Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 arkadaşlar sphereserver 99z5 indirdim cok guzel hersey full ama client 400 ü indirdim tıklıom acılmıo hiçbişry sonrada 401 i indirdim ona tıkladğımda igping.dll dio one nedir...??veya sphereserver 99fz ye nasıl hangi clientla gircem anlatırmısınz..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Özelime icq numaranı ver atiym sana.[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Yazdım Özeline Numrayı Gel Hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Valla geldim icq'na ama dün akşamdan beri pek cvp vericek gibi gözükmüyosun yani.[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Şimdi Yine gel İcq dayımm orda bulamassan irc.doruk.net #mare kanalına gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 uopatch'in full mu?[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 o dll yi sabit diskinde arattır bulursun kesin sonra onu kopyala bu clientin yanına daha sonra tut dll yi clientin içine at çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bence sen hiç client indir me patch ini indir hepsini gerekli olnalaraı indiriyor ve serverın açılıyor[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar