Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi kız var

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

ha bide nası yaklaşıcağımı söliyim de yaprum yapın birazcık...

öğle tenfüsünde yanınıa gidip senle bişey konuşmak isityorum diyip çağırcam..

sonra yürüken
senden hoşlanıyorum. sevgilim olurmusun? dicem

oda evet dicek(muhtemelen)

arada nbr falanda derim heralde? dermiyim
ne bilim ya doğaçlama olsun daha ii[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk çıkma teklifimde önce naber diyip 2 dakka kadar gülmüştüm, sinirlerim laçka olmuştu resmen. senden hoşlanıyorum demen yeterli bence, onun tepkisini bekle, olumluysa zaten fazla söze gerek yok :) ilk çıkma teklifim mi? reddedildim..[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

ya yukardki gibi yapcam yada

ben senden hoşlanıyorum sen benim için ne düşüyosun?
şöle böle(pozitif)
sevgilim olur musun. vs artık aklıma ne gelirse konuşcam

böle şöle(negatif)
ok. bye[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ya hayır işte oleam git normal tanış zaten damdan düşer gibi tanıştığın için niyetini anlayacaktır. Kızı bi anda şoka uğratırsan evet deme yüzdesi düşer ! bi süre takıl yani kıza eğlenceli çocuk imajı ver, kısa bi süre daha sabret herşey daha muhteşem olur. Acele giden ecele gider.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
Sosyal ağlarda paylaş

iyide tanışıyoruz bzimi sınıfta kız

okulun ilk gününden beri kesişiyoruz.. o zaten bişeylerin farkında tıpkı benim farkında olduğum gibi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehee.. Sly abartma o kadar olmaz..
:P

Fast bence oyle tenefus felan bekleme abi direk sabahtan cagir senin sirana derslerde halledin hem yan yana otururken iyi olur.. Yoksa oyle ayakta halledilmez.. :( mideye felan oturur..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Neden olmasin be ! Hem kiz onemli oldugunu hisseder hemde sen bole deli asik olursun.. Herkesin ortasinda seetmis olursun.. Tum kizlar sizi konusur.. Bu da senin kizinin hosuna gider. Buna populerlik denir. Lise Ogrencileri arasi pek meshurdur..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o zaman sen kizin kavrulmasini degilde kizla ayni kazanda soyle biraz haslanip sonra kivama gelmek istiyorsun.. Yada yapabileceginin yalnizca bu olduguna inaniyorsun ama bilmelisin ki sende herkes gibim bunu ole uzatmadan cekinmeden sıkılmadan küt diye soyleyebilirsin.. Hatta bole ormantik bir şekilde iyi olur.. Sadece senden hoslaniyorum dediginde kuru kahve gibi gelir.. Sole sutlu yapmak gerek biraz..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...