arina Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 çok güzelmiş be8-)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 NBA'e gidiyorum N.Orleans Hornetsla anlaştım :D[signature][hline]-Pessimist Style-
hector Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 valla pek katrinadan once gibi deil.ee katrina geliyorum dememiş babalar gibi gelmiş valla.ayrıca cekenlere gercekten helal iyi iş cıkarmışlar
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 @diablotg: her kasırgada böyle görüntüler oluyor. Son derece doğal bişey. Sinekler böcekler de o kadar doğal gözükmüyo bence ama gayet de doğallar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Razien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Güzel ve ürkütücü[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bazen o dokunmak istediğin gökyüzündeki bulutlar yerle birleşio sanki. Ama gelde dokun..
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: nileppezdel, 01 Ekim 2005 00:50 tarihinde demiş ki: @diablotg: her kasırgada böyle görüntüler oluyor. Son derece doğal bişey. Sinekler böcekler de o kadar doğal gözükmüyo bence ama gayet de doğallar. ben bunun demedim ne alaka ?[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir. The Scientist
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Öncelikle kasırgalar hakkında çok bilgimin olmadığını söylemem gerek. (e haliyle, yok bizde bööle bişi) Gel gelelim bu fotolar -2003 yılında sanıyorum- Hurricane Isabel den sonra çıkan fotoları hatırlattı. O fotoların sahte olduğu ortaya çıkmıştı.. Yo hayır photoshop değil. Sadece sahte.. Fotolar Hurricane Isabel'e ait değildi.. Biri Tropikal Siklon a ait iken diğeri Shelf Cloud olarak tarif edilen bir buluta aitti.. Bunlar yalandır demiyorum, sahtedir hiç demiyorum.. Ancak doğru olmayabilir diyorum ;) Bir iki foto koyayım dedim önce ama ben adresi veriyim siteyi siz gezin Gökyüzü ve fırtına fotoları, bulut tipleri national oceanic and atmospheric administration fotoları NOAA USA'nın hava ve küresel çevre vs ile ilgili konuları ile uğraşan kuruluşudur. Sitesinde gerek konu ile ilgili gerekse başka konularla ilgili foto ve bilgi bulmak mümkün.. Arşivleri isr bu adreste[signature][hline]MONO(b)LOG
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yuhanas ve ohannas[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ben bunlardan desktop falan yapayım bilgisayara.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. "
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 insanın keşki bende orda olsaydım diyesi geliyo[signature][hline]:0) ?
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hmm süper görüntüler[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 3 bucuk atardin patatizz[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 oha yok ebesinin .... olurmu öle şey yaff olurmu öle şey[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Böyle resimler çok nadiren çıkar çeken kişi tevrik etmek lazım.Güzel, doğal ve ölümcül resimler. :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 POKAHANTES!!! ama harbi iyi manzara ha[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hepsi birbirinden güzel ya işte doğa :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 fırtanın gozu dedıklerı o bosluklarmı acaba?[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Güzele benziyo :-P[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: SbNN, 30 Eylül 2005 21:04 tarihinde demiş ki: O ilk resimdeki tabloyu görünce aklıma Yüzüklerin Efendisinden bi sahne geliyor sanki .. Aragorn ölü savascilari cagriyoya onlarda boyle dalga gibi geliodu o geldi benimde aklima :)[signature][hline]
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 iyi de bu fotoğraflar catrinadan önce çekilmiş falan diyosanız ki tam anlamadım ben konuyu ama eğer öyleyse yalan çünkü bu fotoğraflar bende geçen seneden beri var geçen sene catrina oldu mu böyle ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Soul, hani misafir gelince bi gün önceki yemeği ısıtmak diye bişey vardır ya, eğer dediğin doğruysa olay budur abicim.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. "
sir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ben de bu fotorafları daha önceden gördüğümü hatırlıyorum ya. ama sahte değildir yani oluyo böyle görüntüler gerçekten.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen
Öne çıkan mesajlar