Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bikaç gündür şöyle güzel riff yazmaya çalışıyorum bi şeyler çıktı da o kadar güzel olmadı. Bildiğim bi kaç gamdan falan bi şeyler çıkarmaya çalışıyorum şarkıları falan inceliyorum ama yine bi şeyler çıkaramıyorum .. Az önce summer flame eyes a baktım işte başındaki riff heralde do major gamından çalınmış ordan denedim bi şeyler yine beceremedim , verebileceğiniz fikir varmı ya neler yapmak lazım ne öğrenmek lazım ? Teşekkür[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ne kadardır gitar çalıyorsun? bence o çaldıkça oturan bişey.mesela her geçen gün doğaçlamada falan daha da iyiye gidersin,onun gibi.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yaklaşık 8 sene oldu da eskiden çok kasmazdım son 1.5-2 senedir baya uğraşıyorum[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ben gitar çalmayı bilmiyorum ama tablardan bakıp şarkıları çala çala elime alınca bişeyler yapabiliyorum. O yüzden de adam gibi şarkı çalamadıgım için riff kasıyorum paso. Bence perdeleri dene. Bu perdeden bu ses çıkıyor diye, sonra da aklında melodiyi şekillendirip gitara geçir. Ama önemli olan notaları nasıl vurdugun. Mesela Children of the Grave de adam boş telde super riff yapmış. çok salak bi post lan bu [Bu mesaj elvyn tarafından 29 Eylül 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 armoni ve gam bilgisini iyice oturttuktan sonra şarkı çıkarmak kolaylaşıyor. bunu geliştirmek için bisürü program, egzersiz, metod filan var. gitar tekniğinle beraber tabii kulağını geliştirmek için de çalışman gerekir. summer flame eyes'ın başı armonik minör'lü sololardan oluşuyo, sonra majöre dönüyo falan. hangi notaları kullanacağını bildikten sonra kulağının yardımıyla istediğin şarkıyı çıkartabilirsin.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 elvyn dogru soylemis bende topladmda 10tane fln akor bilirm ki 3-4 tanesinin sesi birbirinin aynisi sayilir a-am d-dm vb. onlari cikarsan 6 tane fln kalir ama o 6 akordan 4 tane fln sarki yapmistim onun haricinde elvynin soyledigi yolla birsuru riff cikarmistim zamaninda[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 sağolun yardımlar için[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KutayTR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bütün gamları bilmek bir avantaj. Fakat beste yaparken, riff yazarken gamları unut derim! Hepsini bi anda unut teoriyi bi yana bırak ve riff oluştuktan sonra hangi gam olduğuna bak yada gama uydur...[signature][hline]A large army is always disorderly... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kesinlikle kutaya katılıyorum[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 böle kulaana güzel gelip gelmediine bak ben öle yapıorum :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 benim improvizem baya iyidir gibi.. kafam atıyo sinirli oluyorum ... hüzünlü alıyorum .. alıyorum elime gitarı kesin kaliteli bişiler cıkıyo.. menajer arıyorum :P[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar