hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Az once blizz'in paladin forumalarında gördüm,paylaşayım dedim :D http://img16.imageshack.us/img16/476/healed2cz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yuh :D[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ya bu fotoların fake olması olasılığı yokmu hiç ? gayet basit bi photoshop hareketiyle o 4000 küsürü 9000 küsür de yapabilirim de..[signature][hline] Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin Laughing Skull - 31 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 lay on hands`i critical atnca oyle oluor[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Aslında haklısın.Yani fake de olabilir. Bu arada da bu da forumun urlsi. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-paladin&t=444154&p=1&tmp=1#post444154 Edit: +healing +healing effects trinket(s) +divine favor +blessing of light +amplify magic = huge crit holy light [Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 01 Ekim 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 altında you gain 580 mana diyor yani divine favor kullanılmış ve bole bişey hiçde zor deil 4k kusur yani her paladin atabilir tamamen bal işi 2k-4k arası deişiyor heal[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Resim Konu[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 healimizede nerf gelirse kesinlikle bırakırım paladini .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 4140 crit holy light heal'ı bir sürü +healing item giyilirse, blessing of light kullanılırsa ve gerekli talentlar verilirse mümkündür. +healing olmadan ve 3 talent vererek attığım holy light critleri 3000'lik, bu resimdeki paladin varsa yoksa +healing gitmiştir cloth, leather filan giyip. lay on hands crit'i ise ayrı, ben 8134 crit loh atmıştım bir huntera wsg'de, gene de öldü.. :-p[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar