kender Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ichigo 100% Türü:Shounen, Romance/Comedy Author: Kawashita Mizuki Ichigo 100%:erkekler için yapılmış romantik komedi mangası. nette ilk 80 bölümünü bulabildiğim bir manga.. I's,Kimagure Orange Road,Video girl ai,gibi serlerden hoşlanıyorsnız bu seriden de büyük zevk alarak okuyabilirsinizz. konu: Manaka Junpei adlı yakışıklı delikanlımız.lisede okuyan ilerde yönetmen olmak isteyen bir gençtir. manaka okulun çatısına hava almak için çıktığı bir sırada bir kızla çarpışır. çarpışma sırasında kızın sadece çilek desenli iç çamaşırını gören delikanlımız:)kızın yüzünü tam hatırlamamaktadır. .okulda bu kızın kim olduğunu ararken çilek desenli iç çamaşırı giyen başka bir kızla tanışır:) karekterin kız hastası erkek arkadaşları.kendisine aşık olan süper güzel kızlar:)flim çekmek için kurduğu flim kulubu faliyetleri vb olaylar çerçevesinde geçen hikayeler... hikayemiz biraz bildik.duygusal ve ince ruhle erkek karekter aşık olduğa kıza bir türlü hislerini söyleyemez. kendisine aşık olan diğer kızlarla devamlı ikilem içerisine düşmektedir.verdiği kararlar kendisini daha fazla ikilemlerin içerisine sokar.. hikaye birçok yerde komedi havasında devam etsede bazen romantizim ve duygusallık baya hoş seviyelere ulaşmakta. kesinlikle okumaktan bıkmayacağınız bir seri.ilerleyen bölümlerde ecchi sahnelerin dozu bayağı artmakta:) yani tam erkeklere göre yapılmış bir seriii.animesi çıkarsa şaşırmayın derim:) mangayı indirebileceğiniz adresler.. http://yanime.animeneko.net/ichigo/ http://manga.crystalnova.net/?series=Ichigo%20100%[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 manga dedinizde kenshin in jinchuu arc ın olduğu mangaların adreslerini bilen varmı? Volume 18-28 arası olması lazım bulamıyorum hiçbiryerde:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Tavsiye için saol.Oldukça güzel bir romantik komedi[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 indirdim ama okuma fırsatım olmadı ne zaman tamamlanacak bileniniz kender ellerine sağlık ne diyem[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 okudum ve tiryakisi oldum... Harbide çok güzel herkese tavsiye ederim[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 manganın yeni bölümleri ni bu adresten indirebilirsiniz:)(81,82,83,84.bölümler) http://www.animewaves.net/animewaves.php?goto=m-ichigo http://animewaves.ne1.net/[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 animesini isteriz[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yav filmi çıkacakmış anidb 'de gördüm...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue [Bu mesaj Vicious tarafından 03 Kasım 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yav bu manga gittikçe güzelleşiyor love hinayı geçecek gibin... Herkeze bir daha tavsiye[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 UUUUP!!!!!! Okurken bunu biryerde gördüğümü farkettim. "Yığıntımı" karıştırdım ve Archie Comics'i buldum. Bunu seven ve Archie Andrews isimli güzel şahısı tanımayan varsa şuraya alalım. tek sayfa vermedim çünkü bu olay tek safada anlatılmaz.[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 96 sayısı çıktı hadi hayırlısı işler giderek karışıyor Jupei sonu ne olacak merak ediom.bu sıra manga ilk 100 gibi bir sıralama varmı varsa adressi nedir ???[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue [Bu mesaj Vicious tarafından 12 Ocak 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 eee filmide varmış bunun fansubu yok mu .... inanmayanalar anidb.ath.cx bakabilir[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 [signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 manganın en son yanime 16. volumu çıkardı (143 kadar çıkmış durumda) ve raw olarak ise bitti. !67 bölüm finaldir ve çok yakında çıkacak.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bitti mi? Peki kimi seçti? yoksa sap gibi kaldı mı?[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bilmem rawları okuyacak halim yok :-p ama Aya ile iyi bozuşmuşlardı 16 da... nishinoyu seçmezse döverim yazarı çizeri...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 animewave de crystalnovada yanimede falam bulamadim volume 16 yi p2p ler disinda bulabilecegim yer varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: cakeonroof, 12 Ağustos 2005 03:41 tarihinde demiş ki: animewave de crystalnovada yanimede falam bulamadim volume 16 yi p2p ler disinda bulabilecegim yer varmi ? ben yanimeden aldım orada olması lazım...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ve bu seride bitti... ne yalan söyleyeyim son biraz havada kaldıysada 167. bölüm dehşetti bence. Mutlu ve huzurlu bir şekilde bitti. Herkese tavsiye ediyorum bu seriyi kenderede buradan teşekkür ediyorum sayesinde bu seriyi tanıyıp okuyabildim[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Aynı isimde bir naime gördüm. İndirmeyi planlıyorum ama budur umarım.[signature][hline]Final Fantasy 7-8 bulunanlar pmden irtibata geçerse bir şekilde almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 animesi ile manganın alakası yok bu sırada, animesi ne kadar kötü ise mangasıda o kadar iyi... Mangasını okumanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yeni okumaya başladım, 67. chapter'a geldim. Kesinlikle bağımlılık yapıyor. Uzak durun arkadaşlar. Aman bulaşmayın. Sabah oturup akşama kadar okumak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınıza yazık !(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bağımlılık! Hemen başlıyorm(:P) Bu arada kimse ban kai gibi espiri yapmamış garipsedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 İndiriyorum, sabaha başlarım okumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 öeah tahmin ettiğiniz kızın oğlanı götürmemesi dışında pek bir olayı yok bu manganın. Araya sokulan diğer filler kızlar da çok kötü zaten. 70-80 arası baymıştım ben. Sonlara doğru düzeliyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar