Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kizlarin elde tutmasi

emre2372

Öne çıkan mesajlar

simdi soyle bi olay var butun kizlar yaparmi bilmiyorum genelleme yapmak yanlis olur ama kizlar 2 kisiyi birden isterler ve ikisinide kaybetmemek icin ellerinden geleni yaparlarmi?

bunu cok merak ediyorum bide bi kizin sizi elinde tutmak istedigni nasil anlarsiniz?[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

olum nasıl bir soru,düşün biraz
evet bütün kızlar 2 kişiyi elde etmek ister gibi bir cevapmı bekliyorsun deyüs;)
az biraz düşünün be,valla düşünün öyle yazın[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

karaktersizlik ..

olabilir cunku soyle bisey yani insan birini sever,birinden hoslanir,biriyle beraber olmak ister..

bu kaybetme korkusu yalniz kalma duygusu asigalanma gibi hepsi karaktersizlik olarak adlandirmissin tebrik ederim.[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

simdi niye yani yazdigim bnm yasamis oldugum bisey...

arkadaslarim diyolarki bu seni elinde tutmaya calisiyo fln diyo bende bunu nasil anlayabilirim onu sormaya calistim[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
emre2372, 01 Ekim 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
karaktersizlik ..

olabilir cunku soyle bisey yani insan birini sever,birinden hoslanir,biriyle beraber olmak ister..

bu kaybetme korkusu yalniz kalma duygusu asigalanma gibi hepsi karaktersizlik olarak adlandirmissin tebrik ederim.

Eğer birisinden hoşlanır ve kaybetmek istemezsen evet bu iyi bir şeydir. Ama bunu birden fazla kişiye yaparsan (arkadaşlık anlamında demediğimi anladın sanırım.) bu karaktersizliktir. Bunu karaktersizlik olarak algılamıyorsan zaten ahlak tanımımız uymuyor tartışmaya gerek yok.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne lan..
kızlar nie tutsun ellerinde..TEKEL mi kızlar erkeği tutcaklar kaldı ki öyle kız tanıyosanız dağıtın azını burnunu :D

biz kimsenin malı değiliz kampanyası başlatıyorum.
tek kıza tek erkek olsun artık yeeeteeer
(son sözler slogan şeklinde atılacaklardır.)[signature][hline]Bence Natalie insan değil..

Bakma öyle simulation Two olabilir belki....
Sosyal ağlarda paylaş

bazı kızların böyle niyeti olduğu doğrudur.herzaman yedekte depolamayı sevinir. sayıları ile övünür. benim okuldan kız arkadaşım inanmayacaksınız ama o kadar samimiydik o beni kız gibi ben onu erkek gibi görüğyordum. 15 falan dedi ben de inanmazım ama olabilir. böyle birini nasıl anlayacaksın. birisi sana gercekten ciddice onun yaptıklarını anlatırsa anlarsın ama başka türlü nasıl anlarsın bende bilmiyorum.ne yapar mesela sana samimi davranmaz desem numaracı kızlar var çaktırmaz bile, heryerde el ele kol kola gezelim desen seni diğerlerine akrabam abim veya da gay olarak tanıtabilir. bilemeyeceğim işin gercekten zor. anlayan varsa yazarsa sevinirim.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
emin değilim..." (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

nası anlarsın biliyomsun?şimdi sana kendimden örnek veriyim.benim uzun süren bi ilişkim vardı çıktığım kıza onun dersaneden bi eleman salça oldu cocuk tam mongol ama reklam bi çocuk yani(kızlar bunları hayatta kaçırmaz neden çünkü karizma yapacak egosunu tatrmin edecek cocuk mal olsun farketmez) nese cocuk kızın peşini bırakmıyo ama.tabi benimde kulağıma geldi bu nese cocuğa girişmeden kza adam gib anlattım böle böle farkındasınn bu embesil sana yazıyo bu çocuğa tavrını koy böle böle bneim erk arkım var fln izah et oyusden benden bişe bekleme.ama kız bunu diemiyo işte nie çünkü elemanı elind tutacak bana anlattığına göre cocuğu sürekli tersliyo posta koyuyo ama gel görki dersanedeki heriflerden duyduklarıma görede kız buna resmen kuyruk sallıyomus.hani elimden kaçırmıyim die.bide bunun tersi bi durum var eğer elde tutlan kişi sensen ki onuda yaşadım:)şimdi millet beni ezik fln sanmasın bunlar sırf iyi niyetimden dolayı başıma gelen şeylerdir ama tabi zmanla bizde bişeler öğrendik.nese konuya döniyim eğer elde tutlan sensende şöle bi durm vardır.kız sürekli zarf atar onun köpeğin olman için her boku yapar.şimdi bu boklar neler diceksinz onada örnek veriyim mesela arkadaştan ileri muhabbetlere girerler hani sanki sna karşı içinde bişler besliyomus gibin sonra,sna çok değer veriyomus gibi davrınırlar kısacası huyunuza giderler sizde doğal olarak kızın sizde hoşlandığını düşünürsünüz ama işhte bu nıoktada yaptığınız en buyuk hata budur.kıza açıldığınzda ise direk su cevabı alırsınız "yaa ben seni hiç böle dşünmemiştim ben sana hep arkadaşım gözüyle bakıyodum" yada durum farklıysa "ya x kişiyle sorunlarımız var ama beni çok seviyor ayrılırsak intihar eder bunu ona yapamam oyuzden suan için öle bişey olamaz" hede hödö...olayın özeti budur eğer yardımım dokunduysa ne mutlu bana tabi bunlar benim düşüncelrim katılmayanlarda olabilir başta kızlar katılmıycaktır çünkü onlara göre kendikleri "sütte çıkmış ak kaşıktır" kendilerini bile kandırılar sonunda ise ben hayyat böle bişey düşünmem böle bişey yapmam diebilirler.tabi genelleme yapmıyorum bu bazı kızlar için geçelidir.büyük bi dşünürün sözyle yazımı bitirme istiyorum ; Erkek yüreğinin özünde sadece sertlik vardır,oysa kadının yüreği özünde kötüdür.-FRIEDRICH NIETZSCHE (forumdan çaldım)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

ben söliiim size biz kız milleti böyleyiz işte doyumsuz hep daha fazlasını isteriz daha iyisini daha değer vereni falan filan.. iki kişiyi elimize alırız hangisini daa çok beenirsek dierini şutlarız.ben aslında böle biri değilim aslaaa ama olmak gerekiomuş çünkü erkekte bunu yapıo daha iyisini buldumu şutluo burdan anlaşılıokiii herşey karşılıklı!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

kızlarda da var erkeklerde de var böylesi ama kızlarda daha çok oluyor. hemcinsleri arasında ilgiyi daha fazla çektiklerini düşünüyorlar. erkek sadece kızlar için kız ise erkeklerin yanısıra hemcinslerinin ilgisini çekebilmek, farklı olmak için süsleniyor diye düşünüyorum.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
emin değilim..." (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 01 Ekim 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
Yaparlar yapmasına da bunu "kızlar" yapmazlar, genel olarak "karaktersizler" yaparlar. Kız - erkek farketmiyor.

yok ya bencillikde baya baya karakter işte hemde olducka güçlü bi karakter özlliği[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zeynepp, 01 Ekim 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
ben söliiim size biz kız milleti böyleyiz işte doyumsuz hep daha fazlasını isteriz daha iyisini daha değer vereni falan filan.. iki kişiyi elimize alırız hangisini daa çok beenirsek dierini şutlarız.

İşte Kızlar...[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Kara Paticikler Grubu
Kurucu ve Üyesiyim.
(Üye Sayımız=1)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...