ReTro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 charım banlı ve ben giremiyorum,bugün CZ charımı gördüm şok oldum kendime gelemedim.siteye giremiyorum. KOL la konuşuyorum dien arkadaş bir zahmet yardım ederse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: ReTro, 02 Ekim 2005 01:12 tarihinde demiş ki: charım banlı ve ben giremiyorum,bugün CZ charımı gördüm şok oldum kendime gelemedim.siteye giremiyorum. KOL la konuşuyorum dien arkadaş bir zahmet yardım ederse sevinirim charım banlı ve ben giremiyorum : tamam bunu anlasılıyor bugün CZ charımı gördüm şok oldum kendime gelemedim : bu nedemek? KOL la konuşuyorum dien arkadaş bir zahmet yardım ederse sevinirim : O kol degil fake bi adres arama yapıpda ekleyip kanma sakın konuyu biraz daha ac yardımcı olalım bide seach yap siteye nasıl girildigini tarif eden post var[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 o siteye giriş olayını denedim olmuyor olmuyor :( geçen hafta cuma günü banlandım,banlandığım günden beri herkez beni CZ gördüğünü söylüyor,ama bana denk gelmedi ve bugün charımı CZ gördüm :( daha başka bir açıklaması yok bunun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 proxy ayarlarını degistirince girebiliyorsun bende "zzz" arkadasın postundan yararlandım; araclar>internet secenekleri>Bağlantılar>yerel ağ ayarları>proxy sunucusu adres : 200.153.112.250 b.nok.3128 ayrıca bannlanan account un nasıl cz d olur ki? hacklenmis olmayasın?[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous [Bu mesaj w00t tarafından 02 Ekim 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ban listde aresmajere,burial,junkie felan onlar gibi benimde ismim var kafama takıl şu. junkie ban listte ama oyuna girebiliyor. ben banlıyım,charımla başkası oynuyor. garip şeyler oluyor anlam veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben sadece konustugumu sandım.[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 benim admin arkadaşım var ama kol admini değil kolun bi altı ona banlanankarı açma yetkisi verilmemiş eğer verilseydi sana yardım edebilirdim :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar