Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaslar sms.ac den nasıl msj yollanır_?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bi bilen versa sölesin deniyorum deniyorum bi türlü olmuyor sanırım su ülke kodlarıyla ilgili:?
tam olarak nasıl yapabiliecegmi biri sölerse sevinirim[signature][hline]**PeSiMiST**
Mesaj tarihi:
valla ben gonderdiydim ama unuttum... direk gonderyodu..ekstradan bişeye gerek yoktu hatırladıım kadarıyla.. ama cok kıl oldugum bi sitedir kendisi.. deneme amacl bi kere mesaj attım o kadar.. davetiye gonderip duruyolar zaten.. :hrr:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
Benım arkada$ hergün yolluyor valla ilk once orada kutucuk varya oraya bişeyler sallayın sonra uye olmanız gerektiğini soyluyor uye olun sonra da takır takır mesajlar$ın arkada$ınızla.[signature][hline]Click! | plz!
pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
azmış bu
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 30 Eylül 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
nefret ediyorum abi o siteden. bizim arkadaşlar üye olmuş paso spam yapıyo maile. taş yok mu taş?

Taş yok mu taş?Güzelll :D:D Valla bizim bu dediğimiz şey telefona geliyor kısa mesaj olarak senin dediğin farklı bişey mi?ben anlamadım ama.Spam filan yapıyo dion.[signature][hline]Click! | plz!
azmış bu
Mesaj tarihi:
hojam bi şekilde bu sms.ac ye üye olurken bizimkiler benim adresi de vermiş. cep telefonuna değil emaile sms.ac ye geeel diyye msj atıyo[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Mesaj tarihi:
sms.ac bir zamanlar bir spyware sayesinde msn lerden email adreslerini alıp spam yapıyordu.

Çünkü msn listemde ekli olan ve uzun süredir küs olduğum bir arkadaşımdan invite geldi sordum kendisine yollamadığını belirti ve arkasında 3 4 kişiden daha invite geldi.[signature][hline]www.edepom.com
Mesaj tarihi:
Doğru olabilir ben kullanmıyorum acıkcasi bana da arkadaşım gösterdi işte şöyle oluyoda böyle oluyo da diye bende açılan cevaba açıklık getiriyim dedim spam filan geldiğini bilmiyordum..[signature][hline]Click! | plz!
azmış bu
Mesaj tarihi:
Allah belasını versin o sitenin
Bana hala geliyor o gerizekalı spamlar
Hergun 3-5 tane geliyor en azından.
hep de aynı kişilerden tavsiye gibi gozukuyor ama değil.
Bir şekilde sistemlerindeki mail adreslerini alıp ondan başlıyor durmadan spamlamaya o kişileri.
Mesaj tarihi:
said:
ghaldszar, 01 Ekim 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
Allah belasını versin o sitenin
Bana hala geliyor o gerizekalı spamlar
Hergun 3-5 tane geliyor en azından.
hep de aynı kişilerden tavsiye gibi gozukuyor ama değil.
Bir şekilde sistemlerindeki mail adreslerini alıp ondan başlıyor durmadan spamlamaya o kişileri.
Doğru söze ne denir.

Birde sistemlerinde ki mail adreslerini alıyor değil. O arkadaş olan gerzekler cidden kalkıp milletin e-mail adresini yazıyor oraya. Yazarken bile tepem atıyor sinirleniyorum. Sen gidip benim mail adresimi nasıl yazarsın oraya buraya yahu.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün.
Mesaj tarihi:
abı bı ara benım phılıppıen lı bı hatun vardı o bana ordan benım tlf na msj atıyordu sımdı maıllerede gelıyo :)[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
  • Yeni Oluştur...