BoOoMerAnG Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: cuytherock, 02 Ekim 2005 20:33 tarihinde demiş ki: baştan sona hata olabilirim o yüzden konuşmayayım ... zaUZHuaHUzha.guzel bı cewp...[signature][hline]Dünya bir kerhane we hiçbirimz bu dünya denilen kerhanede bakire değilz!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hatalarımdan ders çıkaramam[signature][hline]i can't give up to love natalie ühühühühühühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Hata yapmamak....................................................... .................................................................................... .................................................................. .............................[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! [Bu mesaj Mix tarafından 02 Ekim 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mix tarafından 02 Ekim 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mix tarafından 02 Ekim 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 benim de yaptıım en büyük hata heralde aşık olmaktı!!! keşke kalpsiz biri olsaydım...=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 birisini kaybettim bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Mix, 02 Ekim 2005 20:19 tarihinde demiş ki: DOĞMAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ............................................................................................................ Ayy çok bayık şeyler böyle düşünceler fln...İlerleyin artık yaa,gelişin biraz.yaratıcı hatalar bulun kendinize.. (bkz: portakallı ördeğin nası olduğunu düşünmek) (bkz: kara fatma gerçekten kara mıdır düşüncesine ev sahipliği yaptığınızı düşünmek)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 doğmak hata değil ki kendi rızanla doğmuyosun sonuçta. esas hata hayatın tadını çıkarmamak olur, doğmuşsun bi kere yapıcak bişey yok. mizacım gereği hata yapmam. yapsam da söylemem. söylesem hata yapmış olurum. o da mizacıma uymaz.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sarhoşken yaptığım bir takım saçmalıklar (: ama "en büyük" hatam emule yi gece gündüz açık bırakmak oldu 2 ay önce 512K limitli ye geçmişiz ve benim haberim yoktu 1 hafta önceye kadar Babam Ağustosun faturasıyla odama daldı 115 YTL tutmuş.. sınır 5GB ve ben üstüne 6GB Download daha yapmışım .(toplam 11GB) siz patiler sağolun kotaya bakmayıda öğrendim artık her dakika bakıyorum Eylülün faturası var daha, 17 GB Download yapmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 amanin sözlük gibi olmuş burası bakınız bakana[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: unac, 02 Ekim 2005 17:28 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=146001 unac senin görevin her yazılanı eskileri diderek arayıp bulup şap diye buraya yazmak mı? biz yeniyiz. bunları görmedik. aynı konuyu açıyorsak kasti bir niyetimiz yok . birde sen yeni fikirler öğreniyorsun kötü mü? senin bu hareketini çok geri kafalılık olarak karşılıyorum. konu yeni uçaklar üretildi (f16). yeni konu yeni uçaklar üretildi(yarasa) unac: vardı vardı vardı? oley mor ettim.olur mu?[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 eheh sonsavaşçı, daha önce açılmış bir konuyu açmanın gereksiz ve forum kurallarınca yanlış olduğunu bile bile, uyaran arkadaşa da gerikafalı dedin ya, valla dicek söz bulamıyorum:PES![signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: sir, 02 Ekim 2005 22:38 tarihinde demiş ki: doğmak hata değil ki kendi rızanla doğmuyosun sonuçta. esas hata hayatın tadını çıkarmamak olur, doğmuşsun bi kere yapıcak bişey yok. o postu atarken ufak bi dokundurma yapmak istedim de. cok ufak olmuş galiba hissedilmemiş :)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 mühim deil laf olsun diye söyledim ben de çok müthiş bi argümanda bulunmamıştım :)[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Herşeyi son dakikaya bırakmak.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 oss ye 2 ay kala calısmaya baslamak.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben..................................... ...... .................... .. ..................... .. .................. .................. ... ................. noktasız olmaz......[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar