Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 İstek üzerine sozleri ; Summer Flame Eyes Have you ever woke in the middle of night Screaming, quite remember why And the summer come right to Krynn unlike Sears the world relentless light woohooo wohohohooo whohooo magic rune shined Fight for your dreams [homes] Fight for your lives Fight for your honor Summer flame eyes Fate of all Krynn hangs in the balance time Evil wings of majestic science Majere feels end, perilous passage of night Still shines in the name rose nights woohooo wohohohooo whohooo magic rune shined Fight for your dreams [homes] Fight for your lives Fight for your honor Summer flame eyes[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 wendigooo cok beyendim[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Güzelmiş cidden.. tebrikz..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 wendigo bisi sorcam aslinda bisuru sey sormak istiom nese ozelden sorayim hehe[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ortamı bozmak istemiyorum o yüzden olumsuz bi mesaj atmayacağım. Ellerinize sağlık diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Anelor, 30 Eylül 2005 20:40 tarihinde demiş ki: wendigo bisi sorcam aslinda bisuru sey sormak istiom nese ozelden sorayim hehe imzali resim isticek belli :D :P cok guzel olmus tebrikler[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kör dardiyan (bkz: epic blindfight) kopegin olsun wendigooo!!!![signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? [Bu mesaj Anelor tarafından 30 Eylül 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Jedi, 30 Eylül 2005 21:20 tarihinde demiş ki: Ortamı bozmak istemiyorum o yüzden olumsuz bi mesaj atmayacağım. Ellerinize sağlık diyeyim... yooo olumsuz bir mesaj da atabilirsin yani bu lafindan elestiri yapacagini tahmin ediyorum elestirinin olumsuzunun bile olumlu birsey oldugunu bilecek yastayim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 olumsuz eleştiri isteriiiz : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 şimdi download ediyorum akşama eve gelince dinlerim yorum yaparım bakalım beyencekmiyim :) bg fanıyım şimdide wendigo fanı olcakmıyız bakalım(oha) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Şarkının Kyrnn ile ilgili olduunu anlamamla,solodoki melodiyi duymamla,Fight! sözlerini duymamla hayranınız oldum an itibariyle :P Lake of Tears halt etmiş,hadi bikaçtane daha Dl şarkısı istiyoruuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ya iki kere dinledim bası bi türlü duyamıyorum. Keske akorun ilk notasını basmaktan öte bişey yapsaymış. Onun dışında power metalin tüm gereklerini yerine getiren bi sarkı olmus. Artık dinlemesem de bu tarz seyler, başarılı bi prodüksyonu takdir ederim :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 olumsuz + tarafsız eleştri: Kardeşim birkere fazlası ile sarhoş, virki etkisinde kalınmış bir vokal söz konusu. Sesler boğuk ve kayıt yetersiz. Dahasonra ortamın akustigi ise vokali kesen sapık kız yüzünden zaten olmamış. Bu kaygı ve sinir vokal arkadaşın sesinde oldukça güçlü bir biçimde hissediliyor. Basçımız ise terlemiş ve bezmiş oldugundan mıymıy takılıyor. /şampiyon cimbom[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 super sarki ya dunden beri paso dinliyorum[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Şarkıya giriş başarısız olmuş.Ucuz amerikalı cocukların yaptıgı punk parçaların girişi gibi.Gitar harika.Ancak bas'ın bi katkısı olmamış. 3:20 den sonraki soloyu cok begendim.tarz ve sözler :tup: başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Wendigo burda çalışmıştı. PS: Evine gidip bişeyler çalıyım bari, ilerde ebay den satarız.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 forumun baslarini okursaniz oylesine yapilmis bir sarkiydi ;) kafalar kiyakken ama demekki boyle yapmak gerekiyormus ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Sözlerini sevdim; ama müziği hiç tarzım değil =)[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi [Bu mesaj Spidee tarafından 01 Ekim 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yeni gelenlere bu efsane şarkıyı tanıtmak isterim. DL edebilecek yer bulabilirseniz tabi : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar