Mavi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bi garip oldum akşam akşam. buyrun,[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 :( çok iiui ya[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sevgi de budur işte.. hayran kalınacak birşey...[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kardeşlik gücü![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 akşam akşam tüylrim diken diken oldu walla.. çok güzel bişi..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 nası ya[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sehir efsanesidir bence. ayrica, yapilan sey de gerzekcedir, hemsire hangi tip bilgisiyle böyle bir karar vermis acaba? Yaptigi sey saglikli cocugun da hayatina mal olabilirdi sonucta[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Ekim 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ii bişeymiş....[signature][hline]:utaniem: Show me the bathroom floor..:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kol değil o, playdoh oyun hamuru.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Penthesilea, 01 Ekim 2005 00:48 tarihinde demiş ki: sehir efsanesidir bence. ayrica, yapilan sey de gerzekcedir, hemsire hangi tip bilgisiyle böyle bir karar vermis acaba? Yaptigi sey saglikli cocugun da hayatina mal olabilirdi sonucta bu nasıl bir bilimsel yaklaşımdır :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Resmin altinda ''Mesela yani'' yazisi olsa guzel olurmus :)[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben şimdi yoldan geçen birine dokunsam - NİYE DOKUNDURUYOĞN L3YN terbiesiz dıkşn dıkşın + apla valla kötü amacım yoktu sizi hayata bağlamay çalştm desem ne kadar saçma olur dicem eet kötü örnekti asfkjas nediyorm ben ya[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bebek nasıl sarılmış helal olsun yeni doğmuş daha sarılıo yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya bişi diyecem yani bunu bu olayla bir alakası yok ben hislerimin çoğunu kaybettim gailiba artık birşey hissedemiyorum çoğu zaman :( kendimden bıktım[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Sen git uyu en iyisi afdasdhffsd gece gece yaa =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Diablo, 01 Ekim 2005 01:11 tarihinde demiş ki: bebek nasıl sarılmış helal olsun yeni doğmuş daha sarılıo yani Alıp elini koymuşlardır diğer bebeğin üstüne birde temiz foto patlatmaktan ibaret olsa gerek :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bence onlar kardeş değil[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bu da bi yaklasım tabi :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 greçekse oha, ama yalan sanki. bebeğin böyle bir marifeti olabilceğini sanmıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Penthesilea, 01 Ekim 2005 00:48 tarihinde demiş ki: sehir efsanesidir bence. ayrica, yapilan sey de gerzekcedir, hemsire hangi tip bilgisiyle böyle bir karar vermis acaba? Yaptigi sey saglikli cocugun da hayatina mal olabilirdi sonucta +1[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 forward mail şeysi sondaki bitirici yorumda bundan dolayı " sizde sevdiklerinize sarılın "[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Mike, 01 Ekim 2005 01:16 tarihinde demiş ki: Bence onlar kardeş değil Durun !! Siz kardeş değilsiniz !![signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Globalleşen dünyada bireyselleşen, kalabalıkta yalnızlaşan insanları kaynaştırmak için yapmayacakları şaklabanlık, uydurmayacakları safsata kalmadı. Bir Tavuk Suyuna Çorba öyküsü daha. Böyle o kadar çok hikaye var ki, 100'de 1 'i doğru çıksa da arada kaynar gider diye düşünmekteyim. Kusura bakmayın.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bence şey diyo : - Biliyosun en sevdiğim kardeşimsin. (kolunu atar) - Zaten tek kardeşin değil miyim? - Dur şimdi sözümü kesme, ben senin abinim. - Ne abisi aynı anda çıktık lan. - Bitirmedim sözümü. İyi günde kötü günde hep beraberdik.. - Ulan daha dün çıktık. - Bi izin ver. neyse.. Dediğim gibi seni hiç unutmicam dostum.. Sen benim hep en sevdiğim kardeşim kalıcaksın. - Ne oldu bi bokluk var gibi?!? - Daha fazla konuşamıycam. Hemşireler çıkarın beni buradan.. Görüşürüz dostum.. pff bugünde diyalog günü oldu ha..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Duygu yüklü erotik bir resim olmuş :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar