Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trebuchet

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
Alo-matik, 30 Eylül 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
yıkacak kale olmadıktan sonra ne anlamı var

bi sonraki hedef kale yabmak olsun o zaman[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know
That between black and white there is no room for two
The scale it might be wide, but there's no need to be blind
Between black and white there is no room for two
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alo-matik, 30 Eylül 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
yıkacak kale olmadıktan sonra ne anlamı var

Artık onun yerine gecekondular var işte... Kızgın yağ mı istersin taş yağmurumu istersin hepsi mahalle meydan savaşlarında oluyo. Bi kuşatma silahları eksikti onuda chemi yapıo işte:D

Chemi harbiden büyüğünü yap. Bizim okulu hedef tahtası olarak kullanmana izin verirler heralde:P[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!
Sosyal ağlarda paylaş

Age Of Empires ta vardı bu.Ben ordan biliyorum:D

Tanımlamaya çalışırsak, kurulabilen, devasa boyuttaki mancınık benzeri bişiy. Asılan bir ağırlık yardımıyla çalışıyo, bu ağırlık serbest bırakıldığında arka kısmındaki objeyi çok yüksek hızlarla fırlatma kapasitesine sahip bi silah.

Evet, anlattığımdan bende bişiy anlamadım.Anlayabilirseniz söyleyin:P[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!
Sosyal ağlarda paylaş

buradaki fikirlerin çoğunu yapmayı düşündüm yada yaptım yada olmuyo eheh:)

catapult yapcam,
top yapcam, tornacı var bildiğim. 30-40 kağıda yapar.
crossbow var zatem. ona yay bulcam ama kırıldı en son. crossbowu yaptırdım, yapmak zor dil aslında.

trebuchet tutorialı yapcaktım kameram sorun çıkardı.
O yüzden bidaha yaparsam onunkini adım adım çekicem. Bi otursun teknik, bak bugün bi yerini beyenmedim kırdım gene yapıyom orasını.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

CHU-KO-NU ! CHU-KO-NU !...
çukonu yapsana yiyelim bühehehe
bu arada bu orcinal ve güzel fikirlerinden dolayı iki kaşının arasından öpüyor,trebüşe ağırlığına dikkat etmeni temenni ediyorum.az koyarsan bi halta yaramaz,birazcık fazla kaçırırsan yükü fırlattıktan sonra horaşş diye kırılır alet.bitince deneyleri koy rapidshare'a. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...