Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OMG.Nerf paladins heal

hikmetozsahin

Öne çıkan mesajlar

Ya bu fotoların fake olması olasılığı yokmu hiç ? gayet basit bi photoshop hareketiyle o 4000 küsürü 9000 küsür de yapabilirim de..[signature][hline]
Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 31 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Aslında haklısın.Yani fake de olabilir.
Bu arada da bu da forumun urlsi.
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-paladin&t=444154&p=1&tmp=1#post444154

Edit:
+healing
+healing effects trinket(s)
+divine favor
+blessing of light
+amplify magic

= huge crit holy light

[Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 01 Ekim 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

altında you gain 580 mana diyor yani divine favor kullanılmış ve bole bişey hiçde zor deil 4k kusur yani her paladin atabilir tamamen bal işi 2k-4k arası deişiyor heal[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

4140 crit holy light heal'ı bir sürü +healing item giyilirse, blessing of light kullanılırsa ve gerekli talentlar verilirse mümkündür. +healing olmadan ve 3 talent vererek attığım holy light critleri 3000'lik, bu resimdeki paladin varsa yoksa +healing gitmiştir cloth, leather filan giyip. lay on hands crit'i ise ayrı, ben 8134 crit loh atmıştım bir huntera wsg'de, gene de öldü.. :-p[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...