Mix Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Hoşça kal. Elveda... Güle güle yakınlığa. Ömrüm boyunca bana, Temiz kalbin hatıra. ... Merhaba yalnızlığa Sessiz karanlığa, Issız yollara Sen dedin: "Hep yalnızmışız" ya... O yalan aslında. İçinde tuttuğun her anda. O yanında aslında... Gizleyeceğim bende sevgimi orada. Kalbimin dibindeki mağarada. Hani "çok fazla" ya.... Saklanacak illa. Saçların gibi bağlanacak tokayla Dağınık ve çok gözükmesin diye sana... Ama büyüyecek galiba, İçimdeki ateş bir parça daha Biliyorum. Acıyacak daha fazla. ... Senden Özür dilerim...ben yine... Ben... yine yıkadım bu gece... Acıyan yüzümü, kanayan gözlerle. Ama kızma bana , Çünkü tutacağım sözümü, bu geceden sonra. Sözüm söz işte. inan bana. Zaten o yüzden böyleyim ya... "Asıl ben" gittigimde... Utanır, mahcup olursun belki sevgime Benim sevgim yüreğimde işte. gözlerde. Adaletsiz, sebepsiz... "fazla" sadece. Ama söz canım. sözüm söz... Güvenim sonsuz yalanına... Üzmeyeyim seni. artık bosuna Düstüm ben nasıl olsa. Gelme benimle sonsuzluga. Boş ver sen... kal orada. "Belki" lerle bekliyorum ben sabırla. Zamanla pisman olursun belki... Bekliyorum umutsuzlukla, "vazgeçtim" demeni. Ama demezsin ki. İnatçı yeşil peri... Sonra hayal ediyorum korkuyla, Benden istediğin şeyin "imkansızlıgını" görmeni... Ama şimdi göremezsin ki. Hatırlıyorum çünkü "imkansız diye bir şey yok" dediğini Sen "imkansız"ı görene kadar. Yada ben ölene kadar... Sözüm söz. Söz bir tanem! Söz sana... [Bu mesaj Mix tarafından 30 Eylül 2005 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
crudgel_05 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 şarkı sözü tarzında yazılmış birşey mi bu? aslında güzel ama kafiyelere fazlaca takılmış gibi ve söz tekrarlarına[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Mix Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 şarkı sözü diye yazmadım. ama uyaklı yazasım geldi. öyle oldu:)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 üzücü... ''Edebi'' olarak güzel bence.Beğendim şahsen...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Her ne kadar üzücü olsada güzel olmuş tebrikler..[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
Loras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 O kadar üzmedi beni duygusuz muyum acaba. :p Çok güzel bir yazı olmuş, sanki adam hüzünlü ama içinde patlamaya hazır bir şeyler var gibi. Sevimli olmuş.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
sir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 güzel olmuş yine ya, gerçekten potansiyel var sende, çok içli yazıyosun ama yapıya da dikkat ediyosun, devam devam devam![signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 cok kafiyeli olmus.kastı beni.kusura bakma..[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bu arada sen genelde bu kdr şiirimsi yazmazdın dikkati mi çekti... İçerik yönünden bencede kafiyeli birazda güzel ama. Önemli olan annattıkları zaten (!)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 teşekkürler yorumlar için. kafiyeyi biraz fazla kaçırmışım sanırım haklısınız o konuda. @horrible: "Bu arada sen genelde bu kdr şiirimsi yazmazdın dikkati mi çekti..." o mi ayrı yazılmaz canım;) [signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya kıyma bize böle yazıpta :)[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein)
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 @Mix prdn jnmsss bi daha olmzzz :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yine güzel yazmissin be.[signature][hline]lylide..
Öne çıkan mesajlar