Pingu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Karaoke gibi sözlerin olmadıgı muzikleri kendimiz yapabiliyor muyuz?, yani bir şarkının sözlerini atabiliyor muyuz? Veya Placebo- Where is my mind i bu tür bulabilir miyim?[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bilemicem ama mesela o şarkının gerçek yapanları Pixies - where is my mind, placebo cover yapmış.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mysongbook.com dan guitar pro dosyasını indir.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar