Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bildiğiniz üzere Laila adını Sortie olarak değiştirdikten sonra Sortie Adı ile inanılmaz bir yükseliş içinde .. Ve Kış Dönemini kapatıyor.. Kapanış'a Serdar Ortaç Renk katıcak.. Bilet Fiyatları : 35 YTL On door : 40 YTL Katılmak isteyen Bana ulaşabilir ..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 biletli oldumu gidilmez reinanın kapanışı mesela ck kotuydu geçen sene[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kış daha yeni gelmedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kisa nasil veda ediyoz bi onu anlamadim bir de laila nasil cikisa gecti onu anlamadim[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bu arada yaz kapanışı degilmi ?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Pardon Yaz Sezonu kapanışı.. Bu arada geçen sene Reina kapanış'ta kenan fln vardı gayet iyidi[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kapanis degilde acilislar guzel.. Kapanista biletli onune gelen giriyo.. Ne bilim bi Reina acilis elite insanlar geliyo davetiye ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Revenant, 30 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: Kapanis degilde acilislar guzel.. Kapanista biletli onune gelen giriyo.. Ne bilim bi Reina acilis elite insanlar geliyo davetiye ile.. Dilediğiniz hertürlü Organizasyonlarda bana ulaşabilirsiniz bu arada Sortie Kapanış LOCA'lar kişi Başı 100m dir[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 varmı bi şirketin filan?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Lonely, 30 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki: varmı bi şirketin filan? Unigroup - Cem Sönmez[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 1. tarih yazmamışsın. 2. 1 ekimdekinden bahsediyorsan o "university welcome" partisi değilmi?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Lonely, 30 Eylül 2005 21:52 tarihinde demiş ki: 1. tarih yazmamışsın. 2. 1 ekimdekinden bahsediyorsan o "university welcome" partisi değilmi? Uniwelcome yazdım.. Ve Uniwelcome PArty geçen sene Laila'da yapıldı ve Uniwelcome partysi geçen senede Laila'nın Yaz sezonu kapanışıydı.. Hatta Reklamları okuduysan Kalamış Laila'da tekrar görüşmek üzere cinsinden reklamlar yapıldı ve Berksan çıkmıştı Fiyat ücretleri 30 On door : 35 ti bu sene 5 YTL'lik bir Zammımız mevcut fakat Sanatçı olarak bu sene Uzun bir aradan sonra Serdar Ortaç var..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 para verseler gitmem[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir. The Scientist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 serdarla uğraşmak zordur. Allah kolaylık versin.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ohaneesss!!! Serdar Ortaç nasıl bir poz vermiş öyle?!?! Eller... (sapık diilim ama ... dikkatimi çekti)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: diablotg, 30 Eylül 2005 22:09 tarihinde demiş ki: para verseler gitmem +1[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 1 milyara belki giderim ama yanımda mp3 playerim olmak şartıyla :D bi köşede büzüşürm dinnerim[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kolay gelsin kardeş Diğer parti parti ve uludağ işlerinide buradan duyurursan çok sevinirimde. Loca 100m verince herhalde absolute fln açmıyorlar değil mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 SAdece loca kiralama parasidir zaten locaya oturunca sise actirmak zorundasin absolut 300ytl... (ben normal zamanlardan bahsediorum parti ise deismis olabilir...)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bana da bi 188 ytl verseler giderim radara yakalandım geçen gün onu ödemem gerek :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bütün afiş neden ingilizce bu arada? yurtdışı organizasyonu filan mı bu?[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 o konsere gidecekler türkçe bilmiyor ,türkiyede yaşamıyorda ondan sanırım ?!?!??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 elitler için parti niye türkçe kullansınlar ki. ayrıca evat, partiye 400$ (hadi ayağın alışsın 390) gibi bi mebla karşılığında gidebilirim mp3 player hali hazırda var.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Parti çok kötü olacak. Doğru düzgün insanların çoğu Sapphire'e gidecek onun yerine. Full apaçi olacak diyorum.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Diablo, 30 Eylül 2005 17:21 tarihinde demiş ki: biletli oldumu gidilmez reinanın kapanışı mesela ck kotuydu geçen sene Ayrıca geçen seneki sözde "reinanın kapanışı" reinanın kapanışı falan değildi, asıl kapanış ali ve erkan ünal tarafından düzenlenmişti ve davetliler özel olarak telefonla davet edildi zaten.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar