Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katrina'dan Önce NewOrleans'da Gökyüzü !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok güzelmiş be8-)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
@diablotg: her kasırgada böyle görüntüler oluyor. Son derece doğal bişey. Sinekler böcekler de o kadar doğal gözükmüyo bence ama gayet de doğallar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Güzel ve ürkütücü[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 01 Ekim 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
@diablotg: her kasırgada böyle görüntüler oluyor. Son derece doğal bişey. Sinekler böcekler de o kadar doğal gözükmüyo bence ama gayet de doğallar.

ben bunun demedim ne alaka ?[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.
The Scientist
Mesaj tarihi:
Öncelikle kasırgalar hakkında çok bilgimin olmadığını söylemem gerek. (e haliyle, yok bizde bööle bişi)
Gel gelelim bu fotolar -2003 yılında sanıyorum- Hurricane Isabel den sonra çıkan fotoları hatırlattı. O fotoların sahte olduğu ortaya çıkmıştı.. Yo hayır photoshop değil. Sadece sahte.. Fotolar Hurricane Isabel'e ait değildi.. Biri Tropikal Siklon a ait iken diğeri Shelf Cloud olarak tarif edilen bir buluta aitti..
Bunlar yalandır demiyorum, sahtedir hiç demiyorum.. Ancak doğru olmayabilir diyorum ;)

Bir iki foto koyayım dedim önce ama ben adresi veriyim siteyi siz gezin
Gökyüzü ve fırtına fotoları, bulut tipleri
national oceanic and atmospheric administration fotoları
NOAA USA'nın hava ve küresel çevre vs ile ilgili konuları ile uğraşan kuruluşudur. Sitesinde gerek konu ile ilgili gerekse başka konularla ilgili foto ve bilgi bulmak mümkün..
Arşivleri isr bu adreste[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Böyle resimler çok nadiren çıkar çeken kişi tevrik etmek lazım.Güzel, doğal ve ölümcül resimler. :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Ellerosse - Hunter
Mesaj tarihi:
Güzele benziyo :-P[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
said:
SbNN, 30 Eylül 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
O ilk resimdeki tabloyu görünce aklıma Yüzüklerin Efendisinden bi sahne geliyor sanki ..

Aragorn ölü savascilari cagriyoya onlarda boyle dalga gibi geliodu o geldi benimde aklima :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
iyi de bu fotoğraflar catrinadan önce çekilmiş falan diyosanız ki tam anlamadım ben konuyu ama eğer öyleyse yalan çünkü bu fotoğraflar bende geçen seneden beri var
geçen sene catrina oldu mu böyle ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Mesaj tarihi:
Soul, hani misafir gelince bi gün önceki yemeği ısıtmak diye bişey vardır ya, eğer dediğin doğruysa olay budur abicim.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
ben de bu fotorafları daha önceden gördüğümü hatırlıyorum ya. ama sahte değildir yani oluyo böyle görüntüler gerçekten.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
  • Yeni Oluştur...