo ama her konudada post kasıyo denilmez[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: NoN33dSome1 Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D [Bu mesaj Aware3 tarafından 02 Ekim 2005 06:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ii de chara ismi o koymadı ki.[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bir keresınde forumdan bır ark. a ( el -morad ) alma libre clanındaki bir priest 60+ nın charı cıkmıstı üstü full shell kupeler takılar son derece pahalıydı ama hıc bır sey yapmadan bırakcam dıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 amacım seni kırmak diil ama bu konudaki özel yeteneğini sen de kabul edersin artık[signature][hline]Server:Beramus Nick:joaquinn Class:AssassiN LvL:61 Clan:Weiwuer NP:103xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 anne orc,,baba human sa bole şeyler olamsı mumkün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 abiler ben bu oyunun açılmasından tam 1 ay sonra başladım benden iyi mi bilceksiniz aynı olayı bikere ben yaşadım svaşı bekledeim defand sırasında var fücümle koşakoşa darbe yiye yiye mekanıma dondum :D :D :D :D :D :D Not:Mekanıma varana kadar 1000 natiel point gitti :D :D :D ama cz ye gittiğimde bana dalanları kestim :D adamlar orada idi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: LeGoLaS606, 02 Ekim 2005 13:26 tarihinde demiş ki: anne orc,,baba human sa bole şeyler olamsı mumkün :D löl :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: NoN33dSome1 Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: l_Sarsie_l, 02 Ekim 2005 13:47 tarihinde demiş ki: abiler ben bu oyunun açılmasından tam 1 ay sonra başladım benden iyi mi bilceksiniz aynı olayı bikere ben yaşadım svaşı bekledeim defand sırasında var fücümle koşakoşa darbe yiye yiye mekanıma dondum :D :D :D :D :D :D Not:Mekanıma varana kadar 1000 natiel point gitti :D :D :D ama cz ye gittiğimde bana dalanları kestim :D adamlar orada idi :D Hangi tarihte basladı bu oyun? ilk server neydi? 2 sene evvel areste en baba warrior kim gosteriliyodu? bunları soyleyemessen Yaşın 10- oldugu kesinlesecek.[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar