trash_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bildiğim kadarıyla hava kuvvetlerimizde baya gelişmiş. 700 civarı f16mız varmış....[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kore ve ıran uretmesın dıye 3.5 atııyor amerıka cunkı bu devletler serserı develt statusunde kurulus amacı sosyal develt olmadıgından dunyaya akfa tutup halkını9n gelıcegını dusunmıycek develtler herseyden onemlısı atom bombasını sallayınca kaybedecek hıcbır seyı olmıyan ulkeler o yzuden amerıka kıcını yırtıyor bu ulkeler almasın dıye nukleer enerjı altyapı ve egıtım olmadan kullanılıncca hıcbır faydası kalmaz kendısını kullanan basta olmak uzere ehrkese zarar verır Chenobıl ı gorduk sovyetlerın tek yapabıldıgı reaktorde calısanalrı omurboyu hapse carptırmaktı kaldıkı 48 saat ıcınde hepsı öldü tank uretmedık daha halk arasında efsanedır bu ama uretıcek teknolojımız avr ama herseyı turk yapımı olunca geyık yapmaya alıstıgımızdan 05 lık tankın ıle 5 lık ne bılmeden suepr sallıyan bır mılletız gecelım bunu f16 nın bır tek teknolojısı yanı yazılımlarını uretemıyoruz uretme lısansı alamadıgımızdan amerıka vermıyor cunkı onun dısında butun aprcalarını uretebılıyoruz ayrıca dunyada denızaltıyı tum parcalarıyla uretebılen 8 develtten bırı bızız cok hafıfe alıyorsunuz ulkenızı basıma TDK kesılen ve elestırıcek bır ımlamı bulan arkadaşa ıse turkcemızde canın cehenneme seklınde gecen unlu amerıkan kufurunu yolluyorum nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: cok hafıfe alıyorsunuz ulkenızı şunu bildiri haline getirip insanlara dağıtıcam ki anlasınlar artık. said: Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele şunu da imza yapıcam :)[signature][hline]Biziz | Değiliz [Bu mesaj metboy tarafından 30 Eylül 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Syn, 30 Eylül 2005 22:42 tarihinde demiş ki: said: Twilight, 29 Eylül 2005 19:08 tarihinde demiş ki: said: Viktor, 29 Eylül 2005 18:56 tarihinde demiş ki: hava kuvvetlerınde ıse amerıkadan sonra gelmektedır Amerikadan sonraki en büyük f-16 filosuna sahip ülke Türkiye ama olay sadece f-16larla bitse keşke.. Bu biraz fazla iyimser bir bakış açısı. +1 Ne F-16sı adamlar f-16ları hurda die bise ucuza satıolar..Hayalet Uçak,Yarasa Uçak vs. varken f-16yı napsınnar [signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: metboy, 30 Eylül 2005 23:25 tarihinde demiş ki: şunu bildiri haline getirip insanlara dağıtıcam ki anlasınlar artık. said: ama her olan seyde cesuryureklik yaomak aptallıktır.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Razien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 [Bu mesaj Razien tarafından 30 Eylül 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ben şunu söyleyebilirim ki (olayları içerden takip edebilen birisi olarak) ordumuz deniz olsun, kara olsun, hava olsun gerçekten çok güçlü. Önemli olan teknoloji veya miktardan çok birlik ve beraberlik ruhudur. Önemli olan vatani görevini yerine getiren Mehmetçiklerin duyduğu vatan aşkıdır. Önemli olan 14 yaşında, hayatı boyunca bu millete hizmet etmeye karar veren genç subay adaylarının vatan aşkıdır. Ben bunları bildikten sonra daha fazla konuşmam konu hakkında. Söyleyebileceğim tek şey şu; Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'ni hayatınız pahasına sevin ve koruyun ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 evet gorduk o hayalet ucakalrının kanadı koparak patladı gecen eheh o ucakalrın atıs gucu cok dusuk ole buyutulduklerına bakmayın kaldıkı havas savasında sayı kalıteden ıyıdır daıma[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 şöyle canavar gibi en üretilen uçak ne?[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Razien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Red Alert mı bu ...[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW [Bu mesaj Razien tarafından 01 Ekim 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Razien tarafından 01 Ekim 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Nerf Turks!!!11!!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 vik tor her sorularımı neredeyse sana sormaktayımki bunu gören senle bir sorunum var sanıcak. ama insanları şahsen beni soru sormaya yönelik cevaplar yazmaktasın bilmem dikkatini çektimi. bunları neden sana sorduğumu anlaman için yazdım biz dün hayalet vay be hayalet derken onlarda mı ginger gibi fos çıktı demekm istiyorsun?[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hayalet ucagın ısı algılıyıcı ekıpmanlarla cok rahat algılandıgından bahsetmeden sadece fos bır ıcat oldugunu ve 3. dunya ulkelerı dısında kullanım sahası olmadıgını soyluyorum sırf muhalefet edıce mdıye komık duruma dusuyorsun kendınde farketmıssın zaten[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Viktor, 01 Ekim 2005 00:12 tarihinde demiş ki: hayalet ucagın ısı algılıyıcı ekıpmanlarla cok rahat algılandıgından bahsetmeden sadece fos bır ıcat oldugunu ve 3. dunya ulkelerı dısında kullanım sahası olmadıgını soyluyorum sırf muhalefet edıce mdıye komık duruma dusuyorsun kendınde farketmıssın zaten yani hayalet uçak fos çık tı. bununüzerine neden bizde hayalet yok. amerika fos çıktığı bize neden satmıyor ki. ben osaydım ginger dediğine göre hayalet uçak tr ye satardım. nasıl olsa silahlara o kadar para döküyoruz. bu arada seninle tartışmayıp seviyemi korumak istedim . kanıt verecek olursam özele yazdığın o çirkince mesajları silmedim. viktor ipin benim elimde. o mesajları bir yazarsam ne bilgin gibi sıfatın kalır ne de viktor kalır. ama güzellik olsun diye herseyde kurallara uymak istiyorum.beni zorlama[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 iman gücü ownz ya..[signature][hline]Eski Patilerden Kim Kaldı.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bunlar ucuz şeyler değil arkadaşlar , hayalet uçak vsvs ... neden almıyoruz ? bir örnek rakamlar yaklaşıktır çok net hatırlamıyorum ,karşımdaki kurmay kıdemli albay... Ben : Komutanım neden bizim uçak gemimiz yok ... Komutan :uçak gemisi 10 Milyar dolar ve kendi savunma sistemi yok sadece basit 3-5 uçaksavar ,kendini koruyabilmesi için 4 fırkateyn 6-8 hucumbot 4 deniz altı 1-2 de (bu deniz altını sürekli tarayan gemiler var ben adını unuttum) bundan lazım ... uçak gemisini alacan 10 milyar , üzerine 80 tane f-14 koyacan 80*14 milyon dolar , 4 fırkateyn 4*900 milyon dolar ,4 denizaltı 4*450 milyon dolar 8 hucun botta nerden baksan 8*250 milyon dolar ... şimdi bütün bu rakamları toplayıp ,üzerine bunları kullanacak/bakım onarım /ar-ge yapacak personel ücretlendirmelerini üzerine koyacak olursan inanılmaz bir bütçe gerektiriyor ... kısaca olay sadece para ... ha sen ne yapıyosun uçak gemisi yerine SAT üretiyosun her biri 1 gemi uçurabiliyor , kelle başı rakibe 900m$ zarar ve savaş anında gemi kaybı vsvs ... ülkemizin gerçeklerinide unutmayalım ... F-16 lara yazlımsal müdahale yapılıyor daha keza tsk nın kullandığı bütün program içeren alet edevadın programları incelenmiş ve tr tabanlı yenileri yazılmıştır ,öyle savaş anında uydudan *zort* komutunu gönderince birileri zort lamayacaz ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: CIRKINKRAL, 01 Ekim 2005 00:17 tarihinde demiş ki: viktor ipin benim elimde. of çok komik ya çok komik ya hohaha.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 haxxorlar sonra eheh hacked by prokast hekıng team olmayalım[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 dinle.. ipin elimizde.. 3saat için lehime 85tane post atmazsan ipni bi daha zor görürsün.. ona önce ddos atıp sonra nukelerle parçalarım.. lol[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Razien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 komik [signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW [Bu mesaj Razien tarafından 01 Ekim 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 om lerıde attım herkes gorsun benım ne kadar sevıyesız oldugumu eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 attın öm'leri attın da, yapılcak iş mi şimdi bu. hem o sizin özeliniz, hem de konuyla alakası yok. yapmayın etmeyin ya.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Viktor, 30 Eylül 2005 03:28 tarihinde diyeceğini demiş: "Uyanın" Size sadece Viktor'u dinleyin diyorum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" [Bu mesaj Sovereign tarafından 01 Ekim 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mavi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 :hmm:[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 arkadaşlar red alert oynamıyoruz burda.koaly mı öyle nükleer bomba atmak falan.10 bilemedin 20 sene sonra askeri güç diye birşey olmicak.bütün ülkeler ordularını terhis edicek.herşey politikayla halledilecek.[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 5.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Razien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 [Bu mesaj Razien tarafından 30 Eylül 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ben şunu söyleyebilirim ki (olayları içerden takip edebilen birisi olarak) ordumuz deniz olsun, kara olsun, hava olsun gerçekten çok güçlü. Önemli olan teknoloji veya miktardan çok birlik ve beraberlik ruhudur. Önemli olan vatani görevini yerine getiren Mehmetçiklerin duyduğu vatan aşkıdır. Önemli olan 14 yaşında, hayatı boyunca bu millete hizmet etmeye karar veren genç subay adaylarının vatan aşkıdır. Ben bunları bildikten sonra daha fazla konuşmam konu hakkında. Söyleyebileceğim tek şey şu; Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'ni hayatınız pahasına sevin ve koruyun ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 evet gorduk o hayalet ucakalrının kanadı koparak patladı gecen eheh o ucakalrın atıs gucu cok dusuk ole buyutulduklerına bakmayın kaldıkı havas savasında sayı kalıteden ıyıdır daıma[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 şöyle canavar gibi en üretilen uçak ne?[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Red Alert mı bu ...[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW [Bu mesaj Razien tarafından 01 Ekim 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Razien tarafından 01 Ekim 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Nerf Turks!!!11!!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 vik tor her sorularımı neredeyse sana sormaktayımki bunu gören senle bir sorunum var sanıcak. ama insanları şahsen beni soru sormaya yönelik cevaplar yazmaktasın bilmem dikkatini çektimi. bunları neden sana sorduğumu anlaman için yazdım biz dün hayalet vay be hayalet derken onlarda mı ginger gibi fos çıktı demekm istiyorsun?[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hayalet ucagın ısı algılıyıcı ekıpmanlarla cok rahat algılandıgından bahsetmeden sadece fos bır ıcat oldugunu ve 3. dunya ulkelerı dısında kullanım sahası olmadıgını soyluyorum sırf muhalefet edıce mdıye komık duruma dusuyorsun kendınde farketmıssın zaten[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Viktor, 01 Ekim 2005 00:12 tarihinde demiş ki: hayalet ucagın ısı algılıyıcı ekıpmanlarla cok rahat algılandıgından bahsetmeden sadece fos bır ıcat oldugunu ve 3. dunya ulkelerı dısında kullanım sahası olmadıgını soyluyorum sırf muhalefet edıce mdıye komık duruma dusuyorsun kendınde farketmıssın zaten yani hayalet uçak fos çık tı. bununüzerine neden bizde hayalet yok. amerika fos çıktığı bize neden satmıyor ki. ben osaydım ginger dediğine göre hayalet uçak tr ye satardım. nasıl olsa silahlara o kadar para döküyoruz. bu arada seninle tartışmayıp seviyemi korumak istedim . kanıt verecek olursam özele yazdığın o çirkince mesajları silmedim. viktor ipin benim elimde. o mesajları bir yazarsam ne bilgin gibi sıfatın kalır ne de viktor kalır. ama güzellik olsun diye herseyde kurallara uymak istiyorum.beni zorlama[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 iman gücü ownz ya..[signature][hline]Eski Patilerden Kim Kaldı.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bunlar ucuz şeyler değil arkadaşlar , hayalet uçak vsvs ... neden almıyoruz ? bir örnek rakamlar yaklaşıktır çok net hatırlamıyorum ,karşımdaki kurmay kıdemli albay... Ben : Komutanım neden bizim uçak gemimiz yok ... Komutan :uçak gemisi 10 Milyar dolar ve kendi savunma sistemi yok sadece basit 3-5 uçaksavar ,kendini koruyabilmesi için 4 fırkateyn 6-8 hucumbot 4 deniz altı 1-2 de (bu deniz altını sürekli tarayan gemiler var ben adını unuttum) bundan lazım ... uçak gemisini alacan 10 milyar , üzerine 80 tane f-14 koyacan 80*14 milyon dolar , 4 fırkateyn 4*900 milyon dolar ,4 denizaltı 4*450 milyon dolar 8 hucun botta nerden baksan 8*250 milyon dolar ... şimdi bütün bu rakamları toplayıp ,üzerine bunları kullanacak/bakım onarım /ar-ge yapacak personel ücretlendirmelerini üzerine koyacak olursan inanılmaz bir bütçe gerektiriyor ... kısaca olay sadece para ... ha sen ne yapıyosun uçak gemisi yerine SAT üretiyosun her biri 1 gemi uçurabiliyor , kelle başı rakibe 900m$ zarar ve savaş anında gemi kaybı vsvs ... ülkemizin gerçeklerinide unutmayalım ... F-16 lara yazlımsal müdahale yapılıyor daha keza tsk nın kullandığı bütün program içeren alet edevadın programları incelenmiş ve tr tabanlı yenileri yazılmıştır ,öyle savaş anında uydudan *zort* komutunu gönderince birileri zort lamayacaz ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: CIRKINKRAL, 01 Ekim 2005 00:17 tarihinde demiş ki: viktor ipin benim elimde. of çok komik ya çok komik ya hohaha.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 haxxorlar sonra eheh hacked by prokast hekıng team olmayalım[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 dinle.. ipin elimizde.. 3saat için lehime 85tane post atmazsan ipni bi daha zor görürsün.. ona önce ddos atıp sonra nukelerle parçalarım.. lol[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 komik [signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW [Bu mesaj Razien tarafından 01 Ekim 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 om lerıde attım herkes gorsun benım ne kadar sevıyesız oldugumu eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 attın öm'leri attın da, yapılcak iş mi şimdi bu. hem o sizin özeliniz, hem de konuyla alakası yok. yapmayın etmeyin ya.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Viktor, 30 Eylül 2005 03:28 tarihinde diyeceğini demiş: "Uyanın" Size sadece Viktor'u dinleyin diyorum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" [Bu mesaj Sovereign tarafından 01 Ekim 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 :hmm:[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 arkadaşlar red alert oynamıyoruz burda.koaly mı öyle nükleer bomba atmak falan.10 bilemedin 20 sene sonra askeri güç diye birşey olmicak.bütün ülkeler ordularını terhis edicek.herşey politikayla halledilecek.[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar