caylaq Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya bi bilen versa sölesin deniyorum deniyorum bi türlü olmuyor sanırım su ülke kodlarıyla ilgili:? tam olarak nasıl yapabiliecegmi biri sölerse sevinirim[signature][hline]**PeSiMiST** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 valla ben gonderdiydim ama unuttum... direk gonderyodu..ekstradan bişeye gerek yoktu hatırladıım kadarıyla.. ama cok kıl oldugum bi sitedir kendisi.. deneme amacl bi kere mesaj attım o kadar.. davetiye gonderip duruyolar zaten.. :hrr:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caylaq Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya ben yollayorum ama sürekli msj failed diyo[signature][hline]**PeSiMiST** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 artık yoLLanmıo die biLiorm oradan..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Benım arkada$ hergün yolluyor valla ilk once orada kutucuk varya oraya bişeyler sallayın sonra uye olmanız gerektiğini soyluyor uye olun sonra da takır takır mesajlar$ın arkada$ınızla.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 nefret ediyorum abi o siteden. bizim arkadaşlar üye olmuş paso spam yapıyo maile. taş yok mu taş?[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Eternalus, 30 Eylül 2005 23:25 tarihinde demiş ki: nefret ediyorum abi o siteden. bizim arkadaşlar üye olmuş paso spam yapıyo maile. taş yok mu taş? Taş yok mu taş?Güzelll :D:D Valla bizim bu dediğimiz şey telefona geliyor kısa mesaj olarak senin dediğin farklı bişey mi?ben anlamadım ama.Spam filan yapıyo dion.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hojam bi şekilde bu sms.ac ye üye olurken bizimkiler benim adresi de vermiş. cep telefonuna değil emaile sms.ac ye geeel diyye msj atıyo[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Hmm şimdi anladım tamam tamam senin de uye olman için bu siteyi öneriyolar gibi bişey sanırım tamam tamam anladım ben.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sms.ac bir zamanlar bir spyware sayesinde msn lerden email adreslerini alıp spam yapıyordu. Çünkü msn listemde ekli olan ve uzun süredir küs olduğum bir arkadaşımdan invite geldi sordum kendisine yollamadığını belirti ve arkasında 3 4 kişiden daha invite geldi.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Doğru olabilir ben kullanmıyorum acıkcasi bana da arkadaşım gösterdi işte şöyle oluyoda böyle oluyo da diye bende açılan cevaba açıklık getiriyim dedim spam filan geldiğini bilmiyordum..[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Allah belasını versin o sitenin Bana hala geliyor o gerizekalı spamlar Hergun 3-5 tane geliyor en azından. hep de aynı kişilerden tavsiye gibi gozukuyor ama değil. Bir şekilde sistemlerindeki mail adreslerini alıp ondan başlıyor durmadan spamlamaya o kişileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bir üst mesajdan da anlaşıldığı gibi seveni çok sms.ac nin[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: ghaldszar, 01 Ekim 2005 10:23 tarihinde demiş ki: Allah belasını versin o sitenin Bana hala geliyor o gerizekalı spamlar Hergun 3-5 tane geliyor en azından. hep de aynı kişilerden tavsiye gibi gozukuyor ama değil. Bir şekilde sistemlerindeki mail adreslerini alıp ondan başlıyor durmadan spamlamaya o kişileri. Doğru söze ne denir. Birde sistemlerinde ki mail adreslerini alıyor değil. O arkadaş olan gerzekler cidden kalkıp milletin e-mail adresini yazıyor oraya. Yazarken bile tepem atıyor sinirleniyorum. Sen gidip benim mail adresimi nasıl yazarsın oraya buraya yahu.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 abı bı ara benım phılıppıen lı bı hatun vardı o bana ordan benım tlf na msj atıyordu sımdı maıllerede gelıyo :)[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar