Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Tekken 5 cıktımı? oyun baymaya başlamıştı ama 5 i merak ettiğimden almayı düşünüyorum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Arcade olarak çıkmış sanırım. Ps 2 için 2005 deniyor http://www.tekkenzaibatsu.com/tekken5/index.php[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Gıralını tanımam.Xiaoyu ruless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yess revange +1 ama tekken 5 de asuka kazama yeni favorim olucak[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 çıktımı piyasaya[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bekliyoruz :) gerçi tekken artık sıkıcı geliyor bana. Mortal kombat gibi iyi bir dönüş yapmaları lazım tekken 5 le. yoksa bu çıkan son tekken olur kanımca.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hala tekken tag oynuyom :([signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tekken 5 dağıtılmaya başlandı. ayrıca oyunu orjinal alanlara 10. tekken yılı olarak tekken ,tekken 2 ve tekken 3 de hediye ediliyor! Ayrıca oyuna eklenen kazanılan dövüş başına para alma olayıda muhteşem olmuş![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 dağıtılmaya başlandı derken kopyaları da çıktımı?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 çıktıysa iyidir de bizim oyun aldığımız adam kazıkladı bizi adama 40 milyon verdim peşin memory kart verecekti getiricem yarın diye 5 gündür yok ortalıkta telefonda açmıyo 270 milyonda oyunlara verdim 17 tanesi bozuk çıktı onlarıda vermiştim yenilerini getirsin diye onlarıda getirmedi pis dolandırdı eleman bizi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 nerden aldın[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 antalyada bi eleman var haftada bi kere gelir bi tane bavulu var yeni oyunları getirir dün midnigt3 sonra grand turismo resident evil felan aldım elemandan diğer dolandıran elemanda beni askere gitmiş[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kermit sana bi çift sözüm var eğer bu yazdıkların doğruysa: Yuh![signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ne anlamda doğruysa yuh dedin şimdi ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tekken 5 alamadım hala. üşengeçliğim yendiğim ilk anda gideceğim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Tekken 5 i oynamadiysaniz mutlaka oynayin...Gelmis en iyi Tekken serisi.Kazama ve Mishima ailesinden sonra diger butun karakterler duzenlenmis..oyle zayif karakter yok artik bayagi bir dengelenmis ve dinamigi gelistirilmis...T4 gibi sacma bisi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ewet spr oyun..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya benim kullandığım jinin tüm hareketlerini kaldırmışlar :) 4 ten ne kadar güzel kombolar yapıyodum.arcade moddaki rank işi güzel...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Tekken 5 den daha güzeli: Def jam tavsiye ederim TÜm ünlüler oynuor (Lil kim.Sentello.50cent.Daha ne istersenzi )Bu arada metal gear solid3 de oyun bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tekken 5 kraldır karakterler hayvan olmuş ufak detaylar belirlenmiş oyunun hızı birazdaha artmış kombolar zorlaşmış fakat birçok yeni ve şekil hareket eklenmiş. jinpachi öküz gibi bişey bu arada. yeni karakterler eskilerine göre daha kafa karıştırıcı olmuş. asuka kazama dehşet bir karakter. feng usta ise deli bir oyuna sahip. birçok artı özelliği var. müzikler gittikçe harekeleniyor. t4 deki duvara çarpma olayı adam akıllı ayarlanmış. kapmalardan kurtulması birazdaha kolaylaşmış. süper olmuş eline sağlık namco[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Aynı duvar kombolarını bundada rahatça yapıyorum sadece tek insanları yanıltan oyunun kamera açısınını tekken3 teki açıya getirilmesi jin'in hareketlerinin kaldırılması beni uyuz etti.Arcade modu çok iyi olmuş keşke internet olsada şu ps2 de japonların eline verebilsem :)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Online Oynanabiliniyormu Tekken 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 tekken5 DR ve iki yeni karakter geliyor buyrun bakın http://www.tekkenzaibatsu.com/tekken5dr/index.php[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 up... bende bulaştım bu tekken furyasına. yalnız tuş kombinasyonlarını nasıl yapıyorsunuz siz? sadece başparmakla o 4tuşa basmak çok zor oluyor kombolarda. law diye bi eleman var deli dehşet bi insan kendisi. bruce lee'nin yandan yemişi favorim kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yosimitşu varken ? sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar