ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ea 1.03 ü duyurdu bu yamada 140 fix varmış bazı eklenen şeylerde varmış.burdan okuyabilirsiniz deişiklikleri.benim ençok hoşuma giden favori ve history nin eklenmesi.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 tekrardan geriye almamalarını ve artık istikrarlı bir yolda ilerlemelerini istiyorum.birde umarım favori sunucular opsiyonuda eklenir hayırlısı.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu kadar güzel bi oyuna bu kadar kötü bir multiplayer kısmı yapılabilir mi ki ya ?! zaten bu yeni patch nortonla cakısıo sinir ediyor beni onu da düzeltsinler bari, siz soyleyin sizi dinlerler...[signature][hline]a3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bf2patch_v_102.exe yaptim bilin bakalim noldu calismiyor tam oyun baslicak hata veriyor, bana yardim edene dua edicem[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ne hatası veriyor ki?[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 [signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 :( :-? bana sey lasim ama burda soliyemem evet ondan lazim ama bulamiyorum :)[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 help me[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 1,02 icin kimsede sey yokmu[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Özel mesajlarına bak.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Uzun süreden beri beklenen, EA tarafınca ilan edilen ilk çıkış tarihi 1 ay kadar ertelenen BF2 v1.03 yamanın tamamlandığı, şu anda test aşamasında olduğu ve bir kaç gün içinde yayınlanabileceği bildiriliyor. Yamada, sayısız hata giderme, iyileştirme ve değişikliğin yanısıra bir de yeni harita bulunuyor. BF1942' den aşina olduğumuz Wake Island haritasının BF2 için yeniden ele alınmış hali yamada yer alıyor. Yeni Wake' teki senaryoda Amerikan Kuvvetleri, Halk Kurtuluş Ordusu' nun kontrolündeki adayı geri almaya çalışıyor. Yamadaki yenilikler ve ayarlamalardan bazıları: - Stat karşılaştırma: BFHQ de başka oyuncuların statlarını izleyebilme olanağı. - Favori sunucular ve History: Favori sunucuları saklayabilme olanağı - Nicklere ön takı: Oyundaki niklerimize örneğin klan tagı ekleyebilme olanağı - İkmal noktaları ikonları haritada görülebiliyor. - Oyuncular komutanın artillery gibi araçlarını yok ettiğinde puan alabiliyor. - Araç içindeki yolcuların niklerini araca giriş ve çıkış sırasında görmek mümkün. - Komutanlar artillery yüzünden TK yapmış sayılmayacaklar. - Araçların düşük hızda hareket ederken kazara TK yapması engellenmiş. - Araç patladığında kullanana haksız TK yazması engellenmiş. - APC ler yokuşları daha rahat tırmanacaklarmış. - Komutan ve squad liderleri auto team balance ile karşı takıma atılmayacaklarmış. - AA Roketler hızlı hava araçlarına karşı eskisine göre çok daha etkin hale getirilmişler.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar