RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Pazar sabahı tatile çıkıyorum uğrayacağımız yerlerden birindeki bir çocuğa(8 yaşında galiba) çizgi film almam lazım cumartesi günü de kadıköy e inemeyceğim için tek umudum bugün oluyor çizgi film muhabbetine gelirsek... Sabahtan beri Kadıköy'de Aslan Kral ı aradım ama film yenien gösterime girdiği içn vcd mcd kalmamış etrafta divx de alamam(yoksa bulurum divx ini Tılsım'dan) o yüzden benim Aslan Kral kadar güzel ve hoş bir çizgi film bulmam lazım pek de bilmediim için çizgi filmleri, tamamen paticik in eline kaldım eski-yeni hoş(İlla aslan kral tadında olacak değil ama güzel olmalı) bulaibleceğime inandığınız çizgi film tavsiyelerine ihtiyacım var daha da önemlisi bu tavsiyeleri öğleden sonra 3.30 a kadar almam lazım iğrenç bir durumdayım yani[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ice age benim de aklıma gelmişti diğerleri gelmedi güzel flmler olabilir alternatif var mı? daha güzel olduğuna inanılan bir film olmazsa bunlar arasından tercih yapıcam[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 the emperor's new groove güzel,hem de hareketli,sıkılmaz çocuk...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ok içime yatanlar monster's inc ve shrek hangisi daha güzeldir diye bir soru sorayım şimdi de[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Shrek daha guzel ama çocuk monstersi daha çok sever.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ok ice age i zaten karşılaştırmıyorum bu ikisyile yoksa daha mı güzeldir??[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bence de emperor's new groove iyi bi tercih çocuk için. Hem de meşazlı. Yüzüklerin efendisi de olabilir. Çocukken zehirlemek adına. :P Liste: Atlantis Anastasia Hunchback of Notredame +++ Spirit Hercules [hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 25 July 2003 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 o nasıl diğerlerinden daha iyi bir terih olur mu???[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 O dediğin Yüzüklerin efendisi ise hayır. Öbürü kadar eğlenceli diil.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 abi yukarıda da yazıyor açıkçası hiçbirini seyretmediğim için yorum yapamıyorum üsttekileri de düşünerek sence en iyisi hangisi olur[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Monsters Inc. ve Emperor's New groove[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ben shrek +++,hercule +++ diorum cok eglenceli ve guzel cizimli falan ben bu ikisini kucuk kuzenlerimle (10 9 yasindalar)izlemistim gayet eglenmislerdi[hline]Mors certa et hora certa
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bu konuda çok deneyimliyim. ve ne hikmetse emperors new groovea bayılıyo çocuklar[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 yarım saattir meşaz ne demek diye bakıyorum sonunda jeton düştü o zaman şimdilik Emperor's New Groove bakıcam bulamazsam Monster's Inc veya Shrek bakarım[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ok hepinize yardımlarınız için teşekkürler[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 +1[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Tom & Jerry al sen :P[hline]ymumcuoglu
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ice age derim ben sana, en azından ben onu alırdım[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Toy Story serisini de alabilirsin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 düşündüm onu da ama şimdilik monster's inc veya Emperor's New Groove önde gidiyor bakıcam şimdi vcd satan yerlerde hangisini bulursam Shrek i de sildim[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Ekşi sözlük te de iki filmi araştırdım ve şimdilik Emperor's New Groove ilk sırayı aldı nese zaten çıkıyoprum bi bakayım ben[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq
Öne çıkan mesajlar