Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hani öeh..cumaya gitmek için özel monument olsun hatta..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Arkadaşlar benim derdim dini öğe falan değil benim derdim acaba nasıl böyle bir iconu blizzard'a kullanması için ikna etmek ama bazı süper arkadaşlarımız süper yorumlar ( soruya bak veya saçma konu) yaparak konuyu dağıtıyor bu arkadaşlara sadece HA İÇİNDE diyorum ve asıl konuya geçiyorum acaba blizzard'a nasıl bu iconları kullanması için ikna ederiz? Toplu email atsak katılırmısınız ? ve kesinlikle dini içerikli bir nedenden dolayı açmadım bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ya adamlar isemiyo demekki ikon olarak hac nasıl yoksa hilalide 6 koseli yıldızıda istemiyor kelebegi tavsanı koyan blizz sizce dusunmemismidir bunları onceden[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 aslında doğru belkide asıl yıldızı ve hilali koyarsa dinsel öğe olur diye düşünmüştür ondan koymamıştır. ve denildiği gibi hac ı human geyiklerine koymuştur. Düşünsene, 6 köşeli, yıldız var israilliler felan birleşip öyle bir guild kuruyolar asıl dinsel öğe bu. Ama siz de demişsiniz elflerin sembolü ay mesela hilal. Koyulması bencede mantıklı olurdu. Crescent staff var denildiği gibi, Epic başlık var hintli kıyafeti gibi :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! [Bu mesaj Asphodel tarafından 29 Eylül 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Böyle bir konuyu tartistiginiz icin ya cok bos ya cok salaksiniz artik bilemiyorum[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 walla ben boşum maksat cevap atmak olsun sıkıldım ondandır zhuahuahuahua :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ahahah "iptal olur"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ya zaten türkçede her lafı iste uzat istediğin yere çek sakız gibi. ama "salak" lafını yakıştıramıyorum kimse kimseye dememeli sonuçta burası forum yani 5bin mesajlı adam salak derse ben size " hoca osurursa cemaat zıçar" diyeyim :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 penth son kez uyarıyorum bi daha herhangi bi kimseye hakaret edersen bende senle anladıgın dilde konuscam ona gore[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. [Bu mesaj BonePART tarafından 29 Eylül 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Tamam konuyu değiştirmeyin, arkadaş yazdıgı mesaj için uyarıldı. benzer durumlar için diyorum, forumda her konuya cevap atma heryere birşeyler yazma gibi bir zorunluluk yok. İlginizi çekmeyen başlıklara mesaj atmayın. İnsanlara hakaret etmeyin. Size konu boş veya aptalca geliyor ise neden tutup birşeyler yazıp kendinizide aptalca buldugunuz birşeyin parçası yapıyorsunuz? ( bu topic için sırf penth e ait bu eleştrim ama forum genelindede sıkça görüldügü için herkes okumalı).[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: BonePART, 29 Eylül 2005 17:00 tarihinde demiş ki: penth son kez uyarıyorum bi daha herhangi bi kimseye hakaret edersen bende senle anladıgın dilde konuscam ona gore Bu ne simdi? Yetkiliysen, adam gibi, Dyna'nin yaptigi gibi uyarirsin. Benle "anladigim dilden" konusacaksan, laf sokacaksan, sunu bunu yapicaksan onu da özel mesajdan yaparsin. Hatta rica edersin, mesajimi editlerim veya sen editlersin, tanimadigim bir insan degilsin, ben de tanimadigin biri degilim. Böyle sacma bir seyi tartisana da ben baska birsey demem valla, ha belirtmem yanlistir o ayri konu, Dyna da görevi oldugu üzere uyardi zaten, editleyin hatta isterseniz, sorun etmem Uyarilarinizi da özel mesajdan yapin lütfen, simdi 2131 kisi quotelayip laf edecek cinnet gecirecem sonra[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 29 Eylül 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bilgişsyar oyunları gerçekten agresifleştiriyomu insanları nedir. Abicim sakin, saptık kopnudan bakın. Sakin olun güzel güzel takılıyoruz şurda. Niye Herkez gergin. Bakın ben geyiğe vurdum salak demiş boş demiş illa karşılıkmı vereceksiniz. Penthede fikrini söylemiş ona göre salakçadır. Şimdi ben karşılık vermedim diye aptal mı oldum hayır olmadım. O anda yazmış bişiler. Pethe mesajını editlermisin lütfen diyeceğinze hemen karşılık veriyorsunuz. Sonunda Alan yöneticiler topici kitliyor. Belki o anda bir şeye sinirlidir, gergindir yazmıştır. Hayır çok kızdıysanızda önce penthi uyarırsınız, sonra da mod lara uyarı yaparsınız. Penthi savunuyor felan değilim tanımam kendisini :D sadece fikrimi belirttim.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Eylül 2005 02:56 tarihinde demiş ki: Böyle bir konuyu tartistiginiz icin ya cok bos ya cok salaksiniz artik bilemiyorum Güzel bi konuya değinmişin ama bazı durumlar için gecerli bence adamlar senelerce uğrasıp yapmıs bi denge kurmus kimin umrundaki senin isteklerin.. sende yap boyle bişeyler yap sende güzel bi oyun hem ulken kazansın hem sen kazan hemde istediğin gibi yön ver herşeye adamlara sen milyontane mail yollasan ne olur tek söyleyecekleri oynama ozaman derler kötü oyunculardan iyi eleştirmenler yaratılır [Bu mesaj porsuk tarafından 29 Eylül 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ben hem boşum hemde salağım.Peki sen kimsin,kendini nasıl nitelendiriyorsun?,paylaşırmısın bizimle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 penth sacmalama...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: muzcu, 26 Eylül 2005 21:01 tarihinde demiş ki: ya mko, nerden buldun o yazıyı. age of empires'in history bölümünden mi :). hilalın hikayesi ayrı, onun yanına gelen yıldızın hikayesi ap ayrı, öle ay la yılıdz yan yana gelmişte kanların üstüne yansımış felan :) onnar simgesel ve gerçek değil. neyse şimdi burda hilalın nerden geldiğini mi tartışcaz. ama öle osmanlı bizanstan aldı değil yani, o kadar basit değil. ups bi dakka, kaynak sağlammış mko :) ama ben de bi tarafımdan sıkmıyorum yani :) o ay bizanstan öle taklit değil, yanındaki yıldız da yıldızı simgelemiyor. onların çok ayrı bi dünyası var. islam direkt ay'la gelmedi, sonradan ay simge seçildi ama onun da olayı farklı yani hadi simgemiz ay olsun değil :) dikkatli okursanben de değil dedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 vaz geçtim. [Bu mesaj Glatheros tarafından 02 Ekim 2005 04:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Allah'ım sen bana sabır ver ben burada basit bir soru sordum ve pek çok arkadaş mantıklı şekilde cevap verdi. Ama malasef paticik 'de seviye düşmesine neden olan arkadaşlar olduğu için hani böyle yorum yapacaklar ya hani post kasacaklar hani off nasıl laf koydum triplerine girecekler ya hemen kendi kafalarına göre gereksiz ve rahatsız edici yazılar yazdı. İnsanlar diyordu forumlar bitmiş diye de hakkaten öylemiş neyse artık bu konu kilitlensin gereksiz yere seviyesizlerin yorum yapacağı bir konuya dönüşmesin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Arkadaşım ! Orda dur. Oooooooooooorda dur ! Boş boş salaksınız diyorsun hiç değilse burda tartışanlar birer argüman sunuyorlar ileri zekalı arkadaşım sen siz boşsunuz salaksınız diyerek feci şekilde kendi boşluğunu göstermişsin yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Cuce, 26 Eylül 2005 13:16 tarihinde demiş ki: Bütün moonwell'ler hilalli ne druidler cat formunda hilalli, Butun NIGHT ELFLER MUSLIMAN HERYERDE HILAL VAR!!! :))))))))))999999999999999999999999999999[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar