Rush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Nerdeyse her sene amblem değiştirdikleri için alıştık artık.. ben pek beğenmedim eskisinden biraz daha kibar o kadar buyrun resim[signature][hline]I Love This Game !
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 fena diil ama bence de eskisi daha iyiydi. bu sade olmuş biraz[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bayaa kotu yaaww![signature][hline]pazi snajper!
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 En güzeli buydu bence NFL takımları gibi çok orjinal bir logoydu bu..[signature][hline]
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Katılıyorum bu seferki pek güzel olmamıs bende begenmedim acıkcası.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
jankis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 güzel ya. old school havası vermiş bence[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bence amblem kotü durmu$ eskisi bence daha güzeldi böyle ne biliyim çok sade.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 pek büyük farklar yok bir önceki ile..güzel ama ..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Eternal, 30 Eylül 2005 18:48 tarihinde demiş ki: En güzeli buydu bence NFL takımları gibi çok orjinal bir logoydu bu.. bunun gibi logo değiştirilir mi ya harikaydı[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bence iyi yaptilar zaten bu at kafasini Mavericks te kullaniyodu ikisinden birinin degismesi iyi olmus birbirlerine benziyorlardi [signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Birde Dallas At ciftlikleriyle ünlü bir sehir Kovboylar vs.. . Pistons in At'ininda sadece arabalardaki Horse Power dan geldigini saniyorum[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Dallas'in logo iyi inşallah değiştirmezler :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 eğer formayı değiştirip güzel bişey uydururlarsa şık bi logo olabilir.
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 "goin' to work every night" ne anlamda bu şimdi?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
jankis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Detroit, işçi şehridir, bissürü fabrika falan. Takım da bu durumu iyi sembolize eder genelde oyun tarzıyla. Ben Wallace'ın yaptıkları hep işçilik olarak görülür mesela :) ya da bireyselliğe başvurmamak, takım oyunu ve savunma vs o gördüğün de muhtemelen slogan olacak işte bunla alakalı "goin' to work every night"[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Dogbert, 01 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki: "goin' to work every night" ne anlamda bu şimdi? Caliskan takim caliskan sehir guzel uyuyor .[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Fatal-c Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hiç beğenmedim abi yau ne panayır havası vermiş palyaçomuyuz abi biz. alla alla. arkadaşın gösterdiği (ilk) detroit logosu daha iyidi.[signature][hline]Every moment is a new change
Rush Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 imza yaptım :P[signature][hline]"Goin" to work , Every night
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 niye goini tırnak içine yzdın :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
NoS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yazı süper de amblem o kadar ii deil[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Öne çıkan mesajlar