angelious Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Arkşadaşlar servera girdiğiminde npcler mezarlar ve benzeri şeyler yok bunları nasıl yaratırım yada bunların olduğu hazır bir dünya var mı ? birde konutları öğrenmek istiyorum script bölümünde yazmayan mesela nasıl full spell book yaratırım nasıl normal magerobe yaratırım nasıl binek yaratırım nasıl skillimi düşürebilirim cevaplarınız için sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yakında ftp'e hazır save koymayı dusunuyorum rahatlıkca oradan cekebılırsınız ama world baya bir yuksek dosya olacak (400 mb gibi yada daha dandık olursa 10 mb lık olabilir sadece npcler olursa) birde www.paticik.com/scripts kurulum a bakarsanız daha yardım alabılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Arkadasım ıp verırsen bırde acc yı frre yaparsan yardımcı olabılırım galıba!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: nicotinee, 26 April 2003 15:29 tarihinde demiş ki: yakında ftp'e hazır save koymayı dusunuyorum rahatlıkca oradan cekebılırsınız ama world baya bir yuksek dosya olacak (400 mb gibi yada daha dandık olursa 10 mb lık olabilir sadece npcler olursa) birde www.paticik.com/scripts kurulum a bakarsanız daha yardım alabılırsınız 400 mb world? :) nebula'da o kadar item yoktur be. 40 olmasin o?[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar