DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bu yaz bi yerde bi cd bulmuştum böyle siyah üzerine sarı nükleer şeysi gibi bi progressive yazılı cd vardı, film müziklerine benziyor böle zaten o tip bişi için kullanıcam ama nası bulurum o şarkının adı ne bilmiyorum böle mission impasıbılınki tarzı gibi bişeydi bi yerinde vaaaaaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaay diye bağırıyodu falan aklımda kalıp da söyleyebileceklerim bunlar bilen var mı bu şarkıyı?? vardır ya //o cdnin ilk şarkısıydı bu arada bahsttiğim. bi de 2. şarkısı da var onu hiç tarif edemicem çok tarif edilemez bişiydi tabu oynar gibi oldum[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. [Bu mesaj DoruK tarafından 02 Ekim 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 walla çok iyi tarif etmişsin. şimdi prog parçaların sözlerinde ara bakalım "why" :)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 midisini yapsana[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar