Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekken 5

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
tekken 5 dağıtılmaya başlandı. ayrıca oyunu orjinal alanlara 10. tekken yılı olarak tekken ,tekken 2 ve tekken 3 de hediye ediliyor! Ayrıca oyuna eklenen kazanılan dövüş başına para alma olayıda muhteşem olmuş![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!]
http://www.vodvil.com
Sosyal ağlarda paylaş

çıktıysa iyidir de bizim oyun aldığımız adam kazıkladı bizi
adama 40 milyon verdim peşin memory kart verecekti getiricem yarın diye
5 gündür yok ortalıkta telefonda açmıyo
270 milyonda oyunlara verdim 17 tanesi bozuk çıktı onlarıda vermiştim yenilerini getirsin diye onlarıda getirmedi
pis dolandırdı eleman bizi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
antalyada bi eleman var haftada bi kere gelir bi tane bavulu var yeni oyunları getirir
dün midnigt3 sonra grand turismo resident evil felan aldım elemandan
diğer dolandıran elemanda beni askere gitmiş[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
tekken 5 kraldır
karakterler hayvan olmuş ufak detaylar belirlenmiş oyunun hızı birazdaha artmış kombolar zorlaşmış fakat birçok yeni ve şekil hareket eklenmiş. jinpachi öküz gibi bişey bu arada. yeni karakterler eskilerine göre daha kafa karıştırıcı olmuş. asuka kazama dehşet bir karakter. feng usta ise deli bir oyuna sahip. birçok artı özelliği var. müzikler gittikçe harekeleniyor. t4 deki duvara çarpma olayı adam akıllı ayarlanmış. kapmalardan kurtulması birazdaha kolaylaşmış. süper olmuş eline sağlık namco[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı duvar kombolarını bundada rahatça yapıyorum sadece tek insanları yanıltan oyunun kamera açısınını tekken3 teki açıya getirilmesi jin'in hareketlerinin kaldırılması beni uyuz etti.Arcade modu çok iyi olmuş keşke internet olsada şu ps2 de japonların eline verebilsem :)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
-screwww you guyssss i'm going hoomee.
eric the cartman
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
up...

bende bulaştım bu tekken furyasına. yalnız tuş kombinasyonlarını nasıl yapıyorsunuz siz? sadece başparmakla o 4tuşa basmak çok zor oluyor kombolarda.

law diye bi eleman var deli dehşet bi insan kendisi. bruce lee'nin yandan yemişi favorim kendisi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...