Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaslar sms.ac den nasıl msj yollanır_?

caylaq

Öne çıkan mesajlar

valla ben gonderdiydim ama unuttum... direk gonderyodu..ekstradan bişeye gerek yoktu hatırladıım kadarıyla.. ama cok kıl oldugum bi sitedir kendisi.. deneme amacl bi kere mesaj attım o kadar.. davetiye gonderip duruyolar zaten.. :hrr:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternalus, 30 Eylül 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
nefret ediyorum abi o siteden. bizim arkadaşlar üye olmuş paso spam yapıyo maile. taş yok mu taş?

Taş yok mu taş?Güzelll :D:D Valla bizim bu dediğimiz şey telefona geliyor kısa mesaj olarak senin dediğin farklı bişey mi?ben anlamadım ama.Spam filan yapıyo dion.[signature][hline]Click! | plz!
pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
azmış bu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 01 Ekim 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
Allah belasını versin o sitenin
Bana hala geliyor o gerizekalı spamlar
Hergun 3-5 tane geliyor en azından.
hep de aynı kişilerden tavsiye gibi gozukuyor ama değil.
Bir şekilde sistemlerindeki mail adreslerini alıp ondan başlıyor durmadan spamlamaya o kişileri.
Doğru söze ne denir.

Birde sistemlerinde ki mail adreslerini alıyor değil. O arkadaş olan gerzekler cidden kalkıp milletin e-mail adresini yazıyor oraya. Yazarken bile tepem atıyor sinirleniyorum. Sen gidip benim mail adresimi nasıl yazarsın oraya buraya yahu.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...