metboy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hoşçakal, kendine iyi bak.[signature][hline]Biziz | Değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Güle güle, umarim mutlu olursun :)[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Vay be Garbage tayfası bile kaçıor artık Biz çok bile durmuşuz anlaşılan[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 offff bende giremiyom uzun zamandır okul taşınma sters vs. -ki bir 2-3 haftada giremem büyük ihtimalle, pöffff abi gitme ya kimin postlarına cevap yazıp post kascaz garbıçta... of of[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor h0h0cular -:- cUkkıLı BeyBi 0h yEAh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 nereye malik beni buraya alistiran insan,nereye simdi ? yaptigin cok sacma burdan gitme diye bisey olamaz sanki hayatin boyunca bi daha nete girmeyecekmis gibi diyosun!! akilllan olm malik sana okadar dedim biraz bana cek diye :P abicim ben anlamadm birakiyorum falan paticigi ne demek? noooluurrr kal :D diye yalvaracak halimiz yok dimi teha :D kankam nasil biliyosan oyle yap ama allah askina sacmalama site birakmak gibi bisey olabilirmi yaa :D bi kop benden artik cik benden :p hade eyw teham ben kactm :P birakiyom bee heauhaeueah postmu kasiyon ne yapiyon =)[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ne dion olum ya bıraktık gittik işte ne uzatıosun a.q. oluo işte bırakıoruz,sen takıl buralarda olum allalalh.. sen de kal buralarda brs da senide görelim[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bak bak tribal mode on galiba :p artislik yapma banaaaaa :D kanka nolur birakma nolurrr yalvariyorum sanaaa herkesin sana ihtiyaci varrr :D yauqwwww yauawwwww bi ilerleyin artik yaa ozmn ismail yk robot :D duyamiyorummm yapamiyorummm atlayamayacagmmmmm :D hade jnm hade yavas birak :P[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ya bi git yaw alllah bıraktım diorum ciddi olum:D[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 o_O[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 heuheahaeuhae ciddiymmis arkadas :D jnm bnm askim bitanem tatlim yapma boylee :P bi kere suan cvp yazdigna gore demekki birakmamissin gitte bi onceki topic teki bnm konuya cvp ver cok merak ediyorum =) bu arada burdaki kullanici adini silme diye bisey varmiki? nie artislik yapiyosun ?amacin ne? harbi post kasmak ise amacin soyle? hasta etme beni burda (:[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ya ne diosun olum bi git akşam akşam.. arada bi uğruorum buyuk anlamda bıraktık işte.. kaç postumu gördün buralarda çıkttığımdan sonra konuşuousun allalh.. bi git bi git işine yawww.. senin çenen varya çenen.... kaydırırlarrrrrrr[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 antepten istanbula biraz zor olmasin senin icin!!! gurbette olmasan sana 2 cift laf ederdim ama dua et anteplerdesin!!! ya simdi beni niye gerdin!!! ufff ugrasamiycam senle ne laftan anlarsin ne sozden adam gibi bikac sey soyleyeyim dedik alt ust ettin yaa!! sana ne oluyo boyle yaa uzaktasin diye artislenmeyede basladin allahtan hayirlisi...[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ya kim neden artistlensin? üff ciddi başım ağrıdı.. olum,sinirleniorum bak yeter.. *!ciddi bi git işine*[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 delirdin mi sasirdin mi kecileri kacirdin mi aska yalan karisirmi yazik yavrum yakisirmi !! bide sanane bnm cektigim acilardan daha ne alabilirsin ki bu canimdan actigin yaralari saramadim saracak birini henuz bulamadim ayrilik zor degil 3 gun aglarsin sonra vur patlasin cal oynasin hade jnm gule gule :D[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 senin gibi parazitler için patide kalmaya değer aslındada ciddi gücüm yok.. şeytan dio yeminini boz dal sunlara forumlarda ver ağızlarının payını..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 sen kim tartisma ortamina girmek kim ? sen daha ki mubalag sanatini bile kullanmayi bilmezsin!! seni iyi bilirim hep boyleydin sen cocuklugundan beri bazi seyleri asman lazim artik[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 üfffffffffffff senle mi uğraşacam olumm.. kalıymmı diosun ki anlamadım? zaten arada bi ugrayacam yani temelli gitmedikki eskiis kadar takılmayacaz dedik.. nerelere cektin olayları.. tamam abi sen kralsın sen yaparsın.. *!susar*[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ozmn adam gibi davran birakmak gibi laflar kullanma takilirsin az cok senin keyfin ama burda duracaksin![signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hoydeeeee.. olum nieki gitsem ne olacak allalah.. ha malikli ha maliksiz:D artistlik falan diil kalmak istiorum ama ne bilim yani biliosun döktürme içimi,dökenler döktü yani..bizde onlar gibi gittik.[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hoşçakal.... eğer seni istemeden üzdüysem gerçekten özürdilerim ama sende beni anlamışsındır umarım.. arada uğra!! güle güle[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: karakedi, 30 Temmuz 2003 08:32 tarihinde demiş ki: net üzerinde buradan daha eğlenceli, aynı zamanda daha seviyeli başka bir yer bulursanız aman diyeyim durmayın gidiverin, hatta bizide çağırın bizde gelelim. tiksiniyorum şu "gidiyorum beni özleyin" topiclerinden..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 01 Ekim 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 başlığı okuyunca bi insan nası uzay olur demekten alamadım kendimi tabi ilk anda oluyo bu[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 uyuz oldugunuzu ayri bir topic olarak belirtebilirsiniz burda luzumu yok!! anlamsiz oldugunu bende diyorum ama uyuzlugumu kendime sakliyorum....[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Christoph_Vassel, 01 Ekim 2005 19:10 tarihinde demiş ki: said: karakedi, 30 Temmuz 2003 08:32 tarihinde demiş ki: net üzerinde buradan daha eğlenceli, aynı zamanda daha seviyeli başka bir yer bulursanız aman diyeyim durmayın gidiverin, hatta bizide çağırın bizde gelelim. tiksiniyorum şu "gidiyorum beni özleyin" topiclerinden.. napalım? tiksinsenizde gitseniz biz de takılsak buralarda..hey allam ya her cevabın artist..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) [Bu mesaj malik tarafından 02 Ekim 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 çok saol gerçekten de ama malesef artık mutluluk falan kalmadı... neyse kçib... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar