Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birdaha yapmayacağım tehlikeli şey

10ur

Öne çıkan mesajlar

bu olayı ben 10 larca kez denedim , dediğim gibi başka bişey değil , bana kesinlikle olmuyor bu tpi şeyler :) tamamen pisikolejik bu olaylar :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 02 Ekim 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
burnumun da derinliği var? olmuyor mu? kurtarmıyor mu?

geciniz:D

off off paylaşınlara da saygınız yok değil mi?Sizin için post kasmış 1000 tane post u olanlar adam değil mi??Post kasanları da anlamıyorum niye yaparlar ki adam mı oluyosun madalyan olunca örnek sen adam mı oldun madalyayla hayır bak hala ne kadar kötü yargılıyorsun insanları!!
Sosyal ağlarda paylaş

hikayeni okudm ve baya etkilendim şimdi sana çok muhterem bir kişinin zamanında bana verdiği ve beni ben olarak hissetmemi sağlayacak bi site adresi verdi şimdi o adresi sana vereceğim
http://hem.passagen.se/insight/pong.html

tıkla sesini aç müzik setinin ve bu oyunu bi 2 dakkka oyna bakalım nolcak :P[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!**
www.edepom.com
www.temizmutfak.com

[Bu mesaj thug_life tarafından 02 Ekim 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 02 Ekim 2005 01:57 tarihinde demiş ki:
hikayeni okudm ve baya etkilendim şimdi sana çok muhterem bir kişinin zamanında bana verdiği ve beni ben olarak hissetmemi sağlayacak bi site adresi verdi şimdi o adresi sana vereceğim
http://hem.passagen.se/insight/pong.html

tıkla sesini aç müzik setinin ve bu oyunu bi 2 dakkka oyna bakalım nolcak :P
pff, gece gece...[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Sosyal ağlarda paylaş

değişik.ben bir çok zaman aynaya bakıp kendimle konuşurum bir çok zaman gözlerime bakıp gerçekleri ararım bulamicamı bilmeme rağmen bazen derinlerde bişeler bulur gibi olurum ama kaybederim anlaşılan sen aradını buldun kendini buldun ve korktun.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Ellerosse - Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

bana bende demen
bende deilem
bende bir ben var benden iceri...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
10ur, 01 Ekim 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
Gimli ciddiyim bu konuda dene de gör demeyi isterdim ama sakın deneme

Nasıl yapılacaüını söylersen cok sevinirim
Çok zor zamanlar geçiriyorum farklılık iyi gelir...
Buraya yazmak paylaşmak isterdim fakat herkesin yorumlarına katlanamam...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hep yapıyorum bunu, kanka olduk artık içimdeki ruhla :P Şaka bir yana bu tamamen kendini şartlandırmandan kaynaklanıyor. Bunu duyduğunda büyük bir ihtimalle korktun. Bu da içten içe inanmak demektir. Ve inandığın için uzun süre böyle konsantre olduğundan beden ayakta uykuya geçiyor ve beynin de buna şartlandığı için halüsinasyon görüyorsun. Sonra çok korkuyorsun, bilinçaltına işliyor ve bu yüzden böyle bir kabus görüyorsun. Psikolojik tamamen.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
10ur, 02 Ekim 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
said:
dory, 02 Ekim 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
burnumun da derinliği var? olmuyor mu? kurtarmıyor mu?

geciniz:D

off off paylaşınlara da saygınız yok değil mi?Sizin için post kasmış 1000 tane post u olanlar adam değil mi??Post kasanları da anlamıyorum niye yaparlar ki adam mı oluyosun madalyan olunca örnek sen adam mı oldun madalyayla hayır bak hala ne kadar kötü yargılıyorsun insanları!!

aa post mu kasılıyormus ya tuh ya yakalandık, çaktırmadan post kasıyordum ama ben:D, topici okuyunca garbagedayım sanmıstım ama ben[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...