Horrible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ozon kokuyor dışarısı Dışardayım şimdi... Ozon yaıyor üstüme Herbir damlası ateş parçası. Yakarak geçiyor bedenimi Ruhuma işliyor, Birer birer... Ve... Ve kanıyor ellerim, Sonra gözler,sonra tüm beden! Kanıyorum şimdi. Acı kanamamla birleşiyor ozon! Sis bulutu gibi sıkıca sarılıyor bana,keder. O andan ruhum bedenden çıkıyor işte. Ve ben... Bir kez daha ölüyorum! ------------------- Not : Ben yazmadım,amatör bi şairin yazısıymış,hoşuma gitti sizinlede paylaşayım dedim.Bence biraz amatörce ama hoş işte :) Sizin düşüncelerinizi aliim bi de :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 evet amatörce, bi de ozon yağmaz :) bazı ifadeleri iyi bulmuş ama tekrarlar yüzünden sıradanlaşmış şiir, iyi başlangıç-kötü son.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar