SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 mavi sana hitaben yazıoyrum. ortalığı alevelendirmek, ortalığı kızıştırmak.... bunları yaptığımı zannetmiyorum. sadece yıkıcı cevaplarımı hak edenlere cevap veriyoprum ki bunun foruma gercekten ciddice yazı yazan ark lara olmadığı herhalinden bellidir. ve benimde kızdığım ;ortalığı boş mesajlarla doldurmak işini zorla bana yaptırıyorlar. alan yetkilisi gerekeni yapsın diyorum. burda bir mesajımı acele yazdım o da benim onu utandıracağını zanettiğim mesajlarımı gösteririrm( ki artık göstermeyeceğim sanırım beş para etmiyormuş bazıları için)derken yazdım. tavsiyene teşekkürler ben zaten her mesajımı gözden geçirip yazarım. ve senin arada bir tane olan acele yazdığım mesaja bakarak bana düşünmeden yazıyorsun gibi bir ithaf yanlış olur düşüncesindeyim. şu an gercekten bazı aptallarla uğraşarak buraya geldim. formu ikaz mesajlarıyla doldurdum. ciddi ark lardan özür dilerim. ama alam yetkilisi gereken müdahaleyi zamanında yapması gerekir. çünkü oyununu oynayanlar çok süper oynuyor. kendini bilmez demen yanlış nerede hangi ciddi konuda mesajlarım kendini bilmez. yazılarımı okumuyorsun sanırım. şu an evet suçluyum. aptalla aptal oldum onun için. neyse tekrar özür diliyorum. ama bu zaafiyetimden yararlanmak isteyenler olmasın lütfen.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Yaklaşık bir belki hmm, 4 yıla yakın olmuştur. Amerikan TV sinde bir belgesel'de izlemiştim. Belgeselin konusu Niçin Amerika TR'ye silah teknolojileri satıyor idi. İddiaya göre, USA bize silah teknolojilerini paylaşmasa ( yani satmasa ) bizde sözde katliamlarda bulunamıyacakmışız, vs vs felan idi. Bu belgeselde, Türkiye Dünyadaki en büyük 2. Askeri güç olarak gösteriliyordu. Sıralamada yıllık Askeri kaynaklara ayrılan dolar bazın da bütçe ile beraber tankın, topun, askerin vs vs felan vardı. 1. Sırada Haliyle USA vardı. 3. Sıradaki Yunanistan beni çok güldürmüştü ( sidik yarışından ne hale geldik oha şeklinde ) Neyse yani o zamanki data lar böyleydi. Birde off topic yazmadan geçemiyeceğim. Çok duygulanmıştım zira, bu belgesel yapan arkadaş, yönetmen Washington dan silah mevzularından sorumlu bir devlet adamı ile allem etmiş kallem etmiş randevu almış. Belgesel de adamın makamında konuşuyorlar. Silah olayları, azaltımları, bütçesi felan.. Belgeselci zaarrtt diye "Biz niye TR'ye silah satıyoz, adam öldürüyorlar o silahlarla" şeklinde atlamıştı damdan düşer gibi. Devlet erkanından amca şöyle bir durdu, adama baktı, "ilk önce kendi tarihinizi öğrenin, kendi ülkenizin dostlarını düşmanlarını öğrenin, sonra bana bu soruyu sorun" dedi ve kapıyı gösterdi adama. Hehe o Tarihte çok etkilenmiştim. Ne kadar Türk varsa aradım len tekrarını seyredin diye, hatta NY Türk konsolosluna bile mail çakmıştım. Neyse son yazdıklarım off topic oldu fakat o programa göre ilk üç : 1) USA 2) Türkiye 3) Yunanistan şeklinde idi. Kalın sağlıcakla! :=)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 karada 3. (çünkü gerilla taktiği ile savaşıyoruz, dağ koşullarında çok iyiyiz, geri vites yapmayız) havada ilk 10 içindeyiz ( kıbrısa havadan çıkartmak düğmeye basıldıktan sonra 30 dakika ) Deniz kuvvetlerinde iyi değiliz ( deniz kuvveti saldırı ve ele geçirme amacı güdüldüğünde gereklidir, hiç uçak gemimiz yok mesela)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Uçak gemisi değilde Destroyel 'lerimiz ve deniz altılarımız gelişmiş değil.TRT bile deniz kuvvetleri ile ilgili yaptığı bir belgeselde bir deniz altı kaptanına sordular.Kullandığı geminin Türk Donanması'nda sadece 5 tane olduğunu ve bu tip (adlarını unuttum) deniz altılar dışında diğer gemilerin çok iyi olmadığını söyledi. Tabii en kötü bile iyi kullananın elinde bir süper güçtür bu yüzden şanşlıyız.Bizdeki askeri personel şu an avrupa'da bile yok.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 dünün vatan gazetesinde yazıyordu. uçak ve tank üretecekmişiz.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 herkes donanmayı elestırıyor ve konu aynı ucak gemısı yok allah askına nedır ucak gemısı? ne ıcın kullanılır? ucak gemısı okyanus asırı ulkelerın veya ada ulkelerının uzaktakı noktalara ucakalrıyla harekat yapabılmesı ıcın uretılmıs mobıl bır havalanıdır ucakalr burda lojıstıgını saglar pekı hangı ulkelere lazımdır kullanım olarak ofensıf ulkelere lazımdır kendınden uzaktak ıhedeflerde dusman karasularında muttefık havalalanlarının olmadıgı yerlere kullanmak ıcın pekı turkıye nasıl bır ulke yurtta sulh cıhanda sulh dıyen tamamen defansıf takılan bır ulke pekı turkıye zaten kocaman kıyısı olan ve bu kıyılarında bol bol havaalanı kurabılıcegı bır cografyada ucak gemısını ne yapıcak allah askınıza kapasıte oalrak ucakalrımız orta avrupadakı operasyonalra aktılıp donebılcıek kapasıtede daha ne ne ısıne yarıycak turkıyenın ucak gemısı anca barıs gucu operasyonalrında kullanılabılırkı luks bısey buda turkıyenın ucak gemısı alması lukstur yanı cunkı ıhtıyacı yok tutup orta amerıka ulkelerıne veya uzak dogu ulkelerınemı saldırıcak turkıyenın okyanus asırı ulkelerle bır zoru yokkı zaten ne yapıcak ucak gemısını[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 +1 viktor cirkinkral zaten turkiye su an tank ve ucak uretiyor.Ayrica şu an üretilen Kara Şahin helikopterleri Dünya çapında üretilenlerin en iyisi diye duydum.Zaten bir amerika birde almanya üretiyor onları diye biliyorum birde biz :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kusura bakmayın hepsini okuyamadım..ama ilk 5 te olmamız zor...kara gücüyle olabilir ama hava ve deniz kuvvetlerimiz pekte güçlü değil...özellikle deniz kuvvetlerimiz Eniştem ve kuzenim donanmadalar..aileden çoğu kişinin asker olduğunu söyleyebilirim.. ama durum pekte iç açıcı değill...donanmanın neredeyse tümü dışa bağlı,türk tersanelerinde bakım ve onarım yapılıyo..şu anki teknolojiye uygun gemiler ise başka ülkelerden satın alınıyo.. Uçak motorunu üretemiyoruz biliyosunuz..bunda bile dışa bağlıyız.. İnanç diyosunuz Allah aşkına ülkemizde onca olay olurken neden o zaman insanlar sesini çıkartamıyor? Bor madenlerine sahibiz..madeni çıkartıyoruz amerika işleyip bize geri satıyo...var mı böyle bir zihniyet.Petrol çıkartamıyoruz,teknolojik silah üretemiyoruz,Gemilerimizin çoğu yurtdışı üretimi..Denizaltımız neredeyse yok,Hava kuvvetleri yine amerika ya bağlı..uçakların bakımı için 1 milyar dolar ödedik geçen ay..haberlere bakarsınız Tanklarımız eski üretim..böyle bi durumdayken çıkıpta 1. yiz diyemezsiniz ..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya gidin yatın dünya neresi ya bırah allaasen[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar