Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en büyük yaptığınız hata ne?

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

Hata yapmamak.......................................................
....................................................................................
..................................................................
.............................[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

[Bu mesaj Mix tarafından 02 Ekim 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mix tarafından 02 Ekim 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mix tarafından 02 Ekim 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mix, 02 Ekim 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
DOĞMAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
............................................................................................................

Ayy çok bayık şeyler böyle düşünceler fln...İlerleyin artık yaa,gelişin biraz.yaratıcı hatalar bulun kendinize..
(bkz: portakallı ördeğin nası olduğunu düşünmek)
(bkz: kara fatma gerçekten kara mıdır düşüncesine ev sahipliği yaptığınızı düşünmek)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

doğmak hata değil ki kendi rızanla doğmuyosun sonuçta. esas hata hayatın tadını çıkarmamak olur, doğmuşsun bi kere yapıcak bişey yok.

mizacım gereği hata yapmam. yapsam da söylemem. söylesem hata yapmış olurum. o da mizacıma uymaz.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

sarhoşken yaptığım bir takım saçmalıklar (:

ama "en büyük" hatam emule yi
gece gündüz açık bırakmak oldu
2 ay önce 512K limitli ye geçmişiz ve benim haberim yoktu 1 hafta önceye kadar
Babam Ağustosun faturasıyla odama daldı
115 YTL tutmuş.. sınır 5GB ve ben üstüne 6GB Download daha yapmışım .(toplam 11GB)
siz patiler sağolun kotaya bakmayıda öğrendim
artık her dakika bakıyorum

Eylülün faturası var daha, 17 GB Download yapmışım
:(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 02 Ekim 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
http://forum.paticik.com/view.php?id=146001

unac senin görevin her yazılanı eskileri diderek arayıp bulup şap diye buraya yazmak mı? biz yeniyiz. bunları görmedik. aynı konuyu açıyorsak kasti bir niyetimiz yok . birde sen yeni fikirler öğreniyorsun kötü mü? senin bu hareketini çok geri kafalılık olarak karşılıyorum. konu yeni uçaklar üretildi (f16). yeni konu yeni uçaklar üretildi(yarasa) unac: vardı vardı vardı? oley mor ettim.olur mu?[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh sonsavaşçı, daha önce açılmış bir konuyu açmanın gereksiz ve forum kurallarınca yanlış olduğunu bile bile, uyaran arkadaşa da gerikafalı dedin ya, valla dicek söz bulamıyorum:PES![signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 02 Ekim 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
doğmak hata değil ki kendi rızanla doğmuyosun sonuçta. esas hata hayatın tadını çıkarmamak olur, doğmuşsun bi kere yapıcak bişey yok.

o postu atarken ufak bi dokundurma yapmak istedim de. cok ufak olmuş galiba hissedilmemiş :)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben..................................... ...... .................... .. ..................... .. .................. .................. ... ................. noktasız olmaz......[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...