Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet explorer gibi başka ne var internet servis sağlayacı

mawiman

Öne çıkan mesajlar

ukalık yapıyom ...
demek istediğiz şey web browser ...
internet servis sağlayıcı ttnet, superonline,tnn gin size internet saglama hizmeti ve desteği veren kuruluşlardır aka ISP ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

web browser? hungagara? türkçesini söylemeye çalışsan adam yanlış da olsa türkçe yazmış sen hayır o yanlış şöle olucak derken aynı dilde yazmalısın.

bu arada arkadaşın yazacağını yazacaktım üşendim. internet servis sağlayıcısı bağlantınızı sağlar superonline, e-kolay gibi.

internet gezgini ise sayfaları görüntülemenize yarar. internet explorer, netscape, mozilla, opera, avant browser gibi örnekleri var.

bi ara netscape çok iyiydi, ie yi geçmişti sonra kayıplara karıştı şimdi mozillanın firefox sürümü var çoğunluk ona geçti. opera ücretliydi ücretsiz oldu. avant browser da kullanmadım ama bildiğim kadarıyla ie tarzı bir altyapı kullanıyor o yüzden kullanışlı ama çoğunluk tarafından tercih edilmiyor.

şimdi biri çıkıp internet türkçe deil hede demesin. hüperağ göstergeci, büyükağsal gösterce derim.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

yazılanlara ek olarak;
eğer tarayıcı olarak ie'den vazgeçecekseniz gidipte adı değişik diye ie türevi tarayıcıları kullanmaya başlayamayın. (exp. maxton)

firefox favsiye ederim. opera'yı da çok kullanmadım ama görüntüsü hoşuma gitmişti : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün.
Sosyal ağlarda paylaş

firefox rulzzz

http://forum.paticik.com/search.php?topic=firefox&area=all&poster=fastreload

burdada eklentilerle ilgili konular falan süfe rbi browsera sahip olmanı sağlayabilkir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ası servis sağlayıcısı değil

internet gezicisi falan olabilir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...