Milamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 güzelmiş bazı şeylerin gerçek olup olmadığını düşünmemek gerek bknz:yüzüklerin efendisi gerçek değil ama güzel bişi :D bununda gerçektir değildir bilemeyiz o hemşireyle bişiler etmediğimiz sürece
armra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 öncelikle hemşireyi kovulmalı sonra bu yalanı uyduran bulunmalı daha sonrada hemşirenin bi suçu olmadığından hemşire geri alınmalı[signature][hline] başlık da fazla iddialı olmuş! [Bu mesaj armra tarafından 01 Ekim 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yalan ama hikaye guzel[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Uydurma oldugu belli ama verilen mesaj güzel :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Biraz inandırıcı olsa güzel olurdu da çok kolpa geldi bu bana... Yoksa benim mi duygularım yok:P[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 sarılmak iyidir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
unac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 zaten sarılmanın insan omrunu uzattıgı kanıtlanmıstı[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
TicTacToe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Çok güzel bir oyku ama bencede biraz yapmacık
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: unac, 01 Ekim 2005 18:37 tarihinde demiş ki: zaten sarılmanın insan omrunu uzattıgı kanıtlanmıstı Merak ettim, bildiğin bir kaynak var mı ? Nasıl kanıtlamışlar böyle birşeyi ?[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bence imanpower[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Sonra ikisi beraber ölmüş.. Aferim o hemşireye. Peygamber zaten kendisi böle olacağını biliyodu dimi?
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bütün topici okumadım ama çook tatlılar çok tatlı bir olay yaşasın sarılmak zaten en uzun ben yaşıycam böyle gidersem :D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 senaryı gibi (daha önce demiştim) ama kim nasıl yaptıysa çok etkileyici bir senaryo olmuş.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein)
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hayat bitmek bilmeyen bir uğraştır ):
sheref Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 You Are Wonderful Tonight dinlerken bunları okumak ister istemez insanı hüzünün derinliğine atmakla kalmıyor, boğucu bir duygusallığın derinliklerinde buluyorsun kendini :([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Pek inandırıcı gelmedi bana...[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 efsane bence jamie ve adams a yollayalım hemen resmi =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bi resim geçiyo ellerine aman dur buna dokunaklı bi hikaye yaziym sonra mailla dünyaya dolaştırırım diyorlar işte sonucu.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kolpadır bu yaa. ama eğer gerçkse güzl bişi =)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Başlşık da coca cola reklamı gibi: Hayat budur işte![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. "
Öne çıkan mesajlar