ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tutorial isterük[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yıkacak kale olmadıktan sonra ne anlamı var[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bunu belediyeye versen(buyugunu yapip) adamlar artık belediye binasından gece konduları yıkar[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 custo süperdi =)D[signature][hline]:utaniem: Show me the bathroom floor..:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Alo-matik, 30 Eylül 2005 21:05 tarihinde demiş ki: yıkacak kale olmadıktan sonra ne anlamı var bi sonraki hedef kale yabmak olsun o zaman[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know That between black and white there is no room for two The scale it might be wide, but there's no need to be blind Between black and white there is no room for two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hatta gece kondular yerine satolar kuralım bask kaldıran peasant larda belediye olsun bizi gg lesin[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 chemi bu tip şeylerin oyuncak vers. larını yapmaya çalış değişik dizaynlar yap oyuncak üretimi yapan şirketlere başvur satmaya çalış[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 chemi crossbow istiyoruz biz senden[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yakında herkez evde bu tur seyler yapmaya baslar. Biliyorsunuz silaha hayır kampanyası oldu artık silah almak cok daha zor. Artık maclardan sonra havaya iki bilye sıkarız :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Alo-matik, 30 Eylül 2005 21:05 tarihinde demiş ki: yıkacak kale olmadıktan sonra ne anlamı var Artık onun yerine gecekondular var işte... Kızgın yağ mı istersin taş yağmurumu istersin hepsi mahalle meydan savaşlarında oluyo. Bi kuşatma silahları eksikti onuda chemi yapıo işte:D Chemi harbiden büyüğünü yap. Bizim okulu hedef tahtası olarak kullanmana izin verirler heralde:P[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: ReDDoG, 30 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki: tutorial isterük hadi chemi kırma bizi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Evet yaa tutorial istiyoruuz... (Artık Türkiye trebluchetlerle dolar taşar ehehehe hertarafta uçan kaya parçaları filan :P )[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 peki trebuchet dediğimiz bu şey nedir,ne işe yarar??? çahilliğin gözü kör olsun=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Age Of Empires ta vardı bu.Ben ordan biliyorum:D Tanımlamaya çalışırsak, kurulabilen, devasa boyuttaki mancınık benzeri bişiy. Asılan bir ağırlık yardımıyla çalışıyo, bu ağırlık serbest bırakıldığında arka kısmındaki objeyi çok yüksek hızlarla fırlatma kapasitesine sahip bi silah. Evet, anlattığımdan bende bişiy anlamadım.Anlayabilirseniz söyleyin:P[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 chemi az daha büyük olsa seni bile fırlatır he :P[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Daesu, 30 Eylül 2005 21:28 tarihinde demiş ki: chemi crossbow istiyoruz biz senden bende istiyorum evet süper fikir :D[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bana da chemi :)[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Chemi beraber güneş ışınları kullanarak hedefi yakacak bir alet yapalım[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir. The Scientist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 buradaki fikirlerin çoğunu yapmayı düşündüm yada yaptım yada olmuyo eheh:) catapult yapcam, top yapcam, tornacı var bildiğim. 30-40 kağıda yapar. crossbow var zatem. ona yay bulcam ama kırıldı en son. crossbowu yaptırdım, yapmak zor dil aslında. trebuchet tutorialı yapcaktım kameram sorun çıkardı. O yüzden bidaha yaparsam onunkini adım adım çekicem. Bi otursun teknik, bak bugün bi yerini beyenmedim kırdım gene yapıyom orasını.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ben yakında Windskate tutorualiyle karısnıza gelecegim :D[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Morik beni taşırmı bu :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 CHU-KO-NU ! CHU-KO-NU !... çukonu yapsana yiyelim bühehehe bu arada bu orcinal ve güzel fikirlerinden dolayı iki kaşının arasından öpüyor,trebüşe ağırlığına dikkat etmeni temenni ediyorum.az koyarsan bi halta yaramaz,birazcık fazla kaçırırsan yükü fırlattıktan sonra horaşş diye kırılır alet.bitince deneyleri koy rapidshare'a. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 forge da kılıç kalkan dövme vs de var mı?[signature][hline] Loves are masturbating now.. [Bu mesaj Aradhell tarafından 01 Ekim 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ne biçim bir adamsın sen yahu kemikıl da kemıkıl bi aralar mola vermiştin yine coşturdun alimallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 roketatar istiyoruz ne o öle eski çağ şeyleri be[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar